Ad
AEG AB61C2DB Ηλεκτρική Σκούπα 850W με Σακούλα 3.5lt Μπλε
Ηλεκτρικές Σκούπες

AEG AB61C2DB Ηλεκτρική Σκούπα 850W με Σακούλα 3.5lt ΜπλεΚωδικός: 39475799

Η ηλεκτρική σκούπα AB61C2DB της AEG, διαθέτει ειδική σακούλα με χωρητικότητα 3.5 λίτρα, στην οποία συλλέγεται η σκόνη και όταν γεμίσει μπορεί να αντικατασταθεί εύκολα με μία κίνηση χωρίς ο χρήστης να χρειαστεί να έρθει σε επαφή με το περιεχόμενό της.
Οι σκούπες με σακούλα είναι η καλύτερη επιλογή για όσους υποφέρουν από αλλεργίες και άλλες παθήσεις...

Δες όλη την περιγραφή

  • Ισχύς (Ονομαστική): 850W
  • Ακτίνα Δράσης: 12m
  • Βάρος: 6.77kg
149,00
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+20,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 149,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    149,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    139,00 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    149,00 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    149,00 €

  5. 149,00 €

  6. Επίσημος μεταπωλητής
    149,00 €

  7. 149,00 €

  8. Επίσημος μεταπωλητής
    149,00 €

Περιγραφή

Η ηλεκτρική σκούπα AB61C2DB της AEG, διαθέτει ειδική σακούλα με χωρητικότητα 3.5 λίτρα, στην οποία συλλέγεται η σκόνη και όταν γεμίσει μπορεί να αντικατασταθεί εύκολα με μία κίνηση χωρίς ο χρήστης να χρειαστεί να έρθει σε επαφή με το περιεχόμενό της.
Οι σκούπες με σακούλα είναι η καλύτερη επιλογή για όσους υποφέρουν από αλλεργίες και άλλες παθήσεις του αναπνευστικού, αφού διαχωρίζουν πλήρως ακάρεα και λοιπά αλλεργιογόνα από τον χειριστή της σκούπας κατά τη λειτουργία της, ακριβώς χάρη στην ύπαρξη της σακούλας.

Μπορείτε να ρυθμίσετε την ισχύ της ανάλογα με τον τύπο επιφάνειας που πρόκειται να σκουπίσετε. Σε λείες επιφάνειες μπορείτε να επιλέξετε την πιο υψηλή ένταση, ενώ σε χαλιά μπορείτε να τη χαμηλώσετε για να μην κολλάνε τα χαλιά στη σκούπα κατά το καθάρισμα.
Το μακρύ καλώδιο μήκους 12 μέτρων, διευκολύνει το σκούπισμα καθώς δεν χρειάζεται να διακόψετε τη λειτουργία της για να αλλάξετε πρίζα.

  • Ισχύς (Ονομαστική): 850W
  • Ακτίνα Δράσης: 12m
  • Βάρος: 6.77kg

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Τύπος
με Σακούλα
Ισχύς (Ονομαστική)
850 W
Χωρητικότητα Κάδου
3,5 lt
Ακτίνα Δράσης
12 m
Βάρος
6,77 kg
Χρώμα
Μπλε

Ειδικά

Ρύθμιση Ισχύος
Ναι
Φίλτρο Σκόνης
-
Τύπος Σακούλας
-
Πέλμα για Κατοικίδια
Όχι
Πέλμα για Παρκέ
Όχι
Πέλμα για Χαλιά
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • KooYu
    5
    2 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έψαχνα για καινούρια σκούπα τους τελευταίους 2 μήνες, μετά το κάζο που έπαθα με την προηγούμενη αγορά (δες προηγούμενη κριτική μου για σκούπα). Αφού επισκέφθηκα ό,τι κατάστημα ηλεκτρικών ειδών μπορούσα και τελικά δεν κατέληξα πουθενά, είπα να δοκιμάσω (χωρίς να την έχω δει από κοντά) την συγκεκριμένη αφού είναι η πρώτη σε πωλήσεις συμβατική σκούπα σε ευρωπαϊκό site. Ευτυχώς δεν απογοητεύτηκα και η σκούπα είναι εξαιρετική!
    Κατ' αρχήν με το που την έβγαλα από το κουτί σκέφτηκα τι μούφα ψεύτικη κατασκευή είναι αυτή... Πράγμα που δεν ισχύει. Το κοντάρι είναι αλουμινίου και όχι σιδερένιο. Επίσης και το κυρίως σώμα είναι πολύ ελαφρύ και όμως στιβαρό. Το καλώδιο είναι αρκετά μακρύ και δεν δημιούργησε πρόβλημα. Από θόρυβο νορμαλ πράγματα. Εξαρτήματα δεν χρησιμοποιώ έτσι κι αλλιώς.
    Το σκούπισμα επιτέλους γίνεται εύκολα, το κοντάρι το κρατάω με τα 2 δάχτυλα όταν δεν υπάρχει χαλί και το πέλμα έχει δικά του ροδάκια οπότε ρολλάρει μόνο του χωρίς κόπο. Επίσης επιτέλους χωράει κάτω από καναπέδες και κρεβάτια! Απ'ότι διαπίστωσα ελάχιστες σκούπες έχουν αρκετά λεπτό πέλμα, τουλάχιστον για τη δική μας περίπτωση. Έχει αρκετή δύναμη αλλά δεν βεντουζώνει στο πάτωμα και τα χαλιά οπότε δεν νιώθεις οτι πήγες γυμναστήριο μετά το σκούπισμα του σπιτιού. Πραγματικά σκουπίζει ΠΟΛΥ καλά.
    Από αντοχή στο χρόνο, θα δείξει...

    • Απορροφητικότητα
    • Ευελιξία
    • Ευκολία αποθήκευσης
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    • Πλήθος εξαρτημάτων
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

11 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Sissy22

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν το προϊόν ενδείκνυται για κατοικίδια. (έχω δύο γάτες και δυστυχώς η τρίχα είναι ένα μεγάλο θέμα).

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)