Αυτοκόλλητο Αναστημόμετρο Flamingo Λευκό
Αναστημόμετρα

Αυτοκόλλητο Αναστημόμετρο Flamingo ΛευκόΚωδικός: 40558733

Αναστημόμετρο σε λευκό χρώμα, ιδανικό για να παρακολουθείτε το ύψος και την ανάπτυξη του παιδιού σας, αλλά και ως διακοσμητικό στοιχείο στο παιδικό δωμάτιο.
Είναι αυτοκόλλητο και η τοποθέτησή του πραγματοποιείται πολύ εύκολα, χωρίς την ανάγκη χρήσης κόλλας και εργαλείων. Δεν θα προξενήσει φθορές στον τοίχο, ενώ παράλληλα η αφαίρεση του είναι απλή...

Δες όλη την περιγραφή

2,90
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

από 2,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 2,90 €

Περιγραφή

Αναστημόμετρο σε λευκό χρώμα, ιδανικό για να παρακολουθείτε το ύψος και την ανάπτυξη του παιδιού σας, αλλά και ως διακοσμητικό στοιχείο στο παιδικό δωμάτιο.
Είναι αυτοκόλλητο και η τοποθέτησή του πραγματοποιείται πολύ εύκολα, χωρίς την ανάγκη χρήσης κόλλας και εργαλείων. Δεν θα προξενήσει φθορές στον τοίχο, ενώ παράλληλα η αφαίρεση του είναι απλή υπόθεση και συνήθως μπορεί να γίνει μόνο με λίγο ζεστό νερό και μία σπάτουλα. Για επιτευχθεί η σωστή τοποθέτησή του, θα πρέπει ο τοίχος να είναι πολύ λείος, καθαρός και στεγνός για να κολληθεί σωστά.
Η μέτρηση του ύψους φτάνει έως 160 εκατοστά.

Χαρακτηριστικά

Θέμα
Ζωάκια
Φύλο
Κορίτσι
Χρώμα
Λευκό
Μέγιστο Ύψος Μέτρησης
160 cm
Υλικό
Αυτοκόλλητο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

17 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη