Van Ryder Games Επιτραπέζιο Παιχνίδι Final Girl για 1 Παίκτη 14+ Ετών
Επιτραπέζια Παιχνίδια

Van Ryder Games Επιτραπέζιο Παιχνίδι Final Girl για 1 Παίκτη 14+ ΕτώνΚωδικός: 40246847

Παίζοντας σε μια διάσημη ταινία τρόμου, το Final Girl είναι ένα παιχνίδι μόνο για πασιέντζα που βάζει τον παίκτη στη θέση μιας γυναίκας πρωταγωνίστριας που πρέπει να σκοτώσει τον slasher αν θέλει να

Δες όλη την περιγραφή

Παίζοντας σε μια διάσημη ταινία τρόμου, το Final Girl είναι ένα παιχνίδι μόνο για πασιέντζα που βάζει τον παίκτη στη θέση μιας γυναίκας πρωταγωνίστριας που πρέπει να σκοτώσει τον slasher αν θέλει να επιβιώσει. Το Core Box, όταν συνδυάζεται με ένα από τα Feature Film Boxe μας, έχει όλα όσα χρειάζεστε για να παίξετε το παιχνίδι.

Δες όλη την περιγραφή
17,90
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 17,90 €

Περιγραφή

Παίζοντας σε μια διάσημη ταινία τρόμου, το Final Girl είναι ένα παιχνίδι μόνο για πασιέντζα που βάζει τον παίκτη στη θέση μιας γυναίκας πρωταγωνίστριας που πρέπει να σκοτώσει τον slasher αν θέλει να επιβιώσει. Το Core Box, όταν συνδυάζεται με ένα από τα Feature Film Boxe μας, έχει όλα όσα χρειάζεστε για να παίξετε το παιχνίδι. Κάθε Feature Film Box διαθέτει ένα μοναδικό Killer και μια εμβληματική τοποθεσία, και όσο περισσότερες ταινίες μεγάλου μήκους έχετε, τόσο περισσότερους συνδυασμούς δολοφόνων/τοποθεσιών μπορείτε να ζήσετε! Σε όρους παιχνιδιού, το Final Girl μοιράζεται ομοιότητες με το Hostage Negotiator, αλλά με ορισμένες βασικές διαφορές που το αλλάζουν, συμπεριλαμβανομένου ενός πίνακα παιχνιδιού για την παρακολούθηση τοποθεσιών και την κίνηση των χαρακτήρων. 

Μπορείτε να επιλέξετε από πολλούς χαρακτήρες όταν επιλέγετε κάποιον για να παίξετε και πολλούς δολοφόνους όταν επιλέγετε κάποιον για να παίξετε. Οι δολοφόνοι και οι τοποθεσίες έχουν το καθένα τις δικές του συγκεκριμένες κάρτες τρόμου που θα ανακατευτούν μαζί για να δημιουργήσουν μια μοναδική εμπειρία με διάφορους συνδυασμούς σεναρίων για να παίξετε!

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
VRGFG000

Κατηγορία

Τύπος
Ατομικά
Είδος
Φαντασίας

Γενικά

Ταξιδίου
Όχι
Παίκτες
1
Ηλικία
14 +

Πληροφορίες

Παιχνίδια με Κάρτες
Όχι
Γλώσσα
Αγγλικά
Διάρκεια Παιχνιδιού
20 min
Επεκτάσεις
Όχι
Γλωσσικά Ανεξάρτητα
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • blacksimos
    5
    12 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Έμπειρος χρήστης

    Γενικές σκέψεις:

    Η συνολική παραγωγή φαίνεται εντυπωσιακή και πανέμορφη. Τα γραφικά παραπέμπουν σε κόμιξ, ενώ τα μαγνητικά κουτιά όπου στα feature film κουτιά αποσπώνται τελείως τα εξώφυλλα για να αποτελέσουν το board για την τοποθεσία και τον δολοφόνο είναι εξαιρετικό ως σύλληψη. Οι κάρτες θα μπορούσαν να είναι λίγο καλύτερης ποιότητας.
    Δεν με συγκινούν οι ταινίες τρόμου, όπως αντίστοιχα και τα παιχνίδια τρόμου. Εντούτοις το συγκεκριμένο με τράβηξε από την αρχή και σε βάζει αμέσως στο κλίμα χωρίς να προλάβεις να το σκεφτείς.
    Το βιβλίο κανόνων είναι προσεγμένο, εξαιρετικά δομημένο και με πολλά παραδείγματα. Μάλιστα στα σημεία αμφισημίας ή διλημμάτων έχουν έναν εξαιρετικό τριπλό κανόνα επιβίωσης και επιλογής.
    Όταν διαβάζεις τους κανόνες, η πρώτη σκέψη που σου έρχεται είναι: “Καλά σιγά μην κερδίσω σε αυτόν τον χαμό με τις τόσες τοποθεσίες και με τα θύματα να αυξάνονται και να σφάζονται”. Ωστόσο είναι πολύ ισορροπημένες οι φάσεις του.
    Θεωρώ πολύ σημαντικό τον τρόπο διαχείρισης του χρόνου (σε κάποιες περιπτώσεις είναι προτιμότερο να τον ξοδέψεις), αλλά και των καρτών δράσης που θα φροντίσεις να κρατήσεις είτε για την επόμενη φάση δράσης ή του δολοφόνου.
    Ο τρόπος οργάνωσης των κουτιών είναι εξαιρετικός, ο τρόπος στησίματος πολύ γρήγορος. Παράλληλα και ο καθαρός χρόνος παιξίματος και ολοκλήρωσης του παιχνιδιού είναι σχετικά σύντομος (θα έλεγα ιδανικός για τέτοια εμπειρία).
    Σημαντικό μειονέκτημα του παιχνιδιού είναι να μην σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις το παιχνίδι με το core κουτί. Θα μπορούσαν να έχουν έστω μία ηρωίδα, μια απλή τοποθεσία και ήταν τυπικό δολοφόνο για την εκμάθηση παιχνιδιού. Επίσης θα μπορούσαν να συνιστούν για αρχή το feature film Happy trails horror, μιας και δεν προσθέτει επιπλέον κανόνες.
    Δεύτερο μελανό σημείο στο σχεδιασμό είναι ο τρόπος χρήσης των minions. Αποτελεί έξυπνη ιδέα αλλά η ενσωμάτωσή της έχει γίνει μάλλον βιαστικά και προβληματικά (δεν είναι τυχαίο ότι σχολιάζεται στην προτελευταία σελίδα των κανόνων και χωρίς σαφή παραδείγματα).
    Τολμώ να πω ότι είναι ένα story-telling παιχνίδι τρόμου μιας και σου δημιουργεί όντως την αίσθηση ταινίας με υπόθεση που εκτυλίσσεται μπροστά σου τόσο γρήγορα που την απολαμβάνεις. Το μαγικό είναι πως συμβαίνει χωρίς ιδιαίτερο κείμενο αφήγησης!
    Κλείνω με τον κλασικό τρόπο: μπορεί ένα σόλο παιχνίδι και μάλιστα τρόμου να ενταχθεί στην τάξη; Σίγουρα! Μάλιστα με μικρές τροποποιήσεις των κανόνων για να μειωθεί η διάρκεια (π.χ. λιγότερες ζωές για τον δολοφόνο ή επιπλέον ζάρι) θα βοηθήσει σημαντικά. Εξάλλου μόνο το κείμενο του rulebook ή αφήγηση της ιστορίας μετά την ολοκλήρωση του σεναρίου αποτελόυν εξαιρετικές δραστηριότητες προφορικού λόγου και κατανόησης κειμένου.

    ΥΓ1. Η τιμή του κάθε πακέτου είναι πολύ καλή. Η συνολική τιμή του πακέτου (εφόσον πάρεις το all-in σε Kickstarter ή από την εταιρεία) είναι τσιμπημένη γιατί επί της ουσίας δεν έχει κάποια έκπτωση που παίρνεις τα πάντα. Θα μπορούσαν στα feature films να έχουν μέσα την φιγούρα του κακού…

    ΥΓ2. Λατρεύω τα κουτιά που λειτουργούν με μαγνήτες, αλλά δεν ξέρω πως θα είναι μετά από καιρό, γιατί αρχίζουν σιγά σιγά να σκεβρώνουν και ανοίγουν από μόνα τους.

    ΥΓ3. Θα ήταν ενδιαφέρον να το δούμε σε εκδοχή όπου μπορεί κάποιος να συνδυάσεις δύο τοποθεσίες και δύο ηρωίδες.

    Βαθμολογία: 88/100

    Αναλυτικότερα: https://gamelinguist.wordpress.com/2023/06/21/on-the-game-tip-of-tongue-71-final-girl-series-1/

    • Διασκεδαστικό
    • Απλοί κανόνες
    • Μικρός χρόνος ολοκλήρωσης
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Διασκεδαστικό
    • Απλοί κανόνες
    • Μικρός χρόνος ολοκλήρωσης
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Διασκεδαστικό
    • Απλοί κανόνες
    • Μικρός χρόνος ολοκλήρωσης
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Διασκεδαστικό
    • Απλοί κανόνες
    • Μικρός χρόνος ολοκλήρωσης
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

28 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη