HP 255 G9 15.6" FHD (Ryzen 3-5425U/8GB/256GB SSD/W11 Home) (GR Keyboard)
Laptops

HP 255 G9 15.6" FHD (Ryzen 3-5425U/8GB/256GB SSD/W11 Home) (GR Keyboard) Κωδικός: 40459917

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2022
  • Οθόνη 15.6" 1920x1080
  • 4 Πυρήνες 2.7 - 4.1Ghz/Zen 3
  • HDMI/USB 3.1/USB-C/WiFi 6
  • Αυτονομία έως 8.5 ώρες
  • Βάρος 1.74kg
Δες όλη την περιγραφή

  1. Windows 11 Home

    από 368,99 €

  1. Ελληνικά

    από 368,99 €
368,99
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 20+ τεμάχια

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα HP

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 368,99 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 549,00 €

  2. 469,00 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    398,90 €

  4. 465,37 €

  5. 399,00 €

  6. 368,99 €

  7. Επίσημος μεταπωλητής
    369,00 €

Περιγραφή

Το HP 255 G9 απευθύνεται σε χρήστες που αναζητούν έναν φορητό υπολογιστή που προσφέρει αξιόπιστη απόδοση σε καθημερινές εργασίες, όπως επεξεργασία εγγράφων, πλοήγηση στο διαδίκτυο, αναπαραγωγή πολυμέσων και βασικές εφαρμογές επεξεργασίας εικόνων. 

Είναι κατάλληλος για φοιτητές, μικρές επιχειρήσεις και καθημερινούς χρήστες. Τέλος, διαθέτει ποιοτική κάμερα και μικρόφωνα για απροβλημάτιστες κλήσεις τηλεργασίας και τηλεκπαίδευσης.

Zen 3

Η αρχιτεκτονική Zen 3 της AMD προσφέρει βελτιώσεις σε σχέση με την προηγούμενη γενιά Zen 2. Ορισμένες από τις βασικές διαφορές στην απόδοση είναι οι ακόλουθες:

  • Αυξημένη απόδοση εντολών ανά κύκλο ρολογιού: Η αρχιτεκτονική Zen 3 παρέχει περίπου 19% περισσότερες εντολές ανά κύκλο ρολογιού σε σχέση με τη Zen 2.
  • Βελτιωμένη μνήμη cache: Η Zen 3 προσφέρει μεγαλύτερη μνήμη cache και καλύτερη απόδοση στην πρόσβαση σε αυτήν.
  • Βελτιωμένος ελεγκτής μνήμης: Η Zen 3 προσφέρει βελτιωμένο ελεγκτή μνήμης, ο οποίος βελτιώνει την απόδοση της μνήμης σε σχέση με τη Zen 2.
  • Αυξημένος αριθμός πυρήνων: Η Zen 3 προσφέρει αυξημένο αριθμό πυρήνων σε σχέση με τη Zen 2, οι οποίοι μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση σε εφαρμογές πολλαπλών νημάτων.

Όμορφος και ελαφρύς

Ο φορητός υπολογιστής HP 255 ταιριάζει απόλυτα με τον νομαδικό τρόπο εργασίας χάρη στη λεπτή και ελαφριά σχεδίασή του και τη μεγάλη αναλογία οθόνης-σώματος.

Φτιαγμένος για εργασία, έτοιμος για διασκέδαση

Φέρτε σε πέρας τις εργασίες σας με έναν ισχυρό επεξεργαστή AMD Ryzen 2, γρήγορη μνήμη, συσκευή ανάγνωσης καρτών SD και άφθονο χώρο αποθήκευσης.

Μεταδώστε καθαρή εικόνα και ήχο

Συνεργαστείτε αποδοτικά με μια ενσωματωμένη κάμερα και μείωση θορύβου βάσει ΤΝ με μικρόφωνα διπλής συστοιχίας.

Γρήγορο και αποδοτικό ασύρματο LAN

Το πού μπορείτε να δουλέψετε καθορίζεται από τη φορητότητα του υπολογιστή σας και την αξιοπιστία μιας γρήγορης σύνδεσης. Εξασφαλίστε γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση σε πυκνά ασύρματα περιβάλλοντα με Wi-Fi 6 ταχύτητας Gbit.

Δίσκος SSD

Χωρίς τα κινούμενα εξαρτήματα ενός τυπικού σκληρού δίσκου, οι μονάδες στερεάς κατάστασης είναι πιο αποτελεσματικές, αξιόπιστες και γρήγορες. Εκκίνηση σε δευτερόλεπτα, μεταφορά αρχείων χωρίς ατέλειωτες αναμονές και μια εμπειρία χρήσης με ταχύτερους χρόνους κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας.

Το βίντεο δεν είναι διαθέσιμο

Διασφαλίστε τα σημαντικά δεδομένα σας

Το ενσωματωμένο τσιπ ασφαλείας Trusted Platform Module (TPM) παρέχει κλειδιά κρυπτογράφησης βασισμένα σε hardware έτσι ώστε τα δεδομένα, τα email και τα διαπιστευτήρια του χρήστη να παραμένουν ασφαλή.

Ο απόλυτος εικονικός εαυτός σας

Υπάρχουν στιγμές που η συνομιλία πρόσωπο με πρόσωπο είναι απαραίτητη. Χάρη στην κάμερα HD της HP με ευρεία δυναμική περιοχή (WDR), θα φαίνεστε στα καλύτερά σας κατά τη διάρκεια εικονικών συσκέψεων σε έντονο και σε χαμηλό φωτισμό.

Θύρα Type - C

Μια θύρα Type-C σε ένα laptop έχει αρκετά πλεονεκτήματα:

  1. Γρήγορη μεταφορά δεδομένων: Η θύρα Type-C υποστηρίζει ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων ως 10Gbps, επομένως μπορεί να μεταφέρει μεγάλα αρχεία με μεγάλη ταχύτητα.

  2. Φόρτιση: Η θύρα Type-C υποστηρίζει τη φόρτιση του laptop και άλλων συσκευών, όπως smartphones και tablets, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τη μεταφορά δεδομένων.

  3. Συμβατότητα: Η θύρα Type-C είναι συμβατή με πολλά πρότυπα σύνδεσης, όπως USB, Thunderbolt και DisplayPort, επιτρέποντας τη σύνδεση με διάφορες συσκευές και την επέκταση των λειτουργιών του laptop.

  4. Ευελιξία: Με τη θύρα Type-C, μπορείτε να συνδέσετε εξωτερικές οθόνες, εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, και άλλες συσκευές, χωρίς να χρειάζεστε πολλαπλές θύρες σύνδεσης.

Card Reader

Το card reader χρησιμεύει για να μπορείτε να διαβάζετε και να εγγράφετε δεδομένα από κάρτες μνήμης, όπως SD κάρτες, microSD κάρτες και CompactFlash κάρτες. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να μεταφέρετε φωτογραφίες, βίντεο, μουσική και άλλα αρχεία από την κάρτα μνήμης σας στον υπολογιστή σας ή αντίστροφα.

HP Support Assistant

Με τη χρήση του HP Support Assistant, οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση των υπολογιστών τους, να λαμβάνουν ειδοποιήσεις για ενημερώσεις λογισμικού και οδηγών συσκευών, να επιλύουν προβλήματα από την εφαρμογή και να επικοινωνήσουν με την υποστήριξη της HP σε περίπτωση που χρειαστούν βοήθεια. Επίσης, οι χρήστες μπορούν να κάνουν αναβάθμιση του BIOS και των οδηγών των συσκευών τους από το HP Support Assistant.

PC Hardware Diagnostics UEFI

Τεστάρετε το υλικό του υπολογιστή σας HP χρησιμοποιώντας το HP PC Hardware Diagnostics UEFI

Μάθετε πώς μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε φωτογραφίες, βίντεο, κείμενο και αρχεία μεταξύ του υπολογιστή HP και της φορητής συσκευής σας με το HP QuickDrop.

Windows 11

Τα Windows 11 έφτασαν και κάνουν τη διαφορά! Το laptop είναι εξοπλισμένο με τα ισχυρά Windows 11 που προσφέρουν έναν ήρεμο και δημιουργικό χώρο όπου μπορείς να ασχοληθείς με ό,τι σου αρέσει μέσα από μια νέα εμπειρία. Από το ανανεωμένο μενού Έναρξη έως τους νέους τρόπους για να συνδέεσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ειδήσεις, παιχνίδια και περιεχόμενο, τα Windows 11 σου χαρίζουν ένα χώρο για να σκέφτεσαι, να εκφράζεσαι και να δημιουργείς με φυσικό τρόπο.

Κατασκευαστής

HP

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
AMD
Οικογένεια
Ryzen 3
Μοντέλο
5425U
Συχνότητα
2,7 GHz
Γενιά
Zen 3

Οθόνη

IPS Panel
Όχι
OLED
Όχι
Διαγώνιος
15,6 "
Ανάλυση
1920x1080
Δυνατότητες
Full HD

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
8 GB
Τύπος RAM
DDR4

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Ναι
Κατασκευαστής
AMD
Μοντέλο
Radeon Graphics

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
SSD
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
256 GB

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Ναι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
Ethernet, HDMI, USB 3.2, USB-C
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Ναι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Windows 11 Home

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
1,74 kg
Τύπος
Notebook
Χρώμα
Μαύρο
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Ελληνικά
Έτος Κυκλοφορίας
2022
Μοντέλο
HP 255

Εγγύηση

Επιμέρους Εγγύηση Κατασκευαστή
1 χρόνος σε ολόκληρη την συσκευή

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

Ioannis_Karnoutsos
4
18 στους 18 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Για την τιμή που πάρθηκε (~360€), κρίνεται εξαιρετικό. Στην ίδια τιμή κυκλοφορούν αντίστοιχα μηχανήματα, συγκριτικά υποδεέστερα και βρέθηκε το συγκεκριμένο ύστερα από αρκετή αναζήτηση.
Σημειώνεται πως το σασί είναι από πλαστικό, αλλά αναμενόμενο στην τιμή και πως η μπαταρία κρατάει μεν, αλλά όχι εξωφρενικά όταν η χρήση είναι άνω των καθημερινών, καθώς έχει υψηλότερες αποδόσεις το μηχάνημα, κι άρα και απαιτήσεις. (Επίσης λογικό.)
Σε ποιότητα, να αναφερθεί πως τα "λαστιχένια" ποδαράκια (δυο λωρίδες μαλακού πλαστικού) ήταν λίγο φτηνά, καθώς το μπροστά δεν άντεξε ούτε την πρώτη βδομάδα. Δεν είναι κάτι εξωφρενικό, αλλά λίγο κρίμα κι απογοήτευση όταν παίρνεις κάτι καινούργιο. Ευτυχώς το πίσω βαστάει, οπότε σηκώνεται λίγο και εισπνέει φρέσκο αέρα.
Επί τη ευκαιρία, να σημειωθεί πως το σύστημα ψύξης είναι ό,τι αναμένει κανείς από μικρό/λεπτό λάπτοπ σήμερα, οπότε ανεβάζει θερμοκρασίες όταν ο επεξεργαστής πατάει δουλειά. Δεν μεταφέρεται η θερμότητα στον χρήστη, μιας και το σασί είναι πλαστικό κι όχι αλουμινένιο, αλλά προφανώς έτσι δεν εκτονώνεται και πλήρως. (Έχει τον ανόητο σχεδιασμό όλων των σύγχρονων λεπτών λάπτοπ, όπου η εκτόνωση είναι προς τα πίσω, όχι στο πλάι, όπως στα παλιά, κι όταν ανοίγει η οθόνη, στέκεται ως εμπόδιο.)
Δεδομένου του σχεδιασμού, προτείνεται η χρήση βάσης με ή χωρίς ανεμιστήρα, ώστε η είσοδος καθαρού αέρα που βρίσκεται κάτω να ναι ανεμπόδιστη και η έξοδος που βρίσκεται πίσω να ναι λίγο υπερυψωμένη, ώστε λίγος αέρας να φεύγει και κάτω από την οθόνη και να μην οδηγείται όλος σε αυτήν. Μ' αυτόν τον τρόπο αυξάνεται και η μακροζωία του επεξεργαστή, αλλά και της οθόνης.

  • Οθόνη
  • Ταχύτητα
  • Πληκτρολόγιο
  • Touchpad
  • Βάρος
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Διάρκεια μπαταρίας
  • Θερμοκρασία
Σου φάνηκε χρήσιμη;

Maria_Sotiriadou7512
1
3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

έχει φουσκώσει η εξωτερική πλευρά του λαπτοπ και μια βδομάδα αφού το είχα πάρει δεν άνοιγε καθόλου, πήρα τηλέφωνο αφού είναι ακόμη στην εγγύηση και μου λέγατε τι να κάνω αλλά δεν μου ερχόταν καθόλου ο κωδικός που με κατατοπίσει. εντωμεταξύ ξαναδουλεψε από μόνο του. εγώ δεν μπορώ να μείνω ένα μήνα χωρίς λαπτοπ γιατί έχω εργασία. κανονικά θα έπρεπε να μου αντικαταστήσει άμεσα αφού το αγόρασα 22.2. 2024

  • Διάρκεια μπαταρίας
  • Οθόνη
  • Πληκτρολόγιο
  • Θερμοκρασία
  • Σχέση ποιότητας τιμής
Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dimitris_k45
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Για 350 ευρω που εδωσα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Το μονο κακο ειναι η μπαταρια που κραταει 1 ωρα οχι παραπανω, Επισης μια βαση με ανεμιστηρακι χρειαζεται νομιζω, Εγω το πηρα κυριως για παιχνιδια και ιντερνετ. Μεχρι στιγμης τα παιζει αυτα που εβαλα και το θεωρω τιμια επιλογη. Εξαρταται ποσο ειναι διατεθιμενος ο καθενας να δωσει για ενα λαπτοπ. Εγω αποφασισα να βρω με επεξεργαστες ryzen τους θεωρω καλους.....αυτοι και οι ι3 ι4 ι5 κτλπ

    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Θερμοκρασία
    • Διάρκεια μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Margaritis_Com
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αξιοπρεπέστατο για τα λεφτά του και τη χρήση που σκόπευα να κάνω, ίντερνετ, ταινίες , office εργασίες κτλ...για απλή καθημερινή χρήση είναι υπεραρκετό. Παιχνίδια κτλ δεν δοκίμασα. Παίζει άνετα ταινίες 4Κ online, εάν δεν έχεις ενεργοποιήσει την εξοικονόμηση μπαταρίας. Διάρκεια μπαταρίας; δε νομίζω ότι πλησιάζουμε τις 7 ώρες , ειδικά εάν βλέπεις ταινιες...αλλά δεν είναι το χαρακτηριστικό που θα μου έκανε τη διαφορά. Στιβαρό στην κατασκευή , καθαρός ήχος αλλά όχι και δυνατός. Ένα χαρακτηριστικό που με προβληματίζει είναι ότι οι αεραγωγοί είναι από την κάτω πλευρά του λάπτοπ και όχι στο πλάι (όπως τα πολύ παλιότερα λάπτοπ που είχα στην κατοχή μου), οπότε για συνεχόμενη και απαιτητική χρήση ίσως χρειάζεται τοποθέτηση σε κάποια βάση.

    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Βάρος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Διάρκεια μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Τζοάνος Αλέξης
    2
    4 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Καταρχάς το χρώμα του δεν είναι Dark Ash Silver, είναι dark σκέτο. Απλό μαύρο. Έχω ένα HP 255 G8 (Athlon-3150U/4GB/128GB/FHD/W10 Pro) από πιο παλιά και εξωτερικά είναι πραγματικά ολόιδια. Οι προδιαγρφές του όμως είναι αυτές που λεει.
    Ένα κουλό είναι πως ήρθε ρυθμισμένο στα Πολωνικά, και σας προτείνω να χρησημοποιήσετε το Google Lens γιατί δεν βλέπω να βγάζετε άκρη.
    Τώρα, το ΜΑΚΡΑΝ σοβαρότερο πρόβλημα είναι ότι από την δεύτερη εβδομάδα άρχιζε να μου βγάζει updates που δεν μπορούσε να εγκαταστήσει, και φέϊλαρε συνέχεια στο 21%. Έκανα ότι troubleshooting υπήρχε κάτω από τον ήλιο και τον πρόβλημα όχι απλά δεν λύθηκε, αλλά χειροτέρευε όσο περνούσε ο καιρός. γύρω στον 1,5 μήνα η εφαρμογή των ρυθμήσεων λειτουργούσε κανονικά, εκτός αν έμπαινες στην γραμμή εργασιών. Εκεί κράσαρε.
    Η επίλυση προβλημάτων μου έλεγε πως για να κάνει οτιδίποτε πρέπει πρώτα να ολοκληροθούν οι (αδύνατες) εννημερώσεις. Πάνω στο δίμηνο με το που άνοιγα τις ρυθμήσεις κράσαρε κατευθείαν. Σκέφτηκα να το επιστρέψω αλλά το χρειάζομαι λόγο δουελιάς και η αναμονή θα ήταν πρόβλημα, οπότε εγκατέστησα Ubuntu και κράτησα και τα Windows 11 για καλό και για κακό.
    Τώρα με το Linux πάει σφέρα και πρωσοπικά το προτιμώ 1.000 φορές απο πριν, συν ότι δεν μου βγάζει προβλήματα με software και είναι πολύ πιο ασφαλές. Αν δεν θέλετε το μηχάνιμα για παιχνίδια ανταποκρίνετε καλά σε δουλειές γραφείου και ελαφρύ multitasking.
    Με games δεν το έχω τεστάρει καθόλου, αλλά δεν περιμένω να έχει τρελές επιδώσεις.

    Γενικά αν δεν το κατέχετε με τους υπολογιστές και θέλετε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο με ένα αξιόπιστο μηχάνημα, κοιτάξτε αλλού. Αν όμως είστε και εσείς ψαγμένοι (και ξέρετε Πολωνικά) και θέλετε κάτι οικονομικό με αξιόλογη δύναμη, RAM και χώρο, είναι μια καλή επιλογή.

    Υ.Γ. Σημαντικό και το θέμα με τα Windows, αλλά για να είμαι ειλικρινής το χρώμα με χάλασε περισσότερο

    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Βάρος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το καλύτερο λάπτοπ σε αυτά τα χρήματα ιδανικό για φοιτητές

    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Βάρος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Βάρος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Βάρος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Διάρκεια μπαταρίας
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Βάρος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Οθόνη
    • Ταχύτητα
    • Touchpad
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Βάρος
    • Θερμοκρασία
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Πληκτρολόγιο

Ερωτήσεις

81 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
markanaki73

Γιατί τα καταστήματα γράφουν ότι έχει αγγλικό πληκτρολόγιο;

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες