Noughty To The Rescue Σαμπουάν Ενυδάτωσης για Ξηρά Μαλλιά 250ml
Σαμπουάν

Noughty To The Rescue Σαμπουάν Ενυδάτωσης για Ξηρά Μαλλιά 250mlΚωδικός: 40604272

Το σαμπουάν To The Rescue της Noughty προσφέρει εντατική αναδόμηση και ενυδάτωση σε ξηρά, ταλαιπωρημένα και κατεστραμμένα μαλλιά. Καθαρίζει απαλά, ενώ αναπληρώνει τη χαμένη υγρασία της τρίχας. Η

Δες όλη την περιγραφή

Το σαμπουάν To The Rescue της Noughty προσφέρει εντατική αναδόμηση και ενυδάτωση σε ξηρά, ταλαιπωρημένα και κατεστραμμένα μαλλιά. Καθαρίζει απαλά, ενώ αναπληρώνει τη χαμένη υγρασία της τρίχας. Η απαλή 97% φυσική σύνθεση καθαρίζει, χωρίς να απογυμνώνει την τρίχα.

Δες όλη την περιγραφή
9,45
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 9,45 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 9,45 €

  2. 9,45 €

Περιγραφή

Το σαμπουάν To The Rescue της Noughty προσφέρει εντατική αναδόμηση και ενυδάτωση σε ξηρά, ταλαιπωρημένα και κατεστραμμένα μαλλιά. Καθαρίζει απαλά, ενώ αναπληρώνει τη χαμένη υγρασία της τρίχας. Η απαλή 97% φυσική σύνθεση καθαρίζει, χωρίς να απογυμνώνει την τρίχα.Αποτελείται από ένα σούπερ μείγμα που περιλαμβάνει εκχύλισμα γλυκού αμύγδαλου και ηλίανθου. Τα προσεκτικά διαλεγμένα φυσικά συστατικά βοηθούν στο κλείδωμα της υγρασίας στο στέλεχος της τρίχας, συμβάλλοντας στη μείωση της ξηρότητας, της φθοράς και του σπασίματος.

Η φυτική ισχύς στο σαμπουάν To The Rescue περιλαμβάνει:

Εκχύλισμα Ηλίανθου:

Η απόλυτη δύναμη των λουλουδιών. Αυτό το ενυδατικό εκχύλισμα σπόρων βοηθά στη δημιουργία μαλλιών με υγιή όψη, επαναφέροντας μερικά από αυτά που αφαιρεί το σύγχρονο περιβάλλον από τις τρίχες των μαλλιών.

Εκχύλισμα Γλυκού Αμυγδάλου:

Η πυκνή σύνθεση του αναπληρώνει ουσιαστικά τη χαμένη υγρασία. Και, όταν πρόκειται για τις τρίχες των μαλλιών, η υγρασία σημαίνει δύναμη. Η αύξηση της περιεκτικότητας των μαλλιών σε υγρασία είναι σημαντική για την αύξηση της ελαστικότητας και της αντοχής τους.

SLMI (sodium lauroyl methyl isethionate)

Προερχόμενο από καρύδες, αυτό το ήπιο, υδατοδιαλυτό επιφανειοδραστικό δίνει στο σαμπουάν μας αφρό και καθαριστική δράση, επιτρέποντας στη Noughty να παράγει φυσικά σαμπουάν υψηλής απόδοσης που είναι 100% απαλλαγμένα από σουλφάτες.

Οδηγίες Χρήσης

  • Ενεργοποιήστε το σαμπουάν τοποθετώντας μια μικρή ποσότητα στα χέρια σας και κατόπιν τρίψτε τις παλάμες σας μεταξύ τους προσθέτοντας λίγο νερό. 
  • Κάντε μασάζ στα μαλλιά από τη ρίζα μέχρι τις άκρες με αυτόν τον απαλό αφρό.
  • Κατόπιν ξεπλύνετε εντελώς ξεκινώντας από το τριχωτό μέχρι και τις άκρες. 
  • Εάν κάνετε τη μετάβαση από το συμβατικό στο φυσικό σαμπουάν, μπορεί να χρειαστούν έως και 8 πλύσεις για να δείτε τα πλήρη αποτελέσματα.

Συστατικά

Aqua/Eau/Water, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Glycerin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Extract, Coco-Glucoside, Glycol Distearate, Wheat Amino Acids, Citric Acid, Tocopherol, Parfum (Fragrance), Polyquaternium-6, Sodium Hydroxymethylglycinate, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Potassium Sorbate, Disodium EDTA, Sodium Phytate, Sodium Benzoate, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Linalool, Coumarin.

Κατασκευαστής

Noughty

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Τύπος Μαλλιών
Ξηρά Μαλλιά
Δράση
Ενυδάτωση
με Αντλία
Όχι
Είδος
Υγρό
Sulfate Free
Ναι
Ανδρικό
Όχι
Χωρίς Δοκιμή σε Ζώα
Όχι
Vegan
Όχι
Χωρίς Parabens
Ναι

Χωρητικότητα

Ποσότητα (ml)
250 ml
Τεμάχια
1 τμχ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Αποτελεσματικότητα
    • Άρωμα
    • Λάμψη
    • Αφήνει απαλά τα μαλλιά
    • Θα το αγόραζα ξανά

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

9 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη