Ποδοσφαιρικά Παπούτσια

Nike Phantom GT2 Club TF Χαμηλά Ποδοσφαιρικά Παπούτσια με Τάπες Metallic Copper / White BlackΚωδικός: 39512955

Η χαρακτηριστική επιφάνεια από ανθρακονήματα με εφέ χρωμίου συνδυάζεται με το εντυπωσιακό φουτουριστικό στιλ που σχεδιάστηκε για τα πόδια των σπουδαιότερων παικτών στον κόσμο. Αυτό το ποδοσφαιρικό

Δες όλη την περιγραφή

Η χαρακτηριστική επιφάνεια από ανθρακονήματα με εφέ χρωμίου συνδυάζεται με το εντυπωσιακό φουτουριστικό στιλ που σχεδιάστηκε για τα πόδια των σπουδαιότερων παικτών στον κόσμο. Αυτό το ποδοσφαιρικό παπούτσι έχει ανανεωμένη σχεδίαση και μοτίβα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να εξασφαλίζουν υποδειγματική ακρίβεια στα σουτ.

Δες όλη την περιγραφή
41,24
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Άλλαξες γνώμη; Κανένα πρόβλημα!

Μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου δωρεάν, εύκολα και γρήγορα.

Μάθε περισσότερα

Αναφορά προϊόντος

από 41,24 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 41,24 €

Περιγραφή

Η χαρακτηριστική επιφάνεια από ανθρακονήματα με εφέ χρωμίου συνδυάζεται με το εντυπωσιακό φουτουριστικό στιλ που σχεδιάστηκε για τα πόδια των σπουδαιότερων παικτών στον κόσμο. Αυτό το ποδοσφαιρικό παπούτσι έχει ανανεωμένη σχεδίαση και μοτίβα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να εξασφαλίζουν υποδειγματική ακρίβεια στα σουτ. Τα ασύμμετρα κορδόνια δημιουργούν μεγαλύτερη επιφάνεια χτυπήματος για ντρίμπλες, πάσες και σουτ με ακρίβεια.


Ανάλαφρη ανθεκτικότητα
Συνθετικό δέρμα για ανθεκτικότητα και εύκολο καθάρισμα.

Λεία επιφάνεια
Τα ασύμμετρα κορδόνια δημιουργούν μεγαλύτερη επιφάνεια χτυπήματος για δυνατά σουτ.

Πάρε τον έλεγχο
Η ειδική υφή συγκράτησης στο επάνω μέρος είναι στρατηγικά τοποθετημένη για επαφή ακριβείας στα σουτ, τις πάσες και τις ντρίμπλες.

Φωτεινά χρώματα
Η χάλκινη απόχρωση λειτουργεί σαν ένας απίστευτος δίαυλος ενέργειας που ρέει ανάμεσα στο μέταλλο και δημιουργεί ένα μοναδικό χρώμα κατά μήκος της επιφάνειας.

Σε ποιο σημείο στον κόσμο;
Παρατήρησε τα ειδικά σύμβολα σε όλο το παπούτσι που παραπέμπουν σε διάφορα μέρη της διοργανώτριας χώρας και τιμούν τη μεγαλύτερη παγκόσμια διοργάνωση του παιχνιδιού. Υπάρχουν επίσης οι συντεταγμένες των κεντρικών γραφείων μας, καθώς και επιστημονικά εμβλήματα που παραπέμπουν στην επιστήμη της συνδεδεμένης ενέργειας.

Λεπτομέρειες

  • Σόλες από καουτσούκ με τάπες σχεδιασμένες για επιφάνειες με πιο κοντό και λιγότερο ρεαλιστικό τεχνητό γρασίδι, όπως ο πλαστικός χλοοτάπητας που στρώνεται πάνω από τσιμέντο σε πολλά γήπεδα ποδοσφαίρου σε κλειστά γήπεδα και εγκαταστάσεις για ποδόσφαιρο σάλας
  • Για χρήση σε συνθετικές επιφάνειες με πιο κοντό μήκος γρασιδιού

Κατασκευαστής

Nike

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
DR5970-810
Χρώμα
Πολύχρωμο
Τύπος
με Σχάρα
Εξωτερική Σόλα
TF
Ύψος
Χαμηλά
με Καλτσάκι
Όχι
Κορδόνια
Ναι
Δημοφιλής Σειρά
Nike Phantom

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

55 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη