Noughty Wave Hello Σαμπουάν Λείανσης για Σγουρά Μαλλιά 250ml
Σαμπουάν

Noughty Wave Hello Σαμπουάν Λείανσης για Σγουρά Μαλλιά 250mlΚωδικός: 40604032

Σαμπουάν για μπούκλες και κυματιστά μαλλιά της Noughty που καθαρίζει απαλά, ενώ αποκαθιστά την υγρασία τους και τονίζει το σχήμα κάθε μπούκλας.

Δες όλη την περιγραφή

Σαμπουάν για μπούκλες και κυματιστά μαλλιά της Noughty που καθαρίζει απαλά, ενώ αποκαθιστά την υγρασία τους και τονίζει το σχήμα κάθε μπούκλας.

Δες όλη την περιγραφή
9,45
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 9,45 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 9,45 €

  2. 9,45 €

Περιγραφή

Σαμπουάν για μπούκλες και κυματιστά μαλλιά της Noughty που καθαρίζει απαλά, ενώ αποκαθιστά την υγρασία τους και τονίζει το σχήμα κάθε μπούκλας. Με 97% φυσική σύσταση, περιέχει πλούσιο σε βιταμίνες εκχύλισμα από θαλάσσιο φύκι και έλαιο αβοκάντο, που διατηρεί τις μπούκλες καλοσχηματισμένες και απαλές σαν μετάξι. Τα προσεκτικά επιλεγμένα φυσικά συστατικά θρέφουν τις μπούκλες βοηθώντας στη βελτίωση της ελαστικότητας, της απαλότητας και της λάμψης.

Tο Wave Hello Shampoo αυτό περιέχει:

Εκχύλισμα Θαλάσσιων Φυκιών: Πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία που παρέχουν ενδυνάμωση στα μαλλιά.

Εκχύλισμα Χλωρέλλας: Το εκχύλισμα χλωρέλλας είναι ιδανικό για ταταλαιπωρημένα μαλλιά καθώς βοηθά στην αναπλήρωση των αμινοξέων, των βιταμινών, καθώς και των μετάλλων που χρειάζεστε.

Έλαιο Αβοκάντο:  Πλούσιο σε βιταμίνες, αυτό το σούπερ λάδι παίρνει το πράσινο χρώμα του από τις χλωροφύλλες και τα καροτενοειδή που βοηθούν στην προστασία από τα αντιοξειδωτικά.

SLMI (sodium lauroyl methyl isethionate): Προερχόμενο από καρύδες, αυτό το ήπιο, υδατοδιαλυτό επιφανειοδραστικό δίνει στο σαμπουάν μας αφρό και καθαριστική δράση, επιτρέποντας στη Noughty να παράγει φυσικά σαμπουάν υψηλής απόδοσης που είναι 100% απαλλαγμένα από σουλφάτες.

Τρόπος Χρήσης

  • Ενεργοποιήστε το σαμπουάν τοποθετώντας μια μικρή ποσότητα στα χέρια σας και τρίψτε μαζί με λίγο νερό.
  • Κάντε μασάζ στα μαλλιά από τη ρίζα μέχρι την άκρη για να δημιουργήσετε έναν απαλό αφρό.
  • Ξεπλύνετε εντελώς από το τριχωτό της κεφαλής μέχρι τις άκρες.
  • Εάν κάνετε τη μετάβαση από συμβατικό σε φυσικό σαμπουάν, μπορεί να χρειαστούν έως και 8 λουσίματα για να δείτε τα πλήρη αποτελέσματα.

Συστατικά

Aqua/Water/Eau, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Glycerin, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Potassium Sorbate, Polyquaternium-6, CocoGlucoside, Glycol Distearate, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Sodium Phytate, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Citric Acid, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Laminaria Digitata Extract, Crithmum Maritimum Extract, Benzyl Salicylate, Linalool, Butylphenyl Methylpropional.

Κατασκευαστής

Noughty

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Τύπος Μαλλιών
Σγουρά
Δράση
Λείανση
με Αντλία
Όχι
Είδος
Υγρό
Sulfate Free
Ναι
Ανδρικό
Όχι
Χωρίς Δοκιμή σε Ζώα
Όχι
Vegan
Όχι
Χωρίς Parabens
Ναι

Χωρητικότητα

Ποσότητα (ml)
250 ml
Τεμάχια
1 τμχ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Peny_Tagkalaki
    1
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δυστυχώς από τις πιο αποτυχημένες αγορές που έχω κάνει. Παρότι έχει ευχάριστο διακριτικό άρωμα τα θετικά μένουν εδώ. Η υφή και η αίσθηση που αφήνει είναι κάτι παραπάνω από δυσάρεστη. Δεν καθαρίζει τα μαλλιά αντίθετα δίνει την αίσθηση ότι αποκτούν την υφή φυκιών. Τα μαλλιά ακόμα και μετά τη χρήση του conditioner όχι δεν μαλακώνουν αλλά μπλέκονται χειρότερα και η υφή είναι απίστευτα τραχιά και ομοιάζει με γυαλόχαρτο. Μετά δε το ξεμπέρδεμα τα μαλλιά ήταν σαν μια κολλήμενη μάζα με πολύ βάρος και πολύ δύσκολο χειρισμό. Για προιόν ειδικό για σγουρά μαλλιά είναι μεγάλη απογοήτευση.

    • Άρωμα
    • Αποτελεσματικότητα
    • Λάμψη
    • Δεν αφήνει τα μαλλιά απαλά
    • Δε θα το αγόραζα ξανά
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Αποτελεσματικότητα
    • Άρωμα
    • Λάμψη
    • Αφήνει απαλά τα μαλλιά
    • Θα το αγόραζα ξανά

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

21 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη