Αγωγή του λόγου, Ορθοφωνία
Βιβλία Τέχνης

Αγωγή του λόγου, ΟρθοφωνίαΚωδικός: 3993819

Το βιβλίο αυτό, που έχει τον τίτλο "Αγωγή του Λόγου", καρπός μιας ολάκερης τριακονταετίας αντιπροσωπεύει την ερευνητική δουλειά του συγγραφέα πάνω στη φωνή, τόσο σα φυσιολογικό φαινόμενο, όσο και σα...

Δες όλη την περιγραφή

Το βιβλίο αυτό, που έχει τον τίτλο "Αγωγή του Λόγου", καρπός μιας ολάκερης τριακονταετίας αντιπροσωπεύει την ερευνητική δουλειά του συγγραφέα πάνω στη φωνή, τόσο σα φυσιολογικό φαινόμενο, όσο και σα φορέα του προφορικού λόγου (για την ελληνική γλώσσα). Εξετάζει τα θέματα από τη θεωρητική και πρακτική τους πλευρά (με ειδικές ασκήσεις για κάθε περίπτωση) και...

Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Πέμ, 03 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 18,55 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 24,01 €

  2. 26,50 €

  3. 18,55 €

  4. 23,50 €

Περιγραφή

Το βιβλίο αυτό, που έχει τον τίτλο "Αγωγή του Λόγου", καρπός μιας ολάκερης τριακονταετίας αντιπροσωπεύει την ερευνητική δουλειά του συγγραφέα πάνω στη φωνή, τόσο σα φυσιολογικό φαινόμενο, όσο και σα φορέα του προφορικού λόγου (για την ελληνική γλώσσα). Εξετάζει τα θέματα από τη θεωρητική και πρακτική τους πλευρά (με ειδικές ασκήσεις για κάθε περίπτωση) και αποτελεί την πρώτη ολοκληρωμένη εργασία στον τομέα της ορθοφωνίας στον τόπο μας.

Απαραίτητο για ηθοποιούς, δασκάλους, ομιλητές, εκφωνητές, δικηγόρους, πολιτικούς, ιερείς, ιεροψάλτες και όλους εκείνους, που η ορθή εκφορά του λόγου, αποτελεί βασικό παράγοντα της επιτυχίας τους, αλλά και της ίδιας της επαφής τους με το κοινό.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Μουσική
Γλώσσα
Ελληνικά
Υπότιτλος
Ορθοφωνία
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
477
Έτος έκδοσης
2013
Διαστάσεις
21x14 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • marino.toro
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το συγκεκριμένο βιβλίο αποτελεί σημείο αναφοράς για την ελληνική γλώσσα. Αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για όλους όσους ασχολούνται με το λόγο: εκπαιδευτικούς, ηθοποιούς, δημοσιογράφους κλπ. Βεβαίως, οι ασκήσεις του θα πρέπει να επαναλαμβάνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα εκτύπωσης
    • Ποιότητα χαρτιού
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Θα το πρότεινα για ανάγνωση

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

21 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη