Ζωγραφική: Τέχνη και επιστήμη
Βιβλία Τέχνης

Ζωγραφική: Τέχνη και επιστήμη Κωδικός: 406694

Στο βιβλίο επιχειρείται μια συγκριτική προσέγγιση των διαφόρων μορφών τέχνης με σημείο αναφοράς τη ζωγραφική. Το σχέδιο, το χρώμα, η προοπτική εξετάζονται υπό το πρίσμα ακόμα και της επιστήμης, με...

Δες όλη την περιγραφή

Στο βιβλίο επιχειρείται μια συγκριτική προσέγγιση των διαφόρων μορφών τέχνης με σημείο αναφοράς τη ζωγραφική. Το σχέδιο, το χρώμα, η προοπτική εξετάζονται υπό το πρίσμα ακόμα και της επιστήμης, με εκλαϊκευμένο και εύληπτο τρόπο, όσο χρειάζεται για να τεκμηριωθούν αρχές και κανόνες. Το βιβλίο θέτει ερωτήματα στα οποία καλείται κανείς να δώσει τις δικές του...

Δες όλη την περιγραφή
16,00
ΠαράδοσηΤετ, 14 Αυγ - Δευ, 19 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

από 16,00 €

Περιγραφή

Στο βιβλίο επιχειρείται μια συγκριτική προσέγγιση των διαφόρων μορφών τέχνης με σημείο αναφοράς τη ζωγραφική. Το σχέδιο, το χρώμα, η προοπτική εξετάζονται υπό το πρίσμα ακόμα και της επιστήμης, με εκλαϊκευμένο και εύληπτο τρόπο, όσο χρειάζεται για να τεκμηριωθούν αρχές και κανόνες. Το βιβλίο θέτει ερωτήματα στα οποία καλείται κανείς να δώσει τις δικές του απαντήσεις.

Πρόκειται για ένα δοκίμιο που θέτει μια αφετηρία, από την οποία μπορεί κανείς να ξεκινήσει για να ακολουθήσει ποικίλους δρόμους αναζήτησης των μυστικών της τέχνης, και ιδίως της ζωγραφικής. Παρουσιάζει, πλην της συνοπτικής ανάλυσης, και έναν τρόπο του σκέπτεσθαι που κινείται στην παραπάνω κατεύθυνση, είτε αυτή αφορά καλλιτέχνη είτε φιλότεχνο.
Ο καλλιτέχνης θα χρησιμοποιήσει κομμάτια του βιβλίου σαν εργαλεία για τη δουλειά του, ο φιλότεχνος σαν κλειδιά για μια πιο συνειδητή απόλαυση ενός έργου τέχνης.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Ζωγραφική - Σχέδιο
Γλώσσα
Ελληνικά
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
112
Έτος έκδοσης
2011
Διαστάσεις
21x15 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες