Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key PS5 Game
PS5 Games

Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key PS5 GameΚωδικός: 40472565

Αυτός είναι ο τρίτος τίτλος JRPG στη σειρά «Secret», που αποτελείται από το Atelier Ryza που κυκλοφόρησε το 2019 και το Atelier Ryza 2 το 2021, και απεικονίζει την τελευταία περιπέτεια της Ryza και...

Δες όλη την περιγραφή

Αυτός είναι ο τρίτος τίτλος JRPG στη σειρά «Secret», που αποτελείται από το Atelier Ryza που κυκλοφόρησε το 2019 και το Atelier Ryza 2 το 2021, και απεικονίζει την τελευταία περιπέτεια της Ryza και των φίλων της. Ειδικά για αυτόν τον τίτλο, τα «κλειδιά» κάνουν την περιπέτεια πιο συναρπαστική και βολική. Μπορείτε να δημιουργήσετε ισχυρά αντικείμενα...

Δες όλη την περιγραφή
45,90
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 36,01 €

Περιγραφή

Αυτός είναι ο τρίτος τίτλος JRPG στη σειρά «Secret», που αποτελείται από το Atelier Ryza που κυκλοφόρησε το 2019 και το Atelier Ryza 2 το 2021, και απεικονίζει την τελευταία περιπέτεια της Ryza και των φίλων της. Ειδικά για αυτόν τον τίτλο, τα «κλειδιά» κάνουν την περιπέτεια πιο συναρπαστική και βολική. Μπορείτε να δημιουργήσετε ισχυρά αντικείμενα (Synthesis) με διάφορα πλήκτρα ή να ενισχύσετε τις ικανότητες των χαρακτήρων για να πολεμήσετε τέρατα. (Μάχη) Επιπλέον, χρησιμοποιώντας το κλειδί, μπορείτε να ξεκλειδώσετε εμπόδια και σεντούκια θησαυρών, ώστε να λαμβάνετε σπάνια αντικείμενα όταν εξερευνάτε χωράφια. Γίνετε μέλος της ομάδας Ryza στην τελευταία της περιπέτεια!

Βασικά Χαρακτηριστικά:

  • Η περιπέτεια της Ryza ξεκινά από την ξαφνική εμφάνιση μυστηριωδών νησιών;!
  • Η Ryza και οι φίλοι της ζουν τη ζωή τους στο νησί Kurken όταν έρχονται τα νέα για μια ξαφνική εμφάνιση μιας μυστηριώδους ομάδας νησιών σε κοντινά νερά, και γρήγορα ξεκινούν να ερευνήσουν. Για να βρουν έναν τρόπο να σώσουν το νησί της, η Ryza και οι φίλοι της θα ξεκινήσουν μια περιπέτεια γύρω από τα «κλειδιά» και τις «ρίζες της αλχημείας».
  • Η «τελευταία καλοκαιρινή περιπέτεια» της μεγάλης Ryza και των φίλων της ξεκινά.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Role Playing
Έτος Κυκλοφορίας
2023
Ημερομήνια Κυκλοφορίας
24/03/2023
Όριο Ηλικίας (PEGI)
12
Νέα Κυκλοφορία
Όχι
Edition
Standard
VR
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη