Φοντανιέρες

Φοντανιέρα Γυάλινη Berry με Καπάκι 11.9cm ΔιάφανηΚωδικός: 40663989

Γυάλινη φοντανιέρα, για να σερβίρετε στους καλεσμένους σας φοντάν, σοκολατάκια, κεράσματα, κουλουράκια, καραμέλες και άλλα γλυκά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε βάπτιση ή γάμο, για να βάλετε κουφέτα, πολύχρωμα καραμελάκια ή ζαχαρωτά, για μικρούς και μεγάλους. Διαθέτει καπάκι για να προστατεύετε το περιεχόμενο από σκόνη, έντομα και συχνές επιθέσεις...
Δες όλη την περιγραφή

3,90
ΠαράδοσηΠαρ, 20 Σεπ - Τρί, 24 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 3,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 3,90 €

  2. 5,50 €

  3. 22,86 €

Περιγραφή

Γυάλινη φοντανιέρα, για να σερβίρετε στους καλεσμένους σας φοντάν, σοκολατάκια, κεράσματα, κουλουράκια, καραμέλες και άλλα γλυκά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε βάπτιση ή γάμο, για να βάλετε κουφέτα, πολύχρωμα καραμελάκια ή ζαχαρωτά, για μικρούς και μεγάλους. Διαθέτει καπάκι για να προστατεύετε το περιεχόμενο από σκόνη, έντομα και συχνές επιθέσεις λαίμαργων επιδρομέων.
Η φοντανιέρα είναι ένα όμορφο δώρο για γάμο ή άλλες περιστάσεις και πολύ χρήσιμη σε κάθε σπίτι. Παλιότερα, ήταν η χαρά του παιδιού όταν την ανακάλυπτε γεμάτη με γλυκά, στη "μυστική" κρυψώνα της μαμάς και φρόντιζε να την αδειάσει κρυφά, μέχρι την επόμενη επίσκεψη καλεσμένων που θα αποκάλυπτε το πλιάτσικο.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
LVBERS108F

Χαρακτηριστικά

Υλικό
Γυάλινη
Με Καπάκι
Ναι
Με Πόδι
Όχι
Στυλ
Μοντέρνο
Χρώμα
Διάφανο

Διαστάσεις

Μήκος
8,1 cm
Ύψος
11,9 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

14 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν