Midea M6 Σκούπα Ρομπότ Λευκή
Σκούπες Ρομπότ

Midea M6 Σκούπα Ρομπότ Λευκή Κωδικός: 40583906

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Κάδος: 600 ml
  • Αυτονομία: 140 min
  • Κάλυψη χώρου: 200 τμ

Η σκούπα ρομπότ της Midea διαθέτει κάδο με χωρητικότητα 600ml και προσφέρει αποτελεσματικό καθάρισμα για όλους τους τύπους δαπέδων.

Δες όλη την περιγραφή
182,75
ΠαράδοσηΔευ, 19 Αυγ - Παρ, 23 Αυγ
+14,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 182,75 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 269,99 €

  2. 180,80 €

  3. 241,59 €

  4. 170,00 €

  5. 197,75 €

  6. Επίσημος μεταπωλητής
    205,99 €

  7. 198,60 €

  8. 201,65 €

  9. 237,56 €

  10. 206,09 €

  11. 206,09 €

  12. 182,75 €

  13. 182,75 €

  14. 235,13 €

Περιγραφή

Ρομπότ καθαρισμού Midea M6

Φροντίστε για κάτι ευχάριστο και αφήστε το ρομπότ Midea M6 να καθαρίσει τα πατώματα του σπιτιού σας για εσάς! Η συσκευή ξεχωρίζει με ισχύ αναρρόφησης 2000Pa και είναι εξοπλισμένη με βούρτσα σε σχήμα V και δύο πλαϊνές βούρτσες, ώστε να μπορεί να χειριστεί τέλεια τη βρωμιά. Χρησιμοποιεί προηγμένη πλοήγηση LDS και παρέχει χρόνο λειτουργίας έως και 180 λεπτά. Διαθέτει επίσης ένα ειδικά σχεδιασμένο δοχείο νερού και σκόνης 2 σε 1 που του επιτρέπει όχι μόνο να σκουπίζει με ηλεκτρική σκούπα, αλλά και να σκουπίζει τα δάπεδα. Το ρομπότ είναι συμβατό με τους βοηθούς φωνής Google Assistant και Amazon Alexa και μπορείτε επίσης να το ελέγξετε μέσω μιας εφαρμογής.

Προηγμένο σύστημα πλοήγησης

Το ρομπότ καθαρισμού Midea M6 θα βρει τον δρόμο του στο σπίτι σας τέλεια. Υποστηρίζει ένα προηγμένο σύστημα πλοήγησης LDS, χάρη στο οποίο σαρώνει έξυπνα τα δωμάτια, δημιουργεί ακριβείς χάρτες τους και σχεδιάζει διαδρομές καθαρισμού για να καθαρίσει σχολαστικά όλες τις επιφάνειες στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Επιπλέον, η συσκευή εντοπίζει τα εμπόδια και τα αποφεύγει εύκολα. Μην φοβάστε ότι θα συγκρουστεί με κάτι! Το ρομπότ μπορεί επίσης να απομνημονεύσει ακόμη και αρκετούς χάρτες ορόφων.

Αποτελεσματικός καθαρισμός

Να έχετε εμπιστοσύνη ότι το πάτωμά σας θα λάμπει καθαρό. Το ρομπότ M6 κινείται μπρος-πίσω κατά μήκος μιας διαδρομής σε σχήμα ζιγκ-ζαγκ, έτσι καθαρίζει επιμελώς ολόκληρη την επιφάνεια – μην ανησυχείτε μήπως παραλείψετε κάτι! Η συσκευή είναι επίσης εξοπλισμένη με ένα ειδικά σχεδιασμένο δοχείο 2 σε 1, το οποίο περιλαμβάνει δοχείο σκόνης 600 ml και δοχείο νερού 250 ml. Διαθέτει επίσης ενσωματωμένο φίλτρο HEPA E10. Όλα αυτά σημαίνουν ότι το ρομπότ μπορεί να σκουπίζει αποτελεσματικά και να σκουπίζει το πάτωμα ταυτόχρονα!

Ο βοηθός σας στην καταπολέμηση της βρωμιάς

Κερδίστε τη μάχη ενάντια στη βρωμιά. Το ρομπότ καθαρισμού M6 είναι εξοπλισμένο με έναν ισχυρό κινητήρα BLDC και παρέχει δύναμη αναρρόφησης έως και 2.000Pa. Έλαβε επίσης δύο πλαϊνές βούρτσες και μια ειδικά σχεδιασμένη κύρια βούρτσα σε σχήμα V. Ως αποτέλεσμα, εξαφανίζει τη σκόνη, τα ψίχουλα, ακόμη και τα μαλλιά με ευκολία! Μπορεί επίσης να χειριστεί τρίχες, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι χρήσιμο για τους κηδεμόνες των κατοικίδιων. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές λειτουργίες σκούπας στη διάθεσή σας. Το ρομπότ μπορεί επίσης να αυξήσει αυτόματα την ισχύ αναρρόφησης στα χαλιά για να αφαιρέσει ακόμα καλύτερα τη βρωμιά που κρύβεται στις ίνες τους.

Αντιμετωπίζει λεκέδες

Απολαύστε καθαρά, γυαλιστερά δάπεδα. Το ρομπότ καθαρισμού Midea M6 προσφέρει λειτουργία σφουγγαρίσματος και σας επιτρέπει να επιλέξετε από 4 επίπεδα νερού, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε την εργασία του στις ανάγκες σας και στο βαθμό βρωμιάς της επιφάνειας. Θα αντεπεξέλθει εύκολα ακόμα και σε εξαιρετικά επίμονους λεκέδες! Η συσκευή θα λειτουργήσει τέλεια σε διαφορετικούς τύπους δαπέδων – από πλακάκια μέχρι πάνελ. Μάθετε ότι ο καθαρισμός δεν χρειάζεται καθόλου μεγάλη προσπάθεια!

Αποτελεσματική μπαταρία

Το Midea M6 θα σας εκπλήξει επίσης με μεγάλο χρόνο εργασίας. Το ρομπότ είναι εξοπλισμένο με μια ανθεκτική μπαταρία, η χωρητικότητα της οποίας είναι 3350 mAh. Χάρη σε αυτό, μπορεί να καθαρίζει συνεχώς για έως και 180 λεπτά! Αυτό σημαίνει ότι θα αποδώσει φανταστικά τόσο σε μικρότερα διαμερίσματα όσο και σε μεγάλα σπίτια. Επιπλέον, όταν η μπαταρία πρόκειται να εξαντληθεί, η συσκευή θα επιστρέψει αυτόματα στο σταθμό φόρτισης για επαναφόρτιση.

Τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο

Τι άλλο κάνει το ρομπότ M6 να μπορεί να κινείται ελεύθερα αλλά με ασφάλεια στις εγκαταστάσεις; Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με μια σειρά από έξυπνους αισθητήρες, επομένως δεν υπάρχει κίνδυνος σύγκρουσης με έπιπλα ή πτώσης από τις σκάλες. Μπορεί επίσης να καθαρίσει σχολαστικά στις γωνίες και κατά μήκος των άκρων. Επιπλέον, ξεπερνά εύκολα εμπόδια ύψους έως 2 cm – μπορεί να χειριστεί εύκολα κατώφλια και χαλιά. Δεν χρειάζεται να περπατάτε συνέχεια πίσω από αυτό και να το παρακολουθείτε!

Ακόμα πιο βολική λειτουργία

Σας ενδιαφέρουν οι πρόσθετες δυνατότητες; Δοκιμάστε τη δωρεάν εφαρμογή MSmartHome! Χρησιμοποιώντας το, μπορείτε, μεταξύ άλλων, να ρυθμίσετε τη στάθμη του νερού και την ισχύ αναρρόφησης, να ορίσετε ένα πρόγραμμα εργασίας ή να επιλέξετε την περιοχή που θα καθαρίσει το ρομπότ. Δεν θέλετε η συσκευή να έχει πρόσβαση σε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο, όπως ένα παιδικό δωμάτιο; Δημιουργήστε έναν εικονικό τοίχο ή μια απαγορευμένη ζώνη! Το ρομπότ είναι επίσης συμβατό με το Google Assistant και το Amazon Alexa, επιτρέποντάς σας να το ελέγχετε χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές – δεν χρειάζεται καν να μετακινηθείτε από τη θέση σας!

Κατασκευαστής

Midea

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Χωρητικότητα Κάδου
600 ml
Διάρκεια Φόρτισης
240 min
Διάρκεια Μπαταρίας (Αυτονομία)
140 min
Θόρυβος
69 dB
Απορρόφηση
2000 Pa
Χρώμα
Λευκό
Κάλυψη Χώρου
200 m²

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Πλοήγηση
με Αισθητήρες
Σφουγγάρισμα
Όχι
Αυτόματη Φόρτιση
Ναι
Αυτόματο Άδειασμα Κάδου
Όχι
Smart
Ναι
Καθάρισμα Χαλιών
Όχι
Πολλαπλή Χαρτογράφηση
Όχι
Επιλογή Περιοχών Σκουπίσματος (No-Go Zones)
Όχι

Διαστάσεις

Ύψος
9,7 cm
Πλάτος
34 cm
Βάθος
34 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
    • Αποτελεσματικότητα στα πατώματα
    • Περνάει από όλα τα σημεία στο χώρο που την αφήνεις
    • Αθόρυβη
    • Εύκολη χρήση
    • Αποτελεσματικότητα στο καθαρισμό χαλιών
    • Άδειασμα κάδου
    • Δεν προκαλεί φθορές στα χαλιά
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες