Τηγάνια

MasterPro Unique Σωτέζα από Μαντέμι 30.5cmΚωδικός: 40148448

Η σωτέζα της εταιρείας MasterPro χάρη στα ψηλά τοιχώματα που διαθέτει μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν βαθύ τηγάνι αλλά και σαν κατσαρόλα. 'Ετσι σας δίνει τη δυνατότητα να μαγειρεύετε στο μάτι της κουζίνας φαγητά που μέχρι σήμερα κάνατε αποκλειστικά στον φούρνο. Είναι κατασκευασμένη από μαντέμι, ένα υλικό που την κάνει ιδανική για αργό μαγείρεμα σε σταθερή...
Δες όλη την περιγραφή

  • Μέγεθος (Άνοιγμα Τηγανιού): 30.5cm
  • Εσωτερική Επίστρωση: Χωρίς Επίστρωση

-5%στα 2+ τεμάχια

89,99
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+8,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 6 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 89,99 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 89,99 €

  2. 89,99 €

Περιγραφή

Η σωτέζα της εταιρείας MasterPro χάρη στα ψηλά τοιχώματα που διαθέτει μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν βαθύ τηγάνι αλλά και σαν κατσαρόλα. 'Ετσι σας δίνει τη δυνατότητα να μαγειρεύετε στο μάτι της κουζίνας φαγητά που μέχρι σήμερα κάνατε αποκλειστικά στον φούρνο. Είναι κατασκευασμένη από μαντέμι, ένα υλικό που την κάνει ιδανική για αργό μαγείρεμα σε σταθερή θερμοκρασία. Οι σωτέζες από μαντέμι θερμαίνονται πιο αργά σε σχέση με τις άλλες σωτέζες, αλλά διατηρούν τη θερμοκρασία σταθερή για περισσότερη ώρα, ακόμη και αν χαμηλώσετε τη φωτιά. Σας προτείνουμε να επιλέξετε αυτή τη σωτέζα εάν θέλετε να μαγειρεύετε 4-6 μερίδες φαγητού. Λόγω του μεγάλου μεγέθους, δεν ενδείκνυται για χρήση σε μικρές εστίες, καθώς είναι δύσκολη η ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας σε όλο το σκεύος.

  • Μέγεθος (Άνοιγμα Τηγανιού): 30.5cm
  • Εσωτερική Επίστρωση: Χωρίς Επίστρωση

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
BGMP-3832
Τύπος
Σωτέζα
Υλικό
Μαντέμι
Εσωτερική Επίστρωση
Χωρίς Επίστρωση
Μέγεθος (Άνοιγμα Τηγανιού)
30,5 cm
Βαθύ
Όχι
Διπλό
Όχι
με Καπάκι
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη