Jabra Evolve2 In-ear Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Θήκη Φόρτισης Μαύρα
Bluetooth Handsfree

Jabra Evolve2 In-ear Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Θήκη Φόρτισης ΜαύραΚωδικός: 39788882

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χρόνος Λειτουργίας 8 ώρες
  • Λειτουργία με Θήκη Φόρτισης 33 ώρες
  • Χρόνος φόρτισης 2 ώρες
  • Active Noise Cancellation
  • Ασύρματη φόρτιση
  • Bluetooth 5.2
Δες όλη την περιγραφή
286,65
ΠαράδοσηΠαρ, 04 Οκτ - Τρί, 08 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 286,65 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 340,33 €

  2. 359,72 €

  3. 320,22 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    285,42 €

  5. 319,00 €

  6. 340,20 €

  7. 286,65 €

  8. 286,70 €

  9. 311,08 €

  10. 332,00 €

  11. 380,71 €

  12. 354,47 €

  13. 340,30 €

  14. 354,00 €

  15. 289,00 €

  16. 359,90 €

Περιγραφή

Τα Jabra Evolve2 Buds είναι ακουστικά ακύρωσης θορύβου που απευθύνονται σε επαγγελματίες που χρειάζονται ένα αξιόπιστο και ποιοτικό ακουστικό αξεσουάρ για τις καθημερινές τους επιχειρηματικές επικοινωνίες. Ο σχεδιασμός τους είναι ειδικά προσαρμοσμένος για τη χρήση σε συνεδριάσεις τηλεδιάσκεψης, κλήσεις φωνής και άλλες επιχειρηματικές επικοινωνίες, ενώ η ακύρωση θορύβου βοηθάει στην εξουδετέρωση των παρεμβολών και στην βελτίωση της ποιότητας της φωνής. Επιπλέον, προσφέρουν μια σταθερή σύνδεση Bluetooth και είναι συμβατά με διάφορες πλατφόρμες και εφαρμογές επικοινωνίας, όπως το Microsoft Teams και το Zoom.

Πέρα από το γραφείο

Κάλεσμα από το χώρο συνεργασίας. Τοποθετώντας τις συσκέψεις γύρω από την καθημερινή βόλτα του σκύλου. Με τη σωστή τεχνολογία, μπορείτε να εργάζεστε όπου σας πηγαίνει η μέρα σας.

Τα Evolve2 Buds είναι το φορητό, τσέπης, εξαιρετικά βολικό κομμάτι της ζωής στο γραφείο, όταν το πραγματικό γραφείο δεν είναι πουθενά. Όλα όσα χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή την επιχείρηση "εργασία εν κινήσει", συσκευασμένα σε ένα ζευγάρι μικροσκοπικών πραγματικά ασύρματων ακουστικών.

Επαγγελματικές κλήσεις που γίνονται στην τσέπη.

Πραγματικά ασύρματα ακουστικά σχεδιασμένα για υβριδική εργασία.

Αλλάξτε το

Βρίσκεστε στη μέση μιας πρωινής συνάντησης στο laptop σας όταν χτυπάει το κινητό σας. Αγνοείτε; Φύγετε από τη συνάντηση της ομάδας σας; Με το προηγμένο Bluetooth Multipoint, δεν χρειάζεται να επιλέξετε.

Χρησιμοποιήστε τα ακουστικά σας για όλες τις κλήσεις σας, παραμένοντας συνδεδεμένοι με τον φορητό υπολογιστή και το smartphone σας, με μια πρακτική ειδοποίηση αν έρθει μια κλήση στο κινητό σας ενώ είστε σε σύσκεψη στον φορητό σας υπολογιστή. Έτσι μπορείτε να αλλάζετε και να αλλάζετε ξανά.

Επιλέξτε τα εργαλεία σας με σύνεση

Δεν είναι όλα τα ακουστικά ίδια. Γνωρίζατε ότι ορισμένα από αυτά - όπως τα Evolve2 Buds - είναι πιστοποιημένα για εφαρμογές όπως το Google Meet, το Microsoft Teams και το Zoom;

Όλα εξαρτώνται από τον επαγγελματικού επιπέδου προσαρμογέα USB - κάτι που δεν διαθέτουν τα μη πιστοποιημένα ακουστικά. Απλώς χρησιμοποιήστε τον για να συνδεθείτε στο φορητό σας υπολογιστή και voilà: μια πιο σταθερή σύνδεση και μια σημαντικά καλύτερη εμπειρία στην πλατφόρμα UC σας.

Πάρτε καθαρό αέρα

Ένας περίπατος μπορεί να κάνει θαύματα στη διάθεσή σας. Οι κλήσεις σας; Όχι τόσο πολύ. Θέλαμε να το διορθώσουμε αυτό, γι' αυτό δημιουργήσαμε το Jabra MultiSensor Voice™.

Μπορεί να ακούγεται περίπλοκο, αλλά το μόνο που χρειάζεται πραγματικά να ξέρετε είναι ότι ανοίγει πολύ περισσότερες δυνατότητες για το πού θα μπορούσατε να κάνετε την επόμενη κλήση σας.

Το νέο σας μυστικό όπλο

Μην υποτιμάτε τη δύναμη του επαγγελματικού προσαρμογέα USB plug-and-play που συνοδεύει τα Evolve2 Buds. Φανταστείτε πόσο ασταμάτητος θα είστε όταν δεν θα λέτε "περίμενε, κόπηκες εκεί έξω", κάθε πέντε λεπτά.

Για να μην αναφέρουμε την πρόσθετη ελευθερία που σας προσφέρει η γνώση ότι δεν χρειάζεται να βρίσκεστε συνεχώς σε απόσταση δύο μέτρων από το φορητό σας υπολογιστή... άλλος ένας καφές;

Μικρό και τέλεια διαμορφωμένο

Χρησιμοποιούμε την τεράστια βάση δεδομένων μας με 62.000 σαρώσεις αυτιών και τις μοναδικές μεθόδους στατιστικής μοντελοποίησης για να δημιουργήσουμε μικροσκοπικά σχέδια ακουστικών που ταιριάζουν σαν να έχουν φτιαχτεί για εσάς.

Και τα Evolve2 Buds δεν διαφέρουν. Για την ακρίβεια, πρόκειται για το μικρότερο πραγματικό σχέδιο ασύρματων ακουστικών που έχουμε σχεδιάσει μέχρι σήμερα. Ξέρετε, σε περίπτωση που η ατμόσφαιρα των ακουστικών γραφείου δεν είναι ακριβώς η εμφάνιση που θέλετε.

Ακούστε τα σημαντικά πράγματα

Παραγγελίες καφέ, κλήσεις επιβίβασης ή παιδιά με μια γρήγορη ερώτηση - πάντα θα υπάρχουν πράγματα που πρέπει να ακούσετε. Έτσι, το HearThrough διασφαλίζει ότι τα ακούτε πάντα.

Όταν περνάτε πολύ χρόνο σε κλήσεις, πρέπει να προστατεύετε την ακοή σας.

Είμαστε μέρος μιας εταιρείας που κατασκευάζει επαγγελματική, καταναλωτική και ιατρική τεχνολογία ήχου, οπότε όταν πρόκειται για την πρόληψη της βλάβης της ακοής, μπορείτε να μας εμπιστευτείτε.

Πώς να συνδυάσετε και να επιτύχετε την καλύτερη δυνατή απόδοση

Η συσκευασία περιλαμβάνει

  • Ακουστικά
  • Προσαρμογέας Bluetooth Link 380
  • 3 σετ EarGels
  • Έγγραφα χρήσης
  • Θήκη φόρτισης
  • Καλώδιο USB-C σε USB-A
  • Φυλλάδιο εγγύησης και προειδοποίησης
  • Προσαρμογέας USB-A

Κατασκευαστής

Jabra

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
In-ear
Χρόνος Λειτουργίας
8 hrs
Λειτουργία με Θήκη Φόρτισης
33 hrs
Χωρίς Καλώδιο
Ναι
Διπλό Ακουστικό
Ναι
Χρώμα
Μαύρο

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Multipoint Pairing
Όχι
Θήκη Φόρτισης
Ναι
Αντοχή στον Ιδρώτα
Όχι
Active Noise Cancellation
Όχι
Γρήγορη Φόρτιση
Όχι
Μείωση Θορύβου Μικροφώνου
Όχι
Φωνητικός Έλεγχος
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη