Caleffi 529150 Τρίοδη Βαλβίδα Ανάμειξης ¾" από Ορείχαλκο για Λέβητα
Βαλβίδες Ζεστού Νερού

Caleffi 529150 Τρίοδη Βαλβίδα Ανάμειξης ¾" από Ορείχαλκο για ΛέβηταΚωδικός: 39147656

Βαλβίδα ανάμειξης της εταιρείας Caleffi, κατάλληλη για χρήση σε λέβητα. Η βαλβίδα ανάμειξης έχει ως βασική λειτουργία τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του ζεστού νερού χρήσης για τη μεγαλύτερη ασφάλεια και εξοικονόμηση ενέργειας. Αναμειγνύει αυτόματα το ζεστό νερό από την πηγή θέρμανσης με το κρύο του δικτύου, επιτυγχάνοντας την σταθερή θερμοκρασία του νερού...
Δες όλη την περιγραφή

  • Διατομή: ¾"
  • Μέγιστη Θερμοκρασία: 90°C
55,00
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 55,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 55,00 €

  2. 67,90 €

Περιγραφή

Βαλβίδα ανάμειξης της εταιρείας Caleffi, κατάλληλη για χρήση σε λέβητα. Η βαλβίδα ανάμειξης έχει ως βασική λειτουργία τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του ζεστού νερού χρήσης για τη μεγαλύτερη ασφάλεια και εξοικονόμηση ενέργειας. Αναμειγνύει αυτόματα το ζεστό νερό από την πηγή θέρμανσης με το κρύο του δικτύου, επιτυγχάνοντας την σταθερή θερμοκρασία του νερού προς χρήση.
Είναι τρίοδη που σημαίνει ότι έχει 3 θύρες, τις οποίες μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε όπως βολεύει την εγκατάστασή σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μία σαν εισαγωγή του μέσου και τις δύο σαν εξαγωγή ή και αντίθετα. Όταν η εισαγωγή είναι κλειστή η ροή διακόπτεται, ενώ όταν είναι ανοιχτή όση είναι η ροή στην εισαγωγή ίδια είναι και η ροή στην εξαγωγή.
Είναι κατασκευασμένη από ορείχαλκο, το οποίο είναι ένα κράμα χαλκού και ψευδάργυρου, και παρουσιάζει καλή αντοχή στη διάβρωση ενώ παράλληλα είναι ανθεκτικό στον χρόνο.

  • Διατομή: ¾"
  • Μέγιστη Θερμοκρασία: 90°C

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Ανάμειξης
Υλικό
Ορείχαλκος
Διατομή
¾ "
Είδος
Τρίοδη
Μέγιστη Θερμοκρασία
90 °C
Συμβατότητα
για Λέβητα

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
georgepvas

Δεν βλέπω στην φωτογραφία 3 οδούς. Υπάρχει και άλλο εξάρτημα το οποίο δεν φαίνεται στην φωτογραφία ???

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)