Ad
HP Creator Τσάντα Πλάτης για Laptop 16.1" σε Μαύρο χρώμα
Τσάντες Laptop

HP Creator Τσάντα Πλάτης για Laptop 16.1" σε Μαύρο χρώμαΚωδικός: 39963250

Η τσάντα πλάτης της HP είναι υφασμάτινη και χωράει laptop έως και 16.1 ιντσών.

  • Μέγιστη Διάσταση: 16.1"
  • Τύπος: Πλάτης
  • Υλικό: Ύφασμα
71,05
ΠαράδοσηΤετ, 25 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+44,99 €

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 71,05 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 71,05 €

  2. 89,80 €

  3. 72,18 €

Περιγραφή

Η τσάντα πλάτης της HP είναι υφασμάτινη και χωράει laptop έως και 16.1 ιντσών.

  • Μέγιστη Διάσταση: 16.1"
  • Τύπος: Πλάτης
  • Υλικό: Ύφασμα

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Πλάτης
Μέγιστη Διάσταση
16,1 "
Υλικό
Ύφασμα
Χρώμα
Μαύρο
Αδιάβροχη
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Varelas_Haralampos

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τσάντα φωτογραφικών με πολύ καλή ποιοτητα και εργονομία της HP.Οι θέσεις με τα διαχωριστικά παρουσιάζουν σταθερότητα.Οι ιμάντες είναι πολύ εργονομικοί και δεν κουράζουν. Υπάρχει μέσα προστατυτικό αδιαβροχο.Χωροι για αρκετό εξοπλισμό.Ιδιαίτερα εργονομικό το άνοιγμα στο πλάι για να βγάζεις την μηχανή.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dpikros
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εδώ και λίγο καιρό παίρνω τα βουνά όπου μαζί με τον φωτογραφικό εξοπλισμό, πρέπει να κουβαλάς και κάποια βασικά: νεράκι, ρούχα, κανά σνακ κ.λπ. Την πρώτη φορά πήγα με κλασσικό backpack + τσάντα, ταλαιπωρήθηκα λιγάκι και ενώ χάζευα λύσεις στο διαδίκτυο, έτυχε σε ένα μαγαζί να δω το HP Creator Laptop 16,1". Έτσι όπως τα λέει η εταιρεία άντε να καταλάβεις ότι προορίζεται ΚΑΙ για φωτογραφικές που απλά τυχαίνει να έχει και μια τσέπη για 16άρι laptop.
    Το πήρα λοιπόν, και στην πρώτη εξόρμηση είχε μέσα αυτά που φαίνονται στην πρώτη φωτογραφία + κάποια ψιλοπράγματα που δεν φαίνονται. Στην σακούλα είναι 2α παπούτσια, ενώ εκτός από την φωτογραφική ΟΜ5 και τους τρεις φακούς, μπορούσα να χωρέσω κι άλλους. Ταυτόχρονα λείπει ένα ελαφρύ γιλέκο που ήταν στην αριστερή μεριά μαζί με το σορτς, το t-shirt, κάλτσες, γάντια. Στις εσωτερικές τσέπες έχω διπλωμένο λεπτό αντιανεμικό, σακούλες για βρεγμένα κ.λπ. Υπάρχει και μια εξωτερική μεγάλη τσέπη που βολεύεις διάφορα, ενώ έχει και μια στην μεριά της πλάτης που έχει προστασία RFID για πορτοφόλι, κάρτες, κινητό και ότι άλλο θες να είναι ασφαλές.
    Για γρήγορη πρόσβαση στην μηχανή υπάρχει πλαϊνό άνοιγμα, το οποίο είναι εύχρηστο εφόσον κουβαλάς το σακίδιο μονόπαντα σαν sling.
    Κατασκευή καλή, το ύφασμα δείχνει ανθεκτικό και πρέπει να έχει μια υποτυπώδη αντοχή σε ψιχάλα, για την βροχή έχει ειδικό κάλυμμα, φερμουάρ άνετα στο άνοιξε-κλείσε. Σε ορεινή πορεία διάρκειας 6 ωρών με δυο 20άλεπτα διαλείματα, δεν με κούρασε καθόλου, αφού πλάτη, ιμάντες κ.λπ. είναι μελετημένα και καλοφτιαγμένα, οπότε είμαι πολύ ευχαριστημένος.
    Στα αρνητικά, το ότι το περιφεριακό πλαίσιο είναι πιο μαλακό απ' ότι θα το ήθελα, οπότε όταν είναι μισοάδεια "τσακίζει" σαν κλασσικό backpack, αλλά αυτό ίσως ενοχλεί μόνο εμένα.
    Τέλος σας γράφω και τις διαστάσεις που (δυστυχώς) στις περισσότερες φωτογραφικές τσάντες δεν αναφέρονται: 46 X 35 X 19cm.

    • Ποιότητα υλικών
    • Αντοχή
    • Προστασία Laptop
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

4 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη