Master Lock Χρηματοκιβώτιο με Ψηφιακό Κλείδωμα Διαστάσεων Μ41xΠ39xΥ61cm T6-331ML
Χρηματοκιβώτια

Master Lock Χρηματοκιβώτιο με Ψηφιακό Κλείδωμα Διαστάσεων Μ41xΠ39xΥ61cm T6-331MLΚωδικός: 40054126

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Κλείδωμα: Ψηφιακό
  • Χωρητικότητα: 169 lt
  • Περιλαμβάνει επιπλέον 2 κλειδιά
Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο προς αποστολή εκτός Ελλάδας.

από 428,47 €

Περιγραφή

Δυνατότητες

Χρηματοκιβώτιο T6-331ML της Master Lock με ψηφιακό πληκτρολόγιο και κλειδί. Ιδανικό αξεσουάρ για να προστατέψετε πολύτιμα αντικείμενα, έγγραφα και χρήματα στο σπίτι ή στην εργασία σας αλλά και για ξενοδοχειακή χρήση. Επίσης, μπορεί να τοποθετηθεί ελευθέρα ή να στερεωθεί σε κάποιο έπιπλο.

Ανθεκτική Κατασκευή

Το Master Lock Large Digital Combination Safe Reinforced Security έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει τα τιμαλφή σας από κλοπές και άλλες επιθέσεις. Η συμπαγής χαλύβδινη κατασκευή, τα ατσάλινα μπουλόνια με ζωντανό κλείδωμα 2.5cm και η πόρτα με κρυφό μεντεσέ δίνουν τη διαβεβαίωση για την ασφάλεια των αναντικατάστατων αντικειμένων σας.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Η προγραμματιζόμενη ηλεκτρονική κλειδαριά σας επιτρέπει να επιλέγετε τον συνδυασμό σας, ενώ το κλειδί παράκαμψης εξασφαλίζει ότι έχετε πάντα πρόσβαση στο χρηματοκιβώτιο σας, ακόμη και σε περίπτωση που ξεχάσετε τον συνδυασμό. Εξοπλισμένο με ρυθμιζόμενα ράφια, σας προσφέρει μεγάλη αποθηκευτική ικανότητα και το δάπεδο με μοκέτα διατηρεί το περιεχόμενο προστατευμένο από γρατζουνιές κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης.

Κατασκευαστής

Master Lock

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Τύπος Κλειδώματος
Ψηφιακό
Εντοιχιζόμενο
Όχι
Χρώμα
Μαύρο
Βάρος
-

Διαστάσεις

Μήκος
41 cm
Πλάτος
39 cm
Ύψος
61 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη