Rockbros T609 Κλειδαριά Ποδηλάτου Κουλούρα με Συνδυασμό Μαύρη

Rockbros T609 Κλειδαριά Ποδηλάτου Κουλούρα με Συνδυασμό ΜαύρηΚωδικός: 40482920

Στιβαρή κλειδαριά κατασκευασμένη από κράμα ψευδαργύρου, με ατσάλινο σχοινί καλυμμένο με πλαστικό PVC. Μπορεί να τεντωθεί σε μήκος έως και 150 εκατοστά. Επιπλέον, το κούμπωμα είναι

Δες όλη την περιγραφή

Στιβαρή κλειδαριά κατασκευασμένη από κράμα ψευδαργύρου, με ατσάλινο σχοινί καλυμμένο με πλαστικό PVC. Μπορεί να τεντωθεί σε μήκος έως και 150 εκατοστά. Επιπλέον, το κούμπωμα είναι εξαιρετικά ελαφρύ και εύχρηστο, καθώς και ανθεκτικό. Είναι επίσης δυνατό να στερεώσετε σε αυτό ένα κράνος.

Δες όλη την περιγραφή
8,99
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 8,99 €

Περιγραφή

Στιβαρή κλειδαριά κατασκευασμένη από κράμα ψευδαργύρου, με ατσάλινο σχοινί καλυμμένο με πλαστικό PVC. Μπορεί να τεντωθεί σε μήκος έως και 150 εκατοστά. Επιπλέον, το κούμπωμα είναι εξαιρετικά ελαφρύ και εύχρηστο, καθώς και ανθεκτικό. Είναι επίσης δυνατό να στερεώσετε σε αυτό ένα κράνος. Ζυγίζει μόνο 124 γραμμάρια και χωράει εύκολα σε σακίδιο πλάτης, τσάντα σκελετού ή νεσεσέρ. Η μεταφορά του δεν θα σας δημιουργήσει κανένα πρόβλημα.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Κουλούρα
Χρώμα
Μαύρο
Κλείδωμα
με Συνδυασμό

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • jimpapi

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μικρή και πανάλαφρη. Δεν ασφαλίζει ιδιαίτερα αφού είναι λεπτή και κόβεται εύκολα. Ομως την πήρα για χρήση σε πατινι , να μη μου το αρπάξει κανείς ενόσω πίνω καφέ η ψωνίζω. Δεν θα την εμπιστευόμουν για πολυωρη φύλαξη. Κάνει και για το κράνος. Το πλεονέκτημα της είναι οτι έχει ασήμαντο βάρος και μέγεθος. Το μειονέκτημα πως δεν είναι ασφαλείας. Ομως για αυτό που τη θέλω , είναι τέλεια!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

14 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη