Fitness Store

Ironflex Nutrition Berberine HCL 100 κάψουλες

Ironflex Nutrition Berberine HCL 100 κάψουλες Κωδικός: 39471550

Το Ironflex Berberine HCL περιέχει 510 mg εκχυλίσματος ινδικού βατόμουρου που χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια στην κινεζική ιατρική και τώρα σε όλο τον κόσμο. Βερβερίνη είναι ένα φυτικό

Δες όλη την περιγραφή

Το Ironflex Berberine HCL περιέχει 510 mg εκχυλίσματος ινδικού βατόμουρου που χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια στην κινεζική ιατρική και τώρα σε όλο τον κόσμο. Βερβερίνη είναι ένα φυτικό αλκαλοειδές, ο καρπός του οποίου είναι ένα κόκκινο, επίμηκες μούρο.

Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 20+ τεμάχια

από 16,63 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 17,50 €

  2. 16,63 €

Περιγραφή

Το Ironflex Berberine HCL περιέχει 510 mg εκχυλίσματος ινδικού βατόμουρου που χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια στην κινεζική ιατρική και τώρα σε όλο τον κόσμο. Βερβερίνη είναι ένα φυτικό αλκαλοειδές, ο καρπός του οποίου είναι ένα κόκκινο, επίμηκες μούρο. Είναι πολύ δημοφιλές χάρη στην αποτελεσματική του δράση στον οργανισμό. Καθένα από αυτά περιέχει θρεπτικά συστατικά, συμ. μηλικό και κιτρικό οξύ, βιταμίνη C, σάκχαρα, φλαβονοειδή, μεταλλικά άλατα, τανίνες, πηκτίνες και αλκαλοειδή.

Οφέλη

  • Η βερβερίνη χρησιμοποιείται κυρίως στον διαβήτη και την αντίσταση στην ινσουλίνη, λόγω της ικανότητας αυτής της ένωσης να μειώνει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα και να βελτιώνει την ευαισθησία στην ινσουλίνη.
  • Διευκολύνει το αδυνάτισμα χάρη στην εντατικοποίηση της δράσης της αδιπονεκτίνης , η οποία αυξάνει την οξείδωση των λιπαρών οξέων στις μεταβολικές διεργασίες. Ως αποτέλεσμα, υποστηρίζει τη μείωση του βάρους, έχει θετική επίδραση στο μεταβολισμό, το μεταβολισμό του οξυγόνου και ρυθμίζει την όρεξη.
  • Έχει θετική επίδραση στην κατάσταση των εντέρων, προστατεύοντας από το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου και το επιθηλιακό στρώμα, προστατεύοντάς το από παθογόνα και τοξίνες από την είσοδο στην κυκλοφορία του αίματος. Αυτό το φράγμα προστατεύει από τροφικές αλλεργίες ακόμα και από αυτοάνοσα νοσήματα
  • Παρουσιάζει αποτελεσματικότητα συγκρίσιμη με τις στατίνες, δηλαδή φάρμακα που μειώνουν τη χοληστερόλη.
  • Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα σε αυτό το συστατικό, προστατεύει τον οργανισμό από σωματικές βλάβες, και έχει θετική επίδραση στη μνήμη.

Δοσολογία

Οι ειδικοί της εταιρείας IronFlex συνιστούν τη λήψη 1 μερίδας (1 δισκίο) μία φορά την ημέρα με το φαγητό.

Διατροφική Αξία & Συστατικά

Δραστικά συστατικά ανά μερίδα:

Εκχύλισμα ινδικού barberry: 510 mg εκ των οποίων βερβερίνη HCL: 500 mg

Συστατικά: Εκχύλισμα φλοιού Berberis aristata, διογκωτικός παράγοντας: μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, άμυλο, αντισυσσωματικός παράγοντας: ανθρακικό ασβέστιο, διοξείδιο του πυριτίου, άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων.

Προφυλάξεις

  • Να μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά.
  • Το προϊόν διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος.
  • Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.
  • Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.
  • Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.
  • Οι λίστες με τα συστατικά ενδέχεται να αλλάζουν ή να διαφοροποιούνται ανά χρονικά διαστήματα. Ανατρέξτε στη λίστα συστατικών στο πακέτο προϊόντων που λαμβάνετε για την πιο ανανεωμένη λίστα συστατικών.

Κατασκευαστής

Ironflex Nutrition

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Δράση
Διαβήτης

Ποσότητα

Κάψουλες
100 κάψουλες

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 1
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • vsiorikis
    2
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αναφέρομαι μόνο σε ότι αφορά στη γεύση γιατί κατά τα άλλα δεν είναι και τόσο εύκολο να αξιολογήσεις το αποτέλεσμα καθώς είναι τόσο υποκειμενικό ανάλογα τον οργανισμό. Η γεύση όμως καθώς είναι ομολογουμένως απαίσια, δεν με ενόχλησε ποτέ όταν επέλεγα σκευάσματα σε κάψουλα. Τώρα που πήρα της συγκεκριμένης εταιρίας σε χάπι, δεν μου αρέσει καθόλου, καθώς έχει επίγευση και αν τύχει και μείνει στο στόμα η πίκρα δεν περιγράφεται. Δεν θα το προτιμήσω ξανά.

    • Αποτελεσματικότητα
    • Δε θα το αγόραζα ξανά
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Anastasiadis.Lazaros.Photograp
    5
    11 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Παίρνω 2 ταμπλέτες μαζί με το βραδυνό και μου έκοψε την όρεξη για γλυκό που με έπιανε αργά τη νύχτα. Η γεύση του είναι δυσάρεστη και πικρή ενώ οι ταμπλέτες είναι αρκετά μεγάλες. Δεν είχα καμιά παρενέργεια. Μειώνει την αντίσταση στην ινσουλίνη για περίπου 4 ώρες οπότε κάποιοι που το παίρνουν για να ρυθμίσουν το ζάχαρό τους πρέπει να το πάρουν 3 φορές τη μέρα. Δηλαδή 1 ή 2 ταμπλέτες σε κάθε γεύμα. Καθαρίζει και την πλάκα στις αρτηρίες αν το πάρεις για μήνες αλλά είναι πολύ νωρίς για να αναφέρω προσωπική εμπειρία επί αυτού. Σε διάφορα βίντεο που είδα, οι γιατροί έλεγαν πως επιταχύνει και την καύση του λίπους μετά απο 2-3 βδομάδες χρήσης, κάτι που είναι νωρίς ακόμη για να κρίνω αν συνέβει σε εμένα. Την όρεξη για γλυκά σίγουρα μου την έκοψε όμως.

    • Αποτελεσματικότητα
    • Θα το αγόραζα ξανά
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Kallistheni_Neocleous
    5
    16 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Fitness Store

    Βασικά το πήρα για την αντίσταση στην ινσουλίνη αντί για το glucophage που μου είχε γράψει ο γιατρός (πάντα με την σύμφωνη του γνώμη). Είναι λίγο πιο ακριβό απο το glucophage αλλά επειδή εκτός από την αντίσταση στην ινσουλίνη βοηθά και στη μείωση της χοληστερόλης προτιμησα να το πάρω αυτο. Θέλει περίπου δυο βδομαδες για να έχει αποτέλεσματα αλλά το πιο βασικό που πρόσεξα ότι κάνει είναι ότι μου περιορίζει την όρεξη. Άρα τρώω το φαγητό κανονικά και μετά αυτό με βοηθά να μην έχω την τάση να τρώω συνέχεια γλυκά. Πριν να το πάρω πεινούσα συνέχεια κι ενώ έτρωγα κανονικά ένιωθα ότι δεν χόρταινα. Άκουσα ότι κάποιους τους πειράζει στο στομάχι, προκαλεί φουσκώματα κλπ. οπότε αν δεν έχετε ξαναπάρει θα ήταν καλά να το δοκιμάσετε πρώτα λίγες μέρες κι αν είστε οκ τότε να συνεχίσετε να το παίρνετε. Εγώ είχα τα πιο πάνω συμπτώματα με το glucophage κι όχι με την βερβερίνη.

    • Αποτελεσματικότητα
    • Θα το αγόραζα ξανά
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αποτελεσματικότητα
    • Θα το αγόραζα ξανά

Ερωτήσεις

272 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
fonz878

το ζάχαρο μου κυμαίνεται από 105 έως 120 αυτό το προϊόν θα βοηθούσε να ρίξω το ζάχαρο μου... ευχαριστώ

Kallistheni_Neocleous

Ναι εγώ είδα διαφορά και στο ζάχαρο και στην μείωση της όρεξης.

Δες όλες τις ερωτήσεις (5)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες