Saint Clair Σετ Χριστουγεννιάτικες Πετσέτες Πολύχρωμες Μ50xΠ35εκ. 2τμχΚωδικός: 39540341

Σετ Χριστουγεννιάτικες πετσέτες από την εταιρεία Saint Clair, για να προσθέσετε εορταστικές πινελιές στο τραπέζι των γιορτών σας. Κατά τη διάρκεια των γιορτών, τα τραπέζια είναι μια ευκαιρία για να έρθουμε πιο κοντά με την οικογένεια και τους φίλους μας. Δώστε τη σημασία που τους αξίζει, στολίζοντάς τα όπως ακριβώς και το υπόλοιπο σπίτι σας! Αποτελούνται...
Δες όλη την περιγραφή

5,52
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 5,52 €

Περιγραφή

Σετ Χριστουγεννιάτικες πετσέτες από την εταιρεία Saint Clair, για να προσθέσετε εορταστικές πινελιές στο τραπέζι των γιορτών σας. Κατά τη διάρκεια των γιορτών, τα τραπέζια είναι μια ευκαιρία για να έρθουμε πιο κοντά με την οικογένεια και τους φίλους μας. Δώστε τη σημασία που τους αξίζει, στολίζοντάς τα όπως ακριβώς και το υπόλοιπο σπίτι σας! Αποτελούνται από 100% μικροϊνες, ένα συνθετικό υλικό ελαφρύ και ανθεκτικό. Για καλύτερη φροντίδα, προτείνεται πλύση και σιδέρωμα σε χαμηλές θερμοκρασίες, χρήση στεγνωτηρίου σε μέτριες θερμοκρασίες ή στεγνό καθάρισμα και δεν ενδείκνυται η χρήση χλωρίου ή λευκαντικού.

• Μήκος: 50εκ.
• Πλάτος: 35εκ.
• Υλικό: Ύφασμα
• Σύνθεση: 100% Microfiber
• Συσκευασία 2 τεμαχίων

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
1122086222009

Χαρακτηριστικά

Είδος
Πετσέτα
Χρώμα
Πολύχρωμο
Τεμάχια
2 τμχ
μιας Χρήσης
Όχι
Σύνθεση
100% Microfiber
Αλέκιαστο
Όχι

Διαστάσεις

Μήκος
50 εκ.
Πλάτος
35 εκ.

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

8 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη