Κρεμάστρες Δαπέδου

Next Κρεμάστρα Δαπέδου από Ξύλο σε Καφέ Χρώμα 160x40x140cm Κωδικός: 40174265

Ανοιχτή ντουλάπα οργάνωσης ρούχων με 2 ράγες και 9 ράφια. Υπέροχη minimal αισθητική με την ποιότητα του φυσικού ξύλου. Εύκολη στη συναρμολόγηση και κατάλληλη για πολλαπλές χρήσεις. Μπορεί να...

Δες όλη την περιγραφή

Ανοιχτή ντουλάπα οργάνωσης ρούχων με 2 ράγες και 9 ράφια. Υπέροχη minimal αισθητική με την ποιότητα του φυσικού ξύλου. Εύκολη στη συναρμολόγηση και κατάλληλη για πολλαπλές χρήσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ράφι παπουτσιών, κρεμάστρα για ρούχα, καπέλα, παπούτσια, τσάντες, κ.α. Ιδανική για εξοχικά, διαμερίσματα βραχυχρόνιας μίσθωσης, ξενοδοχεία και...

Δες όλη την περιγραφή

από 69,76 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 69,76 €

Περιγραφή

Ανοιχτή ντουλάπα οργάνωσης ρούχων με 2 ράγες και 9 ράφια. Υπέροχη minimal αισθητική με την ποιότητα του φυσικού ξύλου. Εύκολη στη συναρμολόγηση και κατάλληλη για πολλαπλές χρήσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ράφι παπουτσιών, κρεμάστρα για ρούχα, καπέλα, παπούτσια, τσάντες, κ.α. Ιδανική για εξοχικά, διαμερίσματα βραχυχρόνιας μίσθωσης, ξενοδοχεία και φοιτητικά σπίτια. Διαστάσεις: Υ140x160x40εκ.

Κατασκευαστής

Next

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Καφέ
Υλικό
Ξύλινη
με Ρόδες
Όχι
Πτυσσόμενη
Όχι

Διαστάσεις

Μήκος
160 cm
Πλάτος
40 cm
Ύψος
140 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν
  • georgia_mavroudi7460
    1
    21 στους 21 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είναι Ο,ΤΙ χειροτερο έχω πάρει. Οι οδοντογλυφίδες έχουν μεγαλύτερη στοιβαρότητα. Η συναρμολογηση αγγούρι καθώς οι τρύπες όπου υποτιθεται μπαινουν οι βίδες δεν έχουν ανοιχτεί σωστα. Επίσης απο την εταιρεια που το πηρα ήρθε κάκιστα πακεταρισμένο χωρίς φενιζολ ή άλλο.προστατευτικό εσωτερικα. Αποτέλεσμα τα περισσοτερα ξυλα να εχουν φθορές. Επίσής μου κάνουν τον κινέζο με τη διαδικασια επιστροφης και κινδυνευω να χάσω εντελως τα €€ που έδωσα. Μια κατασκευή απο καλαμάκια καφέ θα ήταν μακράν καλυτερη επιλογη.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

10 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Maria_Kiki7658

Πόσο βάρος μπορεί να αντέξει;;; φαίνεται στιβαρή κατασκευή αλλά είναι όντως έτσι;

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες