Ψησταριές Υγραερίου

Napoleon Rogue 425 SE Ψησταριά Υγραερίου Μαντεμένιας Σχάρας 45x60εκ. με 3 Εστίες και Πλαϊνό Μάτι ΥπερύθρωνΚωδικός: 40046682

Η ψησταριά υγραερίου Napoleon Rogue 425 SE Black με τους 3 πανίσχυρους ανοξείδωτους καυστήρες, τον πλαϊνό και τον οπίσθιο καυστήρα υπέρυθρης ακτινοβολίας αλλά και το καπάκι υψηλού προφίλ με διπλή

Δες όλη την περιγραφή

Η ψησταριά υγραερίου Napoleon Rogue 425 SE Black με τους 3 πανίσχυρους ανοξείδωτους καυστήρες, τον πλαϊνό και τον οπίσθιο καυστήρα υπέρυθρης ακτινοβολίας αλλά και το καπάκι υψηλού προφίλ με διπλή μόνωση, είναι το ιδανικό μπάρμπεκιου για να δημιουργήσετε gourmet γεύματα για εσάς και του φίλους σας. 

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο προς αποστολή εκτός Ελλάδας.

από 1.340,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    1.549,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    1.549,00 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    1.549,00 €

  4. 1.549,00 €

  5. Επίσημος μεταπωλητής
    1.549,00 €

  6. Επίσημος μεταπωλητής
    1.349,00 €

  7. Επίσημος μεταπωλητής
    1.549,00 €

  8. Επίσημος μεταπωλητής
    1.549,00 €

  9. Επίσημος μεταπωλητής
    1.549,00 €

  10. Επίσημος μεταπωλητής
    1.340,00 €

  11. Επίσημος μεταπωλητής
    1.549,00 €

  12. 1.549,00 €

Περιγραφή

Η ψησταριά υγραερίου Napoleon Rogue 425 SE Black με τους 3 πανίσχυρους ανοξείδωτους καυστήρες, τον πλαϊνό και τον οπίσθιο καυστήρα υπέρυθρης ακτινοβολίας αλλά και το καπάκι υψηλού προφίλ με διπλή μόνωση, είναι το ιδανικό μπάρμπεκιου για να δημιουργήσετε gourmet γεύματα για εσάς και του φίλους σας. Η ποιοτική κατασκευή της ψησταριάς υγραερίου Napoleon Rogue 425 SE Black ολοκληρώνεται με το άψογο φινίρισμα σε μαύρο χρώμα, με υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες και ειδικά σχεδιασμένο για ευκολία στο καθάρισμα. Φυσικά από μια ψησταριά υγραερίου Napoleon δε θα μπορούσε να λείπει το μοναδικό σύστημα ανάφλεξης Jetfire που εγγυάται αξιόπιστο και γρήγορο άναμμα του καυστήρα, κάθε φορά!

Με μαντεμένιο μεγάλο πλαϊνό καυστήρα υπέρυθρης ακτινοβολίας 2 επιπέδων – Large Sizzle Zone

Αξιοποιήστε στο έπακρο τον μαντεμένιο πλαϊνό καυστήρα υπέρυθρης ακτινοβολίας – large sizzle zone 2 επιπέδων και χαρίστε στα φαγητά σας μοναδικό καπνιστό άρωμα αλλά και τραγανή κρούστα. Ο πλαϊνός καυστήρας της Napoleon Rogue 425 SE Black έρχεται εξοπλισμένος με 3 κεραμικές πλάκες οι οποίες φτάνουν τους 800°C σε δευτερόλεπτα. Χρησιμοποιήστε το 1ο επίπεδο ως απλό καυστήρα για να προετοιμάσετε νόστιμες τηγανιτές πατάτες, σάλτσες όπως και να τσιγαρίσετε και να βράσετε τα αγαπημένα σας φαγητά. Μεταφέρετε τη σχάρα στο 2ο επίπεδο για να θωρακίστε και στη συνέχεια να ψήσετε την πιο ζουμερή μπριζόλα και όλα τα αγαπημένα σας κρέατα.

Με οπίσθιο καυστήρα υπέρυθρης ακτινοβολίας για τη σούβλα

Κάντε μπάρμπεκιου σαν επαγγελματίας. Η επιπλέον θερμότητα από τον οπίσθιο καυστήρα υπέρυθρης ακτινοβολίας, είναι ιδανική τόσο για το ψήσιμο σε υψηλές θερμοκρασίες όσο και για το αργό μαγείρεμα slow and low.

Με ενσωματωμένη ανοξείδωτη σούβλα

Με το σετ σούβλας να περιλαμβάνεται στην ψησταριά, είστε έτοιμοι να απολαύσετε τραγανές και ζουμερές δημιουργίες και ο οπίσθιος υπέρυθρος καυστήρας περιμένει την πρώτη του χρήση. Κατασκευασμένη απο μασίφ ανοξείδωτο ατσάλι, μπορεί δεχτεί βάρος έως και 12 κιλά.

Με ποιοτικές μαντεμένιες σχάρες ψησίματος με επισμαλτωμένη πορσελάνη

Γνωρίζετε ότι είναι Napoleon, από τα χαρακτηριστικά σημάδια ψησίματος σε σχήμα κυμματισμού. Οι σχάρες ψησίματος της Napoleon Rogue είναι ειδικά σχεδιασμένες για να ψήνονται τόσο τα μικρά όσο και τα μεγαλύτερα κομμάτια φαγητού, χωρίς να πέφτουν ανάμεσα στα κενά της σχάρας. Η κατασκευή από ποιοτικό μαντέμι εξασφαλίζει την ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας σε όλη τη σχάρα χωρίς ψυχρά σημεία, ενώ η επισμάλτωση πορσελάνης πάνω από το μαντέμι κάνει το πλύσιμο ιδιαίτερα εύκολο και γρήγορο!

θάλαμος ψησίματος υψηλής ανθεκτικότητας στη διάβρωση

Κάθε ψησταριά υγραερίου της σειράς Napoleon Rogue είναι εξοπλισμένη με θάλαμο ψησίματος υψηλής ανθεκτικότητας στη διάβρωση και την σκουριά, πρακτικά αδύνατο να καταστραφεί.

Με μεγάλο αναδιπλούμενο πλαϊνό πάγκο εργασίας με ενσωματωμένο ανοιχτήρι

Μεταφέρετε εξ’ ολοκλήρου την προετοιμασία των γευμάτων σας έξω από το σπίτι και απολαύστε στο έπακρο το μπαλκόνι, τον κήπο ή την αυλή σας. Με μεγαλύτερο χώρο εργασίας, ο πλαϊνός πάγκος διευκολύνει τη διαδικασία της προετοιμασίας του μπάρμπεκιου ενώ παράλληλα αναδιπλώνει ώστε να εξοικονομεί πολύτιμο χώρο κατά την αποθήκευση. Το ενσωματωμένο στον πλαϊνό πάγκο ανοιχτήρι θα σας λύσει τα χέρια για να αφοσιωθείτε στις όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Με στιβαρά φωτιζόμενα χειριστήρια ελέγχου καυστήρων υψηλής ακρίβειας

Ακριβώς όπως σε ένα καλοραμμένο και ακριβές τιμόνι αυτοκινήτου, έτσι και στην Napoleon Rogue η απαλή επένδυση από λάστιχο και η στιβαρή κατασκευή των χειριστηρίων, σας βοηθούν να λάβετε τον απόλυτο έλεγχο της θερμοκρασίας στο μπάρμπεκιου και μοναδική αυτοπεποίθηση για τέλειο ψήσιμο. Τα χειριστήρια ελέγχου είναι φωτιζόμενα κάνοντας το ψήσιμο τη νύχτα ακόμα πιο εντυπωσιακό και πρακτικό ταυτόχρονα.

Σχεδιασμός κλειστού τύπου και προστασία από τις καιρικές συνθήκες

Ο κλειστός σχεδιασμός της ψησταριάς υγραερίου Napoleon Rogue, σε συνδυασμό με τα υλικά κατασκευής υψηλής ποιότητας, εγγυάται αυξημένη προστασία από τις καιρικές συνθήκες και εξασφαλίζει τη μακροβιότητα της καινούριας σας ψησταριάς. Παράλληλα, εξασφαλίζει πολύτιμο αποθηκευτικό χώρο για να φυλάξετε χρήσιμα εργαλεία ή αξεσουάρ στο μπάρμπεκιου.

Με καπάκι υψηλού προφίλ για βέλτιστη ισορροπία

Σηκώστε εύκολα το καπάκι της Napoleon Rogue κάθε φορά που θέλετε να ελέγξετε την πρόοδο του φαγητού. Με ειδικό σχεδιασμό υψηλού προφίλ και διπλή μόνωση, το καπάκι της Rogue ευνοεί τη βέλτιστη ισορροπία στα μοντέλα μεγαλύτερου μεγέθους της Napoleon ενώ παράλληλα επιτυγχάνει καλύτερη κυκλοφορία του θερμού αέρα για τέλεια αποτελέσματα στο ψήσιμο.

Με ενσωματωμένους γάντζους για τα εργαλεία ψησίματος

Διατηρήστε το χώρο σας καθαρό και οργανωμένο, και έχετε πάντα κοντά σας τα εργαλεία ψησίματος κατά το μπάρμπεκιου. Κρεμάστε τη σπάτουλα, τη λαβίδα ή τα γάντια ψησίματος στους ενσωματωμένους γάντζους της Napoleon Rogue και απολαύστε γρήγορο και απροβλημάτιστο ψήσιμο.

Με ειδικά διαμορφωμένη στρογγυλή βάση για ασφαλή τοποθέτηση της φιάλης υγραερίου

Τοποθετήστε με απόλυτη ασφάλεια τη φιάλη υγραερίου στο εσωτερικό της ψησταριάς σας με την ειδικά διαμορφωμένη στρογγυλή βάση (δαχτυλίδι), και μετακινήστε απροβλημάτιστα την ψησταριά σας οπουδήποτε στο χώρο.

Με σύστημα άμεσης ανάφλεξης καυστήρων Jetfire

Αυτό το πρωτοποριακό σύστημα ανάφλεξης της Napoleon εκτοξεύει μια δέσμη φλόγας ανάβοντας αυτόνομα τον κάθε καυστήρα της ψησταριάς για άμεσο ψήσιμο.

Με sear plates από ανοξείδωτο ατσάλι τοποθετημένα σε δυο επίπεδα

Τα sear plates από ανοξείδωτο ατσάλι προστατεύουν τους καυστήρες σε κάθε ψησταριά Napoleon, και είναι ιδανικά τοποθετημένα δε δύο διαφορετικά επίπεδα για να εξασφαλίζουν την ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας στο θάλαμο ψησίματος. Αυτό που κάνει τα sear plates της Napoleon να ξεχωρίζουν από κάθε άλλη ψησταριά του ανταγωνισμού, είναι η ειδική τοποθέτησή τους υπό κλίση, που έχει ως αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται η ίδια υψηλή θερμοκρασία τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος της ψησταριάς.

Με θερμόμετρο ακριβείας Accu-Probe ενσωματωμένο στο καπάκι

Λάβετε τον απόλυτο έλεγχο της θερμοκρασίας στο μπάρμπεκιου με το θερμόμετρο υψηλής ακρίβειας που βρίσκεται ενσωματωμένο στο καπάκι της Napoleon Rogue.

Χαρακτηριστικά

  • Οπίσθιος καυστήρας υπέρυθρης ακτινοβολίας για τη σούβλα
  • Επιφάνεια μαγειρέματος: 60x45 εκ. (32 burgers)
  • Επιφάνεια ψησίματος διαστάσεων 60x45 εκ.
  • Sear plates από ανοξείδωτο ατσάλι τοποθετημένα σε δύο επίπεδα καθ’ ύψος
  • Με μαντεμένιες σχάρες ψησίματος με επισμάλτωση πορσελάνης, στο χαρακτηριστικό κυματιστό σχήμα της Napoleon
  • Σύστημα άμεσης ανάφλεξης καυστήρων Jetfire
  • Με θερμόμετρο ακριβείας ενσωματωμένο στο καπάκι της ψησταριάς
  • Με αναδιπλούμενους πάγκους προετοιμασίας γευμάτων για μέγιστη εξοικονόμηση χώρου μετά το ψήσιμο, γάντζους για το κρέμασμα και την οργάνωση των εργαλείων ψησίματος και ενσωματωμένο ανοιχτήρι


Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  • Συνολική θερμική ισχύς έως και 23.750 Watts
  • 3 κύριοι καυστήρες από ανοξείδωτο ατσάλι
  • Πλαϊνός καυστήρας μεγάλου μεγέθους 2 επιπέδων, υπέρυθρης ακτινοβολίας – large sizzle zone 37x24 εκ.
  • Ύψος: 123 εκ. (160 εκ. με ανοιχτό το καπάκι)
  • Πλάτος: 140 εκ. (114 εκ. με τα ράφια κατεβασμένα)
  • Βάθος: 64 εκ.


Κατασκευαστής

Napoleon

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Επιφάνεια Ψησίματος
Σχάρα
Εστίες
3 Εστίες
Επιτραπέζια
Όχι
Εντοιχιζόμενη
Όχι
Με Ρόδες
Ναι
Χρώμα
Μαύρο

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Πλαϊνό Μάτι
Ναι
Εστία Υπερύθρων
Ναι
Θερμόμετρο
Ναι

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Μαντεμένια Σχάρα
Ναι
Πέτρες Λάβας
Όχι
Φορητή
Όχι
Παράθυρο
Όχι
Αναδιπλούμενο Πλαϊνό Ράφι
Ναι

Διαστάσεις Επιφάνειας Ψησίματος

Πλάτος Σχάρας
60 εκ.
Μήκος Σχάρας
45 εκ.

Διαστάσεις & Βάρος Ψησταριάς

Ύψος
123 εκ.
Μήκος
64 εκ.
Πλάτος
140 εκ.

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • giannisgrig25
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από you.gr

    Πολύ ποιοτική ψησταριά! Την έστησα μόνος μου. Θες περίπου 2 ώρες για να τη στήσεις και τη βοήθεια και δεύτερου ατόμου σε κάποια φάση. Στο ψήσιμο τα πάει τέλεια μπορείς να ψήσεις πάρα πολλά είδη. Έχω ψήσει από μπριζόλα ψάρι μπιφτέκια μέχρι και πίτσα με ειδική πλάκα. Η σούβλα που περιλαμβάνεται είναι πολύ καλή και μπορείς να ψήσεις σε αυτή με το υπέρυθρο πίσω καυστήρα. Το πλαϊνό υπέρυθρο μάτι έχει μεγάλο μέγεθος και κάνει πολύ καλή δουλειά σε μοσχαρίσια κρέατα με το να τα σφραγίζει εξωτερικά για να βγαίνουν ζουμερά αλλά μπορεί και να βάλεις και τηγάνι επάνω του. Πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή και καλύπτει τα πάντα για το ψήσιμο!

    • Ποιότητα ψησίματος
    • Μέγεθος επιφάνειας ψησίματος
    • Καθαρισμός
    • Εύκολη χρήση
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Ισχύς καυστήρων
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ομοιομορφία ψησίματος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη