No Label X

Konami Speed Duel Gx

Konami Speed Duel Gx Κωδικός: 40500079

Οι σκιές μεγαλώνουν πάνω από το Duel Academy στο νέο Speed Duel GX: Duelists of Shadows ! Οι Shadow Riders κατέβηκαν στο Speed Duel και ένωσαν τις δυνάμεις τους με άλλους κακούς χαρακτήρες από το Yu

Δες όλη την περιγραφή

Οι σκιές μεγαλώνουν πάνω από το Duel Academy στο νέο Speed Duel GX: Duelists of Shadows ! Οι Shadow Riders κατέβηκαν στο Speed Duel και ένωσαν τις δυνάμεις τους με άλλους κακούς χαρακτήρες από το Yu Gi Oh! GX για να προκαλέσουν χάος και να απελευθερώσουν τα πανίσχυρα Sacred Beasts. Αυτό το σετ έχει σχεδιαστεί για έως 8 παίκτες, με 8 προκατασκευασμένα deck,

Δες όλη την περιγραφή
-20% για αυτή την αγορά
Λήξη: 04/08/2024

24,90 €

19,92€

από No Label X

ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5+ τεμάχια

από 23,95 €

Περιγραφή

Οι σκιές μεγαλώνουν πάνω από το Duel Academy στο νέο Speed Duel GX: Duelists of Shadows ! Οι Shadow Riders κατέβηκαν στο Speed Duel και ένωσαν τις δυνάμεις τους με άλλους κακούς χαρακτήρες από το Yu Gi Oh! GX για να προκαλέσουν χάος και να απελευθερώσουν τα πανίσχυρα Sacred Beasts. Αυτό το σετ έχει σχεδιαστεί για έως 8 παίκτες, με 8 προκατασκευασμένα deck, μαζί με μια επιλογή από άλλες κάρτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προσαρμογή τους. Ποιους Duelists of the Shadows θα ελέγξετε; 8 έτοιμα Decks βασισμένα σε αυτούς τους χαρακτήρες: 

  • Ο Υπέρτατος Βασιλιάς! Ένας ψυχρός Μονομάχος που κρύβεται πίσω από ένα γνώριμο πρόσωπο, ο Ανώτατος Βασιλιάς αποδεκατίζει τους εχθρούς του με την τράπουλα του “Evil HERO”! Αυτό το Deck χρησιμοποιεί τη δύναμη του Dark Fusion to Fusion Summon αντί του τυπικού Polymerization. 
  • Camula, το βαμπίρ! Η δεύτερη Shadow Rider που αντιμετώπισε τους υπερασπιστές των Spirit Keys, η Camula νίκησε και τον Dr. Crowler και τον Zane Truesdale με το Deck της “Vampire”. Οι βρυκόλακες απομακρύνουν το LP του αντιπάλου σας και το περιεχόμενο του Deck τους ενώ ανασταίνονται ξανά και ξανά!
  • Ο Τιτάνας Shadow Duelist! Αν και αργότερα έγινε ο 6ος Shadow Rider, ο Titan βασάνιζε τον Jaden στις πρώτες μέρες του στην Ακαδημία Duel με εντολή του Dr. Crowler. Το σκάκι του Titan’s Chess Archfiend Deck είναι ισχυρό και απρόβλεπτο – κρατήστε κοντά σας ένα ζάρι έξι όψεων όταν παίζετε με αυτό!
  • Tania, η πολεμίστρια του Αμαζονίου! Η τρίτη Shadow Rider που επιτέθηκε στο Duel Academy, έστειλε γρήγορα τον Bastion με το Deck “Amazoness”. Η στρατηγική «Amazoness» επικεντρώνεται σε όλες τις επιθέσεις, συντρίβοντας τον αντίπαλο με κύματα τεράτων. Κανένα τέρας δεν μπορεί να αντέξει για πολύ, την αδυσώπητη καταδίωξή της.
  • Amnael ο Αλχημιστής, ο 7ος και τελευταίος Shadow Rider! Διώξτε τις κάρτες σας από τη Μονομαχία για να ενισχύσετε την επίθεση του τέρατος του αφεντικού σας, του Golden Homunculus!
  • Nightshroud, η κακόβουλη δύναμη που κατέχει τον Atticus Rhodes! Οι επιθέσεις από το Dragon Deck του είναι αδυσώπητες, ειδικά όταν το Red-Eyes Darkness Dragon ανέβει στη σκηνή.
  • Ο Adrian Gecko, ένας Μονομάχος από την East Academy που σχεδίαζε να κρατήσει τη δύναμη του Yubel για τον εαυτό του! Το Cloudian Deck του συσκοτίζει το πεδίο με τους μετρητές ομίχλης.
  • Kagemaru, ο πραγματικός εγκέφαλος πίσω από τους Shadow Riders! Διεκδικήστε τη δύναμη των Sacred Beats για να κατατροπώσετε τους αντιπάλους σας!

Κατασκευαστής

Konami

Χαρακτηριστικά

Σειρά
Yu-Gi-Oh!
Είδος
Deck

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • 5
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τίμιο για κάποιον που θέλει την συλλογή ή κάποια decks για γρήγορο παιχνίδι.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολυ δυνατό! Απλα αγοράστε το

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

91 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες