Cudy LT500D v2 Ασύρματο 4G Mobile Router Wi‑Fi 5 με 4 Θύρες Ethernet
DSL Modems / Routers

Cudy LT500D v2 Ασύρματο 4G Mobile Router Wi‑Fi 5 με 4 Θύρες Ethernet Κωδικός: 40458278

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μέγιστη Ταχύτητα Wireless: 1200Mbps
  • Μέγιστη Ταχύτητα LAN: 100Mbps
  • Μέγιστη Ταχύτητα LTE 150/50
  • Υποδοχή SIM
Δες όλη την περιγραφή
72,11
ΠαράδοσηΔευ, 05 Αυγ - Τετ, 07 Αυγ
+39,99 €

Πωλείται από

Απόθεμα 10 τεμάχια

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 72,11 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 72,11 €

  2. 70,20 €

  3. 74,52 €

  4. 98,27 €

Περιγραφή

Το LT500D της Cudy είναι ένα mobile router, μια συσκευή στην οποία συνδέονται άλλες συσκευές, (πχ υπολογιστής, κινητό, τηλεόραση) ασύρματα, και στις οποίες διαμοιράζει πρόσβαση στο ίντερνετ. Την πρόσβαση στο ίντερνετ την λαμβάνει μέσω του modem που είναι ενσωματωμένο και χρησιμοποιεί το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας με εγκατάσταση κάρτας SIM.

Plug and Play

Με ενσωματωμένο μόντεμ 4G LTE και ενσωματωμένη κάρτα SIM
υποδοχή κάρτας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τοποθετήσετε μια κάρτα nano SIM και να ενεργοποιήσετε το δρομολογητή. Απολαμβάνοντας γρήγορο, σταθερό Wi-Fi σε δίκτυο 4G LTE δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο.

Flexible WAN/LAN Port

Η θύρα WAN/LAN μπορεί να διαμορφωθεί ως θύρα WAN ή
θύρα LAN. Όταν εργάζεται σε λειτουργία LAN, το LT500 είναι απλά ένα
κανονικός δρομολογητής 4G LTE.


Ενώ λειτουργεί σε λειτουργία WAN, το LT500 μπορεί να διατηρεί συνδέσεις 4G και WAN στο ταυτόχρονα, και να παρέχει Internet κατά προτίμηση από
ενσύρματες θύρες για τη μείωση των τιμολογίων δεδομένων κινητής τηλεφωνίας 4G.

VPN

Με ενσωματωμένο VPN, αυτός ο δρομολογητής μπορεί να
εύκολα μια σύνδεση με διακομιστή VPN για να μεταφέρει όλα τα διαδικτυακά δεδομένα και την κυκλοφορία, διασφαλίζοντάς τα με την κρυπτογράφησή του την ίδια στιγμή ταυτόχρονα.

Δίκτυο επισκεπτών

Ξεχωριστή πρόσβαση για τους επισκέπτες στο οικογενειακό σας δίκτυο.
Διατηρήστε υψηλή ασφάλεια στο δικτύου για να διασφαλίσετε την ασφάλεια της ιδιωτικής σας ζωής ενώ είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.

Κατασκευαστής

Cudy

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά Δικτύου

Τύπος
Mobile Router
Δίκτυο Mobile
4G
Μέγιστη Ταχύτητα Wireless
1200 Mbps
Μέγιστη Ταχύτητα LAN
100 Mbps
Φορητό Hotspot
Όχι
Πρότυπα Δικτύωσης
IEEE 802.11 b/g/n, IEEE 802.11ac
Γενιά Wi-Fi
Wi‑Fi 5
Συχνότητα Wi-Fi
Dual Band (2.4 & 5GHz)

Συνδεσιμότητα

Ασύρματο Δίκτυο
Ναι
Συνδέσεις Ethernet LAN
4
Σύνδεση ISDN
Όχι
Υποδοχή SIM
Ναι

Ασφάλεια

Firewall
NAT
Αλγόριθμοι Ασφαλείας
WEP, WPA, WPA-Personal, WPA2, WPA2-Personal
Φιλτράρισμα Διευθύνσεων MAC
Όχι

Έξτρα

Virtual Private Network (VPN)
Ναι
VoIP
Όχι
Mesh
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Nick Point
    5
    9 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ότι και να γράψω θα ειναι λίγο!

    'Αριστη λήψη 4G με Nano Sim, αρκετά καλή κάλυψη WiFi στα 2.4GHz, αλλά απίστευτη κάλυψη με τρελό beamforming στα 5GHz. Βάλτε το πλάκα-όρθιο στον τοίχο στο 1.80-1.90 με τις πάνω κεραίες (LTE) στη θέση των 45 μοιρών και τις πλαϊνές (WiFi) σε έκταση δεξιά κι αριστερά __\ /__ και θα με θυμηθείτε. Αρκεί να έχει ανοιχτο χώρο μπροστά του εκεί που θα μπει για να απλώνει η δέσμη, δηλαδή μην το κλείσετε σε καμμια αποθήκη η σε ενα δωματιάκι 2x2. Πραγματικά σκοτώνει, διαπερνα 2 και 3 τοίχους με άνεση. Με το ρούτερ στο σαλόνι στον 5ο όροφο να "βλέπει" προς τα έξω, έχω ικανοποιητική λήψη (30dB περίπου) στον 3ο. Δέχεται mesh οπότε ίσως αργότερα βαλω και ένα Cudy WR1300 (30€) με 4+1 Gigabit LAN/WAN Ports - Dual Band with 4xBeamforming WiFi antennas - WPA3 security - Captive Portal - OpenWrt ready και πολλά άλλα, να το βάλω στα 5GHz σαν Wireless AP/Mesh ή WISP mode σε ενα καλό σημείο στον 3ο για κάλυψη πλέον από 2ο ως 5ο όροφο, παρακάμπτωντας και τον περιορισμό 10/100 του LT500D ...αν ποτέ κατεβάσει πάνω απο 100Mbps με 4G/LTE εδώ που είμαι. Με λιγότερα από 100€ σύνολο καλύπτω 3+ ορόφους των 80-100τ.μ.

    Πανεύκολο σετάρισμα με πολύ φιλικό interface τα κάνει σχεδόν όλα μόνο του. Έχει 4 LAN 10/100 ports και η μία είναι WAN/LAN κατ' επιλογήν απο το software. Έχει προεγκατεστημένους καμμια 10ρια VPN providers (WireGuard Client/Server, OpenVPN, IPSec μεταξύ άλλων) για όσους θέλουν να "παίξουν" πιό ιδιωτικά... και υπάρχουν διακόπτες on/off σε internet και σε VPN για όλες τις συνδεδεμένες συσκευές, ενσύρματες και ασύρματες.
    Προσοχή: Είναι βασικό να απενεργοποιήσετε το Sim Lock σε ένα ταμπλετ ή σε ενα κινητό πριν βάλετε την κάρτα στην υποδοχή του LT500D, αλλιώς θα ταλαιπωρηθήτε χωρίς λόγο. Μετά, απλά βάζετε την κάρτα, μπαίνετε στο γρήγορο σετάρισμα και όλα τα υπόλοιπα τα βρίσκει μόνο του. Αν έχετε Cosmote και τα μπλέξετε όπως ο φίλος παραπάνω, ή χαθείτε στις ρυθμίσεις του 4G provider, με τη Sim στην υποδοχή, βάλτε: AT+CGDCONT= 1,"IP","internet","0.0.0.0",0,0 στην επιλογή "ΑΤ Command" πατήστε Enter και σε 5" θα έχετε συνδεθεί στην Cosmote.

    Ένα πολύ αξιόλογο και χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι οτι δέχεται και "ασύρματο WAN" μέσω WiFi που το ονομάζει WISP (Wireless ISP), επομένως αναλόγως με τι είδους συνδέσεις ιντερνετ έχετε διαθέσιμες, μπορεί να λειτουργήσει σε 3 modes WAN/WISP/4G όπου δίνει αυτόματα προτεραιότητα στην είσοδο Internet με καλώδιο από την WAN port (π.χ. από ενα modem/router/extender), αν διακοπει η σύνδεση WAN γυρίζει αυτόματα σε WISP mode (wireless internet μέσω WiFi από ένα δεύτερο ρούτερ, ή από ένα γνωστό Hotspot π.χ. ενός κινητού ή ενός free Hotspot) και αν διακοπούν, ή αν δεν υπάρχουν WAN και WISP συνδέσεις, τότε γυρίζει σε χρήση σύνδεσης 4G, αν επανέλθει WAN ή WISP σύνδεση, αποσυνδέεται απο τη 4G. H όλη διαδικασία γίνεται χωρίς την παραμικρή διακοπή, περιγράφεται ως "4G Backup" από την Cudy και λειτουργεί αυτόματα όταν εκτός απ' τη 4G βρεί κι άλλες ενεργές internet συνδέσεις πάνω του.

    Συμβουλή: Αν χρησιμοποιήσετε σύνδεση WISP επιλέξτε μόνο την μπάντα των 5Ghz στο Router/Repeater/AP στο οποίο θέλετε να συνδεθείτε (αν είναι Dual Band) αγνοήστε εντελώς τα 2.4GHz! Αυτό θα δώσει "Gigabit+" ζωντάνια και στις 2 WiFi μπάντες που θα φτιάξει το LT500D και ειδικά στα 5Ghz!!

    Μπορείτε να πάρετε μια γεύση απο το interface και την παραμετροποίηση του LT500/D V2 με τον emulator της Cudy εδώ: https://support.cudy.com/emulator/LT500/cgi-bin/luci/ (Password=admin)

    Έχει πολύ καλή υποστηριξη στο [email protected], τόσο καλή που έκανα μια πατατα και πέρασα ένα (EU) firmware απο το σαιτ της Cudy ...που ήταν όμως μόνο για Γερμανικούς ISP και έχασα τους Ελληνικούς ISP για τους οποίους δεν υπάρχει "ELL" firmware διαθέσιμο στο διαδικτυο, οπότε δεν μπορούσα να συνδεθώ πουθενα με τη Sim, τους εξήγησα τι συνέβη και μου έστειλαν την επόμενη κιόλας μέρα με απάντηση στο email την τελευταία έκδοση "ELL", νεότερη από την προεγκατεστημένη στο ρούτερ, οπότε μου βγήκε σε καλό.

    Έχει 2 ειδών firmware, ένα φανερό για το hardware και ένα κρυφό για τους ISP στο οποίο μπαινεις με αυτό το link από το web interface (LuCI) του ρούτερ: http://cudy.net/cgi-bin/luci/admin/network/gcom/upgrade και ισχύει μόνο για τα LT500 V2 και LT500D V2. Το EC200AELLAR01A05M16.bin firmware ερχεται προεγκατεστημένο στα συγκεκριμένα μοντέλα της Ελληνικής αγοράς σήμερα.
    Η αναβάθμιση που μου έστειλαν είναι η EC200AELLAR01A06M16.bin και για όποιον (αφού πριν τσεκάρει ποια version έχει προεγκατεστημενη) θέλει να ενημερώσει τα LT500 V2 και LT500D V2 με το νεότερο configuration των Ελληνικών παρόχων την έχω εδώ: https://drive.google.com/file/d/1dz34YfpEM69MZDnADijtwcs14rck2BV6/view?usp=sharing

    Επέλεξα το συγκεκριμένο ρουτερ γιατί πάντα προτιμώ να έχουν αποσπώμενες κεραίες κινητής, μήπως χρειαστεί να παιξω με προεκτασεις και εξωτερικές αντένες για ενίσχυση της απολαβής αλλά όταν είδα μέσα στην ημέρα 40 ως 60+Μbps 4G Down/Up ανάμεσα στις πολυκατοικίες με τις LTE μπάντες στο αυτόματο, δεν θα ασχοληθώ με πατέντες ούτε για αστείο.
    Έχω και το TP-Link MR400 V3.0 (4G-10/100-2.4GHz/5GHz-detachable LTE antennas) και το TP-Link MR600 V3.0 (4G+/Gigabit/mesh/detachable LTE antennas/cloud) σε διαφορετικό χώρο το καθένα, με το MR600 σε πολύ δύσκολο σημείο με 2 εξωτερικές αντένες των 5€ που βελτιωσαν το σήμα από 25% σε 75%!
    OK, τo MR600 είναι κορυφή στην κατηγορία των €100-150 και δεν μπορεί να συγκριθεί, αλλά το LT500D (4G-10/100-mesh-2.4GHz/5GHz-detachable LTE antennas/external WiFi antennas) είναι αρκετά φθηνότερο και κλάσεις ανώτερο σε συνδεσιμότητα από το MR400 με το οποίο είναι άμεσα συγκρίσιμο, επίσης το LT500D έχει μεγαλύτερη κάλυψη WiFi στα 5GHz και από το MR400 και από το MR600, που έχουν εσωτερικές κεραίες μετάδοσης WiFi.

    Ομολογώ οτι δεν περίμενα να είναι τόσο καλό! Πολλά έγραψα πάλι, ελπίζω να βοήθησα όσους το έχουν ή ενδιαφέρονται να το αποκτήσουν.

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ευκολία εγκατάστασης
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • john_vakalopoulos
    4
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    είναι τέλειο χρειαζεται απλά μια κάρτα σιμ και μια κορνίζα αλλά σε βάζει μετά στο μενού και έχεις να κάνεις μια διαδικασία π είναι αρκετά χρονοβόρα(να βάλεις κοσμικούς πιν κτλ) άμα εξερεσεισ την διαδικασία εγκατάστασης ειναι ένα αρκετά κλ ρούτερ π πιάνει και 5G αυτό π Μ άρεσε ήταν οι θύρες etgernet καθώς μπορούσα να συνδέσω τις κονσόλες και τον υπολογιστή και βάζω ένα πιο σταθερό δυκτιο επίσης έχει και πολύ καλό range δλδ ειμουν φάση έναν όροφο πάνω από το ρούτερ και εξακολουθούσε να πιανει

    • Σταθερότητα λειτουργίας
    • Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ευκολία εγκατάστασης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

40 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (1)

Παρόμοια προϊόντα

Cudy LT500D v2 Ασύρματο 4G Mobile Router Wi‑Fi 5 με 4 Θύρες EthernetCudy LT500D v2 Ασύρματο 4G Mobile Router Wi‑Fi 5 με 4 Θύρες EthernetCudy LT500 Ασύρματο 4G Mobile Router Wi‑Fi 5 με 4 Θύρες EthernetCudy LT500 Ασύρματο 4G Mobile Router Wi‑Fi 5 με 4 Θύρες EthernetCudy LT400 Ασύρματο 4G Mobile Router Wi‑Fi 4 με 4 Θύρες EthernetCudy LT400 Ασύρματο 4G Mobile Router Wi‑Fi 4 με 4 Θύρες EthernetCudy LT700 Ασύρματο 4G Mobile Router Wi‑Fi 5 με 4 Θύρες Gigabit EthernetCudy LT700 Ασύρματο 4G Mobile Router Wi‑Fi 5 με 4 Θύρες Gigabit EthernetTP-LINK TL-MR6400 V5.3 Ασύρματο 4G Mobile Router Wi‑Fi 4 με 3 Θύρες EthernetTP-LINK TL-MR6400 V5.3 Ασύρματο 4G Mobile Router Wi‑Fi 4 με 3 Θύρες Ethernet
από 72,11 €από 60,50 €από 44,80 €από 116,90 €από 63,40 €
ΚατασκευαστήςCudyCudyCudyCudyTP-LINK
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
Δίκτυο Mobile4G4G4G4G4G
Περισσότερα χαρακτηριστικά
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες