EcoFlow River 2 Power Station Χωρητικότητας 256Wh
Power Stations

EcoFlow River 2 Power Station Χωρητικότητας 256Wh Κωδικός: 40394879

Το RIVER 2 ξεπερνά το βιομηχανικό πρότυπο ταχύτητας φόρτισης, φορτίζοντας πλήρως σε μόλις 60 λεπτά. Αυτό είναι 70% ταχύτερο από άλλους φορητούς σταθμούς τροφοδοσίας στην αγορά και 38% ταχύτερο από τις...

Δες όλη την περιγραφή

Το RIVER 2 ξεπερνά το βιομηχανικό πρότυπο ταχύτητας φόρτισης, φορτίζοντας πλήρως σε μόλις 60 λεπτά. Αυτό είναι 70% ταχύτερο από άλλους φορητούς σταθμούς τροφοδοσίας στην αγορά και 38% ταχύτερο από τις προηγούμενες γενιές. Φορτίστε πλήρως το RIVER 2 ενώ ετοιμάζετε τις βαλίτσες σας, ώστε να είστε πάντα έτοιμοι για ένα ταξίδι της τελευταίας στιγμής.

Δες όλη την περιγραφή
218,90
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

από 218,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    229,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    219,00 €

  3. 228,00 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    228,00 €

  5. Επίσημος μεταπωλητής
    229,00 €

  6. Επίσημος μεταπωλητής
    219,00 €

  7. 225,80 €

  8. 329,80 €

  9. Επίσημος μεταπωλητής
    229,00 €

  10. 316,95 €

  11. 323,70 €

  12. 273,54 €

  13. 583,72 €

  14. 583,72 €

  15. 218,90 €

  16. 242,37 €

  17. 374,60 €

Περιγραφή

Το RIVER 2 ξεπερνά το βιομηχανικό πρότυπο ταχύτητας φόρτισης, φορτίζοντας πλήρως σε μόλις 60 λεπτά. Αυτό είναι 70% ταχύτερο από άλλους φορητούς σταθμούς τροφοδοσίας στην αγορά και 38% ταχύτερο από τις προηγούμενες γενιές. Φορτίστε πλήρως το RIVER 2 ενώ ετοιμάζετε τις βαλίτσες σας, ώστε να είστε πάντα έτοιμοι για ένα ταξίδι της τελευταίας στιγμής.

Ταξιδέψτε με ηρεμία και 20% περισσότερη ισχύ

Δεν υπάρχει φόρτιση μέχρι το 80%, και στη συνέχεια μετατροπή σε σταδιακή φόρτιση. Το RIVER 2 διατηρεί την τάση και το ρεύμα σταθερά κατά τη διάρκεια της φόρτισης, εξασφαλίζοντας πολύ μικρότερο χρόνο πλήρους φόρτισης. Ποτέ δεν ξέρετε πότε θα χρειαστείτε αυτό το επιπλέον 20% στην άγρια φύση.

Φορτίστε με ασφάλεια χωρίς να καταστρέψετε την μπαταρία

Χωρίς να αυξάνεται η θερμοκρασία της μπαταρίας, η τεχνολογία ταχείας φόρτισης του RIVER 2 δεν θα προκαλέσει βλάβη στην μπαταρία. Είναι ο πρώτος φορητός σταθμός τροφοδοσίας στον κόσμο που κέρδισε την πιστοποίηση TÜV Rheinland, περνώντας 20+ κριτήρια υψηλού επιπέδου.

Τεχνολογία μπαταρίας LiFePO4-Ασφαλής, για χρήση έως και 10 χρόνια.

Με την αναβαθμισμένη χημεία μπαταρίας LFP μεγάλης διάρκειας στον πυρήνα της, φορτίστε και αδειάστε τη σειρά RIVER 2 πάνω από 3000 φορές. Αυτό σημαίνει σχεδόν 10 χρόνια καθημερινής χρήσης και 6 φορές περισσότερο από τον μέσο όρο της βιομηχανίας. Με κυψέλες LFP, η σειρά RIVER 2 είναι ασφαλής, ανθεκτική και εξαιρετικά αποδοτική, ακόμη και σε ζεστές θερμοκρασίες.

Έξυπνο σύστημα προστασίας μπαταρίας

Το υπερσύγχρονο Σύστημα Διαχείρισης Μπαταρίας (BMS) παρακολουθεί συνεχώς την τάση, το ρεύμα και τη θερμοκρασία της RIVER 2 με πολλαπλές πτυχές προστασίας, επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής της στο μέγιστο.

Ελαφρύ βάρος μόλις 3,5 kg

Με μια συμπαγή, φορητή σχεδίαση, το να παίρνετε φιλική προς το ταξίδι ενέργεια εκτός δικτύου δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο. Με ελαφρύ βάρος που είναι 30% ελαφρύτερο από τον βιομηχανικό κανόνα, το RIVER 2 είναι έτοιμο να τροφοδοτήσει όλες τις υπαίθριες αποδράσεις σας, από το boondocking μέχρι τα μπάρμπεκιου στην παραλία.

Κατασκευαστής

EcoFlow

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Χωρητικότητα(Wh)
256 Wh
Φόρτιση
Αναπτήρα Αυτοκινήτου, Πρίζας, Φωτοβολταϊκού Πάνελ
Τύπος Μπαταρίας
LFP
Βάρος
3,5 kg

Συνδέσεις

Έξοδοι AC
2
Έξοδοι USB-A
2
Έξοδοι USB-C
1

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+2Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Kos_Kan
    1
    2 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Κατανάλωση 5 έως 20 watt το inventer του οπότε στο στο 8 ωρο μπορεί να πάρεις 100 watt μόνο
    πάρτε καλητερα power bank θα κρατήσει περισσότερα

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • a_30fullopoukos
    4
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από you.gr

    Τίμιο με έχει βοηθήσει σε δουλειές σε εξωτερικούς χώρους πάρα πολύ ( ίσως έπρεπε να πάρω μεγαλύτερο δικό μου λάθος) το χρησιμοποιώ εννοείτε και σαν ups

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • SmartUnboxers
    5
    30 στους 32 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το Ecoflow River 2 είναι ένας μικρός σταθμός ενέργειας αλλά με μεγάλες δυνατότητες. Μπορεί να μας δώσει ρεύμα σε πολλές και διαφορετικού τύπου συσκευές ταυτόχρονα, με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, γρήγορη επαναφόρτιση από διαφορετικές πηγές και εύκολο στη μεταφορά. Αν μάλιστα μπορείτε να το συνδυάσετε και με ηλιακούς συλλέκτες για δωρεάν επαναφόρτιση αλλά και φόρτιση άλλων συσκευών, θα είναι το ιδανικό. Ιδανική θεωρώ και την τιμή του για το συνολικό πακέτο που προσφέρει.

    Μέσα από την εφαρμογή ecoflow η οποία είναι διαθέσιμη σε android και ios, έχουμε απομακρυσμένα τον πλήρη έλεγχο της συσκευής. Με ένα ωραίο γραφικό μπορούμε να δούμε την στάθμη της μπαταρίας αλλά και να ελέγξουμε την παρεχόμενη ισχύ τόσο κατά την έξοδο όσο και κατά την είσοδο ρεύματος αλλά και να ενεργοποιήσουμε ή να απενεργοποιήσουμε τις πρίζες. Πολλές είναι οι επιλογές που έχουμε και στις ρυθμίσεις της συσκευής. Υπάρχει η δυνατότητα να ρυθμίσουμε την ταχύτητα εισόδου ρεύματος τόσο στη φόρτιση από πρίζα αλλά και από το αυτοκίνητο. Επίσης μπορούμε να ενεργοποιήσουμε τη λειτουργία xboost αλλά η βασική ρύθμιση που ξεχωρίζω είναι αυτή που μπορούμε να ορίσουμε το μέγιστο ποσοστό φόρτισης αλλά και το ελάχιστο ποσοστό μπαταρίας που θα σταματάει τη λειτουργία της συσκευής. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική παράμετρος που μπορεί να παρατείνει κατά πολύ τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Αν ορίσουμε ένα ελάχιστο ποσοστό αποφόρτισης στο 20% και το μέγιστο φόρτισης στο 80%, θα είμαστε στο ιδανικό εύρος λειτουργίας της συσκευής. Φυσικά όποτε είναι απαραίτητο, μπορούμε να το αλλάξουμε αναλόγως.

    Με το Galaxy Tab S9 ultra στη θύρα type-c, πήρα μέγιστη ισχύς στα 14w. Αυτό σημαίνει πως δεν έχουμε πολύ γρήγορη φόρτιση της συσκευής. Στη μία θύρα usb-a έβαλα το Z Flip5. Εδώ έχουμε 5w πάλι χωρίς γρήγορη φόρτιση. Θυμίζω πως το συγκεκριμένο τηλέφωνο μπορεί να φορτίσει μέχρι και στα 25w. Στη δεύτερη θύρα usb-a έβαλα ένα powerbank. Η συνολική ισχύς από τις θύρες usb-a έφτασε στα 14w και ο υπολοιπόμενος χρόνος αποφόρτισης του River 2, στις 8 σχεδόν ώρες. Το ανεμιστηράκι του River 2 ξεκίνησε να δουλεύει όταν κούμπωσα επάνω και το πατίνι xiaomi mi 3. Η ισχύς στην πρίζα φτάνει στα 84w και η στις άλλες θύρες παραμέnει ανεπηρέαστη όμως ο χρόνος διάρκειας της μπαταρίας έπεσε στη μία ώρα.

    Μετά από σχεδόν 20 λεπτά το ecoflow river 2 έχει χάσει 20% της μπαταρίας. Η ισχύς εξόδου του ρεύματος παρέμεινε ίδια και η συσκευή δεν έχει ανεβάσει καθόλου θερμοκρασία. Αν και δεν έχουμε γρήγορη φόρτιση, οι συσκευές έχουν πάρει ικανή ποσότητα ρεύματος.

    Στη διαδικασία φόρτισης του River 2 η ισχύς εισόδου του ρεύματος φτάνει σχεδόν στα 340w και ο χρόνος φόρτισης είναι περίπου 20 λεπτά.

    PROS
    - Μέγεθος
    - Ελάχιστος θόρυβος
    - Γρήγορη επαναφόρτιση

    CONS
    - Δεν υποστηρίζει Fast Charge

    Δείτε το review και στο κανάλι μου στο YouTube.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • AnargyrosB
    5
    175 στους 181 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Γιατί να το προτιμήσεις? Επειδή έχει καλά τεχνικά χαρακτηριστικά
    256Wh Battery
    DC Output 300W Inverter peak 600W
    DC Charge 360Watt peak fully charged 1 hour
    AC input 60Watt USB-C
    Solar Input 100Watt max XT60 connection max 30V.
    XT60-MC4 Adapter
    Car Charger Max Input 8A
    Εξαιρετικό App σύνδεση με Bluetooth WiFi

    Πώς θα το φορτίσεις ?
    Φορτίζει με USB C στα 60Watt και δίνει 60Watt η συγκεκριμένη θύρα.
    Μπορεί να φορτίσει με πάνελ φωτοβολταϊκά έως 110 Watt μέγιστο.
    Έχει καλώδιο σύνδεσης στο ρεύμα τραβάει έως 360-370 Watt από το δίκτυο ρεύματος του σπιτιού-ή άλλου σας (ΔΕΔΔΗΕ)

    Τι χρήση μπορώ να κάνεις ?
    Back Up Power Solution στα 300 Watt sustained power, 600 Watt Peak Starting Power (εκκίνηση ηλεκτρικών μοτέρ πχ ψυγείο)

    Υποστηρίζει Router του παρόχου σας για ίντερνετ + βάση φόρτισης σταθερού τηλεφώνου και να φορτίζει την συσκεύη και το κινητό σας (5000 MAh) για περίπου 7 ώρες χαλαρά.

    Σε ένα ψυγείοκαταψύκτη LG, με το που γίνει διακοπή ρεύματος εάν το συνδέσω αμέσως ναι δεν έχει περάσει πολύ ώρα για να χάσει ψύξη κρατάει την λειτουργία περί τις 2 ώρες.

    Είναι πολύ καλό και σαν χρήση για UPS στον σταθερό υπολογιστή σας, απλά ρυθμίστε από την εφαρμογή στο κινητό σας το μέγιστο επίπεδο φόρτισης το 85% να μην είναι μονίμως 100% αυτό.

    Ιδανική επιλογή για τροχόσπιτο, βάρκα, Home on Wheels αυτοκινούμενο, κατασκήνωση έξω ανοργάνωτο.

    Δεν υποστηρίζει ηλεκτρικά μάτια κεραμικά μόνο μαγνητικά induction (θέλετε ειδικά σκεύη).

    Έχει και θύρες USB A
    Έχει και 12 Volt

    =

    Για αυτό που είναι και για την ποιότητα του προϊόντος ως all in one συσκευή είναι Value for Money.

    Έχει εφαρμογή διαχείρισης στο κινητό κομπλέ κάνει ΚΑΙ Software Update.

    Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με CPAP Machines καθώς και άλλες συσκευές φορητές υποστήριξης τεχνητής αναπνοής με ενσωματωμένο κομπρεσέρ αέρος

    Ενδεικτικά κρατάει ασθενή με CPAP Machine 8 ώρες άνετα στο μέγιστο της παροχής αέρα (σκάλα 6)...οι 2ες μπαταρίες σε τέτοιες ιατρικές φορητές συσκευές είναι στα 500€ + ΦΠΑ και κρατάνε 2 ώρες ενσωματωμένες στην συσκευή άρα η εδώ πρόταση είναι Value for Money για 299 ευρώ και 8 ώρες λειτουργίας.. + μετά έχεις + 2 ώρες φουλ φορτισμένη την ενσωματωμένη μπαταρία της συσκευής σου.
    Μπορείς να βγάλεις την φορητή μπαταρία της συσκευής που αναπνέεις να την έχεις στην τσέπη ή στο αμάξι σου 100% φορτισμένη και να έχεις συνδέσει σε αυτήν εδώ την συσκευή της ECOFLOW και να παίρνεις ρεύμα direct 12 Volt κανονικά έως ότου εξαντλήσεις την μπαταρία ecoflow (6-8 ώρες)

    Φορτίζει με πρίζας σουκο σε 1 ώρα και μέσω USB C σε 8 ώρες με φορτιστή και καλώδιο που μπορούν να δώσουν 60 Watt sustained.
    Φορτίζει και από αναπτήρα αυτοκινήτου που έχει στη συσκευασία και συνδέεται στην πίσω θύρα που είναι για τα φωτοβολταϊκά πάνελ έως 8 Αμπέρ.

    Φέρει ανεμιστήρα που όταν λειτουργεί στο μέγιστο δεν θα σε αφήσει να κοιμηθείς εάν το έχεις δίπλα στο κομοδίνο σου.

    Προσοχή.!
    Στο MSDS (Material Data Safe Sheet) που δίνει ο το εργοστάσιο παραγωγής στην Κίνα, αναφέρεται ρητώς ότι η συγκεκριμένη συσκευή ΔΕΝ ΜΠΑΊΝΕΙ στο αεροπλάνο ούτε μέσα στην καμπίνα ούτε κάτω στις βαλίτσες. Η IATA δίνει μέγιστο 100Watt/hours μπαταρίες PowerBank μπαταρίες λαπτοπ ανά επιβάτη τόσο εντός καμπίνας όσο και εκτός καμπίνας.
    Το συγκεκριμένο Power Station είναι στις 326Watt/hours σαν χωρητικότητα και είναι πάνω από 3 φορές το νόμιμο όριο.
    Σε απλά ελληνικά κατά την διάρκεια της πτήσης λόγω της έλλειψης οξυγόνου στο χώρο των αποσκευών και της υψηλής ατμοσφαιρικής πίεσης οι μπαταρίες θα ανεβάσουν θερμοκρασία και θα πιάσουν φωτιά...παρόλο που είναι τεχνολογία LIFEPO4 LFP πράγμα που σήμαινει ότι ξεκινάει αλυσιδωτή επικίνδυνη κατάσταση Thermal Runaway.

    Κανένα πλήρωμα τραίνου, πλοίου ή αεροπλάνου ΔΕΝ είναι εκπαιδευμένο στην επιτυχή κατάσβεση τέτοιας πυρκαγιάς.
    Ο μόνος επιτυχής τρόπος κατάσβεσης είναι με γρήγορες κινήσεις να τυλίξειε το Ecoflow μέσα σε κουβέρτα κατάσβεσης... Στερώντας οξυγόνο από την ατμόσφαιρα αλλά... Παράγει το δικό της οξυγόνο η αλυσιδωτή αντίδραση Thermal Runaway μέσα στη μπαταρία του... Οπότε σαν 2ο βήμα το παίρνεις όπως είναι και το βυθίζεις είτε σε λακκούβα με νερό (να το υπερκαλύπτει) στην εξοχή στο ύπαιθρο είτε σε μεταλλικό εσώκλειστο container κατά προτίμηση από πυρίμαχο υλικό τιτάνιο πχ και όχι αλουμίνιο και να παραμείνει εκεί το φλεγόμενο ECOFLOW για τουλάχιστον 9-10 ημερολογιακές ημέρες έως ότου εξαντληθεί πλήρως η αποθηκευμένη ηλεκτρική ενέργεια και δεν δίνει ξανά από μόνο του νέες πυρκαγιές εστίες. Τουλάχιστον στην Νορβηγία στα φλεγόμενα TESLA με ίδιας χημείας και τεχνολογίας μπαταρίες LIFEPO4 LPF οι τοπικές πυροσβεστικές δυνάμεις κάνουν χρήση αυτή της στρατηγικής. Δεν πρόκειται για κίνδυνολογία... Πρέπει να γνωρίζετε εκτός από τα οφέλη και τους κινδύνους και να μπορέσετε να προστατέψετε τους ανθρώπους γύρω σας και την ξένη περιουσία την οποία ενδεχομένως να βλάψετε.
    Η γνώση είναι δύναμη.

    Μετά από χρήση 1 εβδομάδας μείναμε ικανοποιημένοι πλήρως.
    Update στον 1 μήνα χρήσης : όλα κομπλέ δεν ζεστένεται και να το ζορίσετε.

    Βγάζει καθαρό ημίτονο και έχει switch over time 40ms.
    Είναι πολύ καλό και σαν χρήση για UPS απλά ρυθμίστε από την εφαρμογή το μέγιστο φόρτισης το 85% να μην είναι μονίμως 100% αυτό.
    Δεν έχει bypass να δίνει ρεύμα όταν θα πέσει το ρεύμα... Συνδέεις το ecoflow στο ρεύμα και μετά το πολυπριζο σου με οθόνες PC κλπ πάνω στην πρίζα του έχει για χρήση το ECOFLOW και παίρνεις ρεύμα από την μπαταρία και όχι από τον τοίχο από το ρεύμα. Αυτό.

    Ελπίζω στο μέλλον να πέσει η τιμή ή να βγάλουν ένα μοντέλο με 20 ή με 50 ή με 100 Watt με LIFEPO4 να αγοράσω σε μια τιμή της τάξης των 100 ευρώ το πολύ άλλα 4 να κρατάνε τηλέφωνα modem κλπ άλλες συσκευές powered on και ας μην έχουν θύρα για Φωτοβολταϊκά, καθαρά σαν λύση micro UPS

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    11 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    υπόσχεται ακριβώς ότι λέει ο κατασκευαστής μικρό με τεράστια δύναμη

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

Ερωτήσεις

83 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
banousis

Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω,αν μπορεί να φορτίσει ο σταθμός, με πάνελ (100w) άλλης εταιρίας?

AnargyrosB

NAI, είναι στάνταρ τα καλώδια συνδέσεων . Μέχρι 110 Watt Max αλλιώς δεν φορτίζει κλείνει για προστασία από υπερφόρτιση.

Μπορείς να βάλεις σε σειρά ή παράλληλα πολλά φωτοβολταϊκά μικρά μέχρι τα Watt αυτά

nomikos-nikos

Laptop για πόσες ώρες περίπου θα το κρατήσει ; Η χωρητικότητα του λαπτοπ είναι 48 wh . Γνωρίζει κάποιος ;

Petros_PK

Ποσες φορες μπορει να φορτισει ενα laptop με χωρητικοτητα μπαταριας 2700mah, αν μολις τελειωνει η μπαταρια κατα τη χρηση του, να το κουμπωνεις μεχρι να φορτισει (χρησιμοποιωντας το ακομα), και μετα να το ξεκουμπωνεις μεχρι να ξανατελειωσει κ.ο.κ;

Δες όλες τις ερωτήσεις (13)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες