Davos Chemicals Blue Flame Migma Καθαριστικός Κορμός για Καμινάδα Τζακιού 700gr
Καθαριστικά Τζακιού

Davos Chemicals Blue Flame Migma Καθαριστικός Κορμός για Καμινάδα Τζακιού 700grΚωδικός: 39050716

Το καυσόξυλο καθαρισμού καπνοδόχου - τζακιού Blue Flames Plus καθαρίζει και συντηρεί τα τοιχώματα των καμινάδων των τζακιών και τα μπουριά της σόμπας που καίει ξύλα. Αδρανοποιεί την καπνιά, το

Δες όλη την περιγραφή

Το καυσόξυλο καθαρισμού καπνοδόχου - τζακιού Blue Flames Plus καθαρίζει και συντηρεί τα τοιχώματα των καμινάδων των τζακιών και τα μπουριά της σόμπας που καίει ξύλα. Αδρανοποιεί την καπνιά, το κριεζώτο, το ρετσίνι και απομακρύνει τον κίνδυνο πυρκαγιάς της καμινάδας.Ο καπνός από το καυσόξυλο επιδρά καταλυτικά και αφαιρεί τα υπολείμματα της καπνοδόχου εύκολα,

Δες όλη την περιγραφή
5,80
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 5,80 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 9,80 €

  2. 7,80 €

  3. 5,80 €

  4. 7,01 €

  5. 8,70 €

  6. 8,50 €

  7. 7,00 €

  8. 5,89 €

  9. 6,00 €

  10. 7,35 €

  11. 6,40 €

  12. 8,32 €

  13. 6,50 €

  14. 6,90 €

  15. 6,45 €

  16. 7,40 €

  17. 7,00 €

  18. 5,80 €

  19. 7,02 €

  20. 7,50 €

  21. 9,43 €

Περιγραφή

Το καυσόξυλο καθαρισμού καπνοδόχου - τζακιού Blue Flames Plus καθαρίζει και συντηρεί τα τοιχώματα των καμινάδων των τζακιών και τα μπουριά της σόμπας που καίει ξύλα. Αδρανοποιεί την καπνιά, το κριεζώτο, το ρετσίνι και απομακρύνει τον κίνδυνο πυρκαγιάς της καμινάδας.Ο καπνός από το καυσόξυλο επιδρά καταλυτικά και αφαιρεί τα υπολείμματα της καπνοδόχου εύκολα, γρήγορα, υγιεινά και χωρίς μουτζούρες.

Μια πηγή προβλημάτων στα τζάκια είναι οι κλειστές από κάπνα καμινάδες. Καίγοντας ξύλα στα τζάκια απελευθερώνεται πίσσα, ρητίνη και κάπνα (αιθάλη). Όλα αυτά μετατρέπονται σε ένα ίζημα (κατακάθι) κολλημένο πάνω στα τοιχώματα της καμινάδας και το οποίο ανθίσταται στο παραδοσιακό με βούρτσα καθάρισμα, ακόμα δε, δεν μπορεί και να το αποξέσει κανείς. Τις περισσότερες φορές δημιουργείται μια αποφραγμένη καμινάδα και είναι συνηθισμένο να λέγεται ότι το τζάκι δεν τραβάει.

Καθώς καίγεται το κούτσουρο-καθαριστής, τα δραστικά του στοιχεία διαχέονται σε όλα τα τοιχώματα της καμινάδας και μαλακώνουν την πίσσα, ουδετεροποιούν τον καπνό και τον ξεραίνουν. Όταν ολοκληρωθεί η καύση του κούτσουρου-καθαριστή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τζάκι σας κανονικά. Όσο αφορά την καταλυτική εργασία του, η διάρκεια της είναι 15 ημέρες. Η καπνιά που έχει συσσωρευτεί στον καπνοθάλαμο θα πέσει σταδιακά σαν σκόνη μέσα στην εστία. Μετά τις 15 ημέρες η καπνιά που έχει μείνει θα έχει γίνει άφλεκτη και θα φύγει κανονικά με τη φωτιά.

Βάσει διεθνών μελετών, πολλές οικίες έχουν καεί γιατί οι ιδιοκτήτες τους καίνε διάφορα ακατάλληλα ξύλα και διότι ψήνουν διάφορα εδέσματα στην εστία του τζακιού. Αυτή η χρήση στο τζάκι έχει σαν επακόλουθο τα τοιχώματα της καμινάδας να γεμίζουν ζωικό λίπος και ρετσίνι.Ανάβοντας το τζάκι, τα παραπάνω στοιχεία έρχονται σε επαφή με την φλόγα και δημιουργούν ανάφλεξη. Έχοντας χρησιμοποιήσει το Blue Flame Plus αποτρέπουμε την ανάφλεξη της καμινάδας και διατηρούμε το τζάκι καθαρό και ασφαλές.

Συνίσταται να καθαρίσετε την καμινάδα κάθε χρόνο ανάβοντας ένα κούτσουρο καπνό-καθαριστή. Εάν έχετε να καθαρίσετε την καμινάδα πάνω από 2 χρόνια, συνίσταται να ανάψετε ένα και μετά από 15 ημέρες ένα δεύτερο για τον πλήρη καθαρισμό της καμινάδας σας.

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Τύπος
Κορμός
Χρήση
για Καμινάδα

Ποσότητα

Βάρος
0,7 kg

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • dkalpak123
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το έριξα μέσα σε ξύλολέβητα καλοριφέρ και όντως σταμάτησε να καπνίζει, έφυγε ένα μέρος της πίσσας που είχε συσσωρευτεί στα τοιχώματα και τραβάει λίγο καλύτερα η καμινάδα, όμως για την διάρκεια της δράσης του θα δείξει, γιατί γράφει η συσκευασία κάθε 25 μέρες εάν γίνεται συχνή χρήση.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πήραμε δύο, ακολουθήσαμε τις οδηγίες και όλα μια χαρά. Καθάρισε το τζάκι ικανοποιητικά.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

8 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Gus_Bouklis

Ναι, αν και ανάλογα με το μέγεθος της ξυλόσομπας και τη χρήση της ίσως θα ήταν καλύτερο το μικρότερο μέγεθος.

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)