Meeple On Board Επιτραπέζιο Παιχνίδι Περιβόλι για 1 Παίκτη 8+ Ετών
Επιτραπέζια Παιχνίδια

Meeple On Board Επιτραπέζιο Παιχνίδι Περιβόλι για 1 Παίκτη 8+ Ετών Κωδικός: 39025006

Μεγαλώστε το περιβόλι σας και συλλέξτε τη σοδειά φρούτων σας παίζοντας κάρτες έτσι ώστε τα δέντρα που φέρουν τον ίδιο τύπο φρούτων να αλληλεπικαλύπτονται. Το Περιβόλι συνδυάζεται με το βραβευμένο

Δες όλη την περιγραφή

Μεγαλώστε το περιβόλι σας και συλλέξτε τη σοδειά φρούτων σας παίζοντας κάρτες έτσι ώστε τα δέντρα που φέρουν τον ίδιο τύπο φρούτων να αλληλεπικαλύπτονται. Το Περιβόλι συνδυάζεται με το βραβευμένο Orchard: 9 card solitaire game.

Δες όλη την περιγραφή
14,95
ΠαράδοσηΤρί, 13 Αυγ - Παρ, 16 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

από 14,95 €

Περιγραφή

Μεγαλώστε το περιβόλι σας και συλλέξτε τη σοδειά φρούτων σας παίζοντας κάρτες έτσι ώστε τα δέντρα που φέρουν τον ίδιο τύπο φρούτων να αλληλεπικαλύπτονται. Το Περιβόλι συνδυάζεται με το βραβευμένο Orchard: 9 card solitaire game. Οι κάρτες του διαθέτουν έναν μοναδικό τρόπο συλλογής φρούτων, προσφέρουν πολλές στρατηγικές πιθανότητες για να αυξήσετε τη σοδειά σας και μεγάλη ποικιλία στο παιχνίδι σας. Ακόμη, υπάρχει ένας τολμηρός σκίουρος που μπορεί να σας βοηθήσει ή να σας εμποδίσει, κι ένα καροτσάκι – χρήσιμο για τις πολύ πλούσιες σοδειές σας.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
MOBPER01

Κατηγορία

Τύπος
Ατομικά
Είδος
Στρατηγικής

Γενικά

Ταξιδίου
Όχι
Παίκτες
1
Ηλικία
8 +

Πληροφορίες

Παιχνίδια με Κάρτες
Όχι
Γλώσσα
Ελληνικά
Επεκτάσεις
Όχι
Γλωσσικά Ανεξάρτητα
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Ένα επιτραπέζιο με όμορφη εικονογράφηση και ενδιαφέρουσα θεματολογία αποκλειστικά για έναν παίκτη. Στόχος του παιχνιδιού είναι να μεγαλώσεις το περιβόλι σου έτσι ώστε να σου δώσει στο τέλος την καλύτερη δυνατή σοδειά! Αυτό επιτυγχάνεται με το να αλληλοεπικαλύπτεις τις διαθέσιμες κάρτες δέντρων με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζουν τα φρούτα τους και να πολλαπλασιάζονται οι καρποί. Ακούγεται απλό αλλά δεν είναι πάντα! Συνολικά το παιχνίδι περιέχει 18 κάρτες περιβολιού, από τις οποίες όμως σε κάθε παρτίδα χρησιμοποιούνται μόνο οι 9. Μπορείς επίσης να εμπλουτίσεις το παιχνίδι χρησιμοποιώντας τις συνταγές - προκλήσεις που περιέχουν οι κάρτες στο πίσω μέρος και να προσπαθήσεις να τις εκτελέσεις και να σκοράρεις πόντους! Οι κανόνες είναι πάρα πολύ απλοί( κυριολεκτικά χρειάζονται 5-10 λεπτά για να τους κατανοήσεις) και η παρτίδα κρατάει το πολύ 10 λεπτά. Πολύ όμορφο παιχνίδι, αν και φαινομενικά απλό απαιτεί σκέψη και προσφέρει ωραία εμπειρία παιχνιδιού! Να σημειώσω επίσης ότι το παιχνίδι είναι μια βελτιωμένη έκδοση του αντίστοιχου παιχνιδιού "orchard".

    • Διασκεδαστικό
    • Απλοί κανόνες
    • Μικρός χρόνος ολοκλήρωσης
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Διασκεδαστικό
    • Απλοί κανόνες
    • Μικρός χρόνος ολοκλήρωσης
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

4 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες