Taf Toys Magic Box

Taf Toys Magic BoxΚωδικός: 38904670

Το μαγικό κουτί ενθαρρύνει ατελείωτες ιδέες για φανταστικό ενεργό παιχνίδι, άσκηση, κινητικές και οικογενειακές δραστηριότητες. Τα απαλά μεταξένια υφάσματα ενθαρρύνουν την μάθηση μέσα από το παιχνίδι

Δες όλη την περιγραφή

Το μαγικό κουτί ενθαρρύνει ατελείωτες ιδέες για φανταστικό ενεργό παιχνίδι, άσκηση, κινητικές και οικογενειακές δραστηριότητες. Τα απαλά μεταξένια υφάσματα ενθαρρύνουν την μάθηση μέσα από το παιχνίδι όπως την εκμάθηση των χρωμάτων και την ταξινόμηση.  Διδάξτε στο μωρό σας τα χρώματα παίζοντας με τα μαντιλάκια.

Δες όλη την περιγραφή
28,07
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 3 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 28,07 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 29,50 €

  2. 29,50 €

  3. 29,50 €

  4. 29,50 €

  5. 29,50 €

  6. 29,50 €

  7. 29,50 €

  8. 29,50 €

  9. 29,55 €

  10. 29,50 €

  11. 29,50 €

  12. 28,07 €

  13. 29,50 €

  14. 29,50 €

  15. 29,50 €

  16. 29,50 €

  17. 28,07 €

  18. 32,44 €

Περιγραφή

Το μαγικό κουτί ενθαρρύνει ατελείωτες ιδέες για φανταστικό ενεργό παιχνίδι, άσκηση, κινητικές και οικογενειακές δραστηριότητες. Τα απαλά μεταξένια υφάσματα ενθαρρύνουν την μάθηση μέσα από το παιχνίδι όπως την εκμάθηση των χρωμάτων και την ταξινόμηση.  Διδάξτε στο μωρό σας τα χρώματα παίζοντας με τα μαντιλάκια.  Ενθαρρύνετε την περιέργεια του παίζοντας με τις μπάλες ,εξαιτίας του ήχου που κάνει η μπάλα όταν πέφτει καταλαβαίνουν ότι κάτι συμβαίνει. Αυτό τους επιτρέπει να το επαναλάβουν με φυσικό τρόπο και να αναπτύξουν λεπτές και αδρές κινητικές δεξιότητες και τον συντονισμό χεριού-ματιού.

Οι τρεις ανάγλυφες μπάλες βοηθούν στην ανάπτυξη των αισθήσεων. Ταΐζοντας την Λίμπι, το λιονταράκι με τα αγαπημένα του φρούτα, το νήπιο θα αναπτύξει την φαντασία του και την συναισθηματική νοημοσύνη.

Κατασκευαστής

Taf Toys

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
12965
Γλώσσα
Χωρίς Ομιλία
Είδος
Κύβοι
Μαλακά Παιχνίδια
Όχι
Ανάπτυξη Δεξιοτήτων
Προγραφή

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Georgia_P
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είναι χοντρό χαρτόνι πολυ καλής ποιότητας. Λοιπόν αυτό το παιχνίδι το πήραμε 6 μηνών ώστε να κάνει το τράβηγμα του μαντηλιου και την αισθητηριακή αφή των μπαλών (6-8 μηνών). Σιγά σιγά μάθαμε όμως και να βάζουμε και να βγάζουμε τις μπάλες από το κουτί και να βλέπουμε και τις μπάλες να βγαίνουν έξω όταν τις βάζουμε (μονιμότητα αντικειμένου). Τη δεξιότητα του να ταιζουμε την αρκουδιτσα με τα χάρτινα φρουτάκια δεν την έχουμε μάθει ακόμα (1+) Σου δίνει επίσης τη δυνατότητα να μάθεις χρώματα (ταιριάζεις μαντήλια με μπάλες και χαρτόνια), φρούτα και αριθμούς. Θεωρώ είναι ένα πολύ vfm παιχνίδι καθώς συνδιάζει πολλά διαφορετικά παιχνίδια μαζί που για να τα αγοράσεις θα ήθελες σίγουρα 80+ Επίσης ο μικρός λάτρεψε τόσο τα μαντηλάκια (παίζουμε και κρυφτό με αυτά καθώς είναι από οργαντζα) όσο και τις μπαλιτσες που τις ζουλαει και έχουν γίνει το αγαπημένο του μασητικό.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Ενδιαφέρον σε βάθος χρόνου
    • Απασχολεί το παιδί για αρκετή ώρα
    • Χαλάει δύσκολα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kourampies
    1
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δεν είναι ξύλινο. Είναι από χαρτί, και μάλιστα λεπτό και εύθραυστο. Το καπάκι δε κουμπώνει καλά, το άνοιξε μέσα σε ένα λεπτό παιδί 15 μηνών. Τα πανάκια βγαίνουν με μια κίνηση και πρέπει να τα βάλει ενήλικας πάλι μέσα.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Χαλάει εύκολα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

33 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη