MegaFitness Premium Σχοινάκι Ταχύτητας 3m Κόκκινο με Ρυθμιζόμενο Μήκος
Σχοινάκια Γυμναστικής

MegaFitness Premium Σχοινάκι Ταχύτητας 3m Κόκκινο με Ρυθμιζόμενο ΜήκοςΚωδικός: 39894015

Σχοινάκι ταχύτητας της MegaFitness, κατάλληλο για απλή αλλά και δυναμική προπόνηση. Είναι ιδανικό για ζέσταμα και απαραίτητο αξεσουάρ για δραστηριότητες όπως Crossfit, Boxing, MMA και αερόβια προπόνηση. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μεγάλη ποικιλία ασκήσεων, από την κλασική άσκηση άλματος μέχρι το διπλό και τριπλό πέρασμα του σχοινιού. Κατάλληλο για να...
Δες όλη την περιγραφή

6,79
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 6,79 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 6,79 €

Περιγραφή

Σχοινάκι ταχύτητας της MegaFitness, κατάλληλο για απλή αλλά και δυναμική προπόνηση. Είναι ιδανικό για ζέσταμα και απαραίτητο αξεσουάρ για δραστηριότητες όπως Crossfit, Boxing, MMA και αερόβια προπόνηση. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μεγάλη ποικιλία ασκήσεων, από την κλασική άσκηση άλματος μέχρι το διπλό και τριπλό πέρασμα του σχοινιού. Κατάλληλο για να ανεβάσετε πολύ γρήγορα παλμούς και για να κάψετε θερμίδες κάνοντας μια προπόνηση υψηλής έντασης. Τονώνει τους μύες των ποδιών, τους γλουτούς, τους ώμους και τον κορμό, ενώ παράλληλα βελτιώνει τον συντονισμό σας. Το μικρό του μέγεθος το κάνει εύκολο στην μεταφορά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού.

Διαθέτει ρουλεμάν για πολύ γρήγορες και ομαλές περιστροφές, χωρίς τριβές και μπλεξίματα όπως συμβαίνει στα τυπικά σχοινάκια γυμναστικής. Αυτό το κάνει ιδανικό για έντονες προπονήσεις όπου θα χρειαστείτε μεγάλη ταχύτητα περιστροφής. Προσφέρει την δυνατότητα ρύθμισης του μήκους του, ώστε να προσαρμόζεται εύκολα ανάλογα με το ύψος του κάθε χρήστη. Το σχοινάκι είναι φτιαγμένο από συρματόσχοινο με μαλακή επικάλυψη από PVC, για καλύτερη αίσθηση του βάρους, ανθεκτικότητα και μεγαλύτερη ταχύτητα περιστροφής. Είναι κατάλληλο για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
113546

Γενικά

Χρώμα
Κόκκινο
Υλικό Κατασκευής
Συρματόσχοινο, PVC
με Μετρητή
Όχι
με Ρουλεμάν
Ναι
Ρυθμιζόμενο Μήκος
Ναι
με Βάρος
Όχι

Διαστάσεις

Μέγιστο Μήκος
300 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Χριστίνα_Με_Λένε

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ροζ

    Κάθε φορά που καταλάθως με χτύπαγε το ''σχοινάκι'' , ένιωθα να αυτομαστιγώνομαι και ειναι επίπονο. ΤΟ υλικό αυτο πονάει πολύ. Καλό θα ήταν να είχα πάρει κατι πιο παραδοσιακό. Επίσης είναι επικίνδυνο στις άκρες, εκει που το μοντάρεις στο ύψος σου, περισσεύει υλικό και μπορεί να σου βγάλει κανα μάτι.

    • Είναι όπως και στη φωτογραφία
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποιότητα
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη