Μπουφάν Εργασίας

Stenso Nobel Μπουφάν Εργασίας Ανακλαστικό Softshell με Επένδυση Fleece ΚίτρινοΚωδικός: 40689358

Μπουφάν εργασίας softshell από τον κατασκευαστή Stenso σε κίτρινο χρώμα, που προσφέρει προστασία και άνεση σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Είναι ιδανικό για όσους εργάζονται σε εργοτάξια και μέρη όπου απαιτείται η χρήση ρούχων υψηλής ορατότητας. Έχει επένδυση από fleece και είναι κατάλληλο για κάθε είδους δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στο δέρμα...
Δες όλη την περιγραφή

Μέγεθος:

29,40
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 29,40 €

Περιγραφή

Μπουφάν εργασίας softshell από τον κατασκευαστή Stenso σε κίτρινο χρώμα, που προσφέρει προστασία και άνεση σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Είναι ιδανικό για όσους εργάζονται σε εργοτάξια και μέρη όπου απαιτείται η χρήση ρούχων υψηλής ορατότητας. Έχει επένδυση από fleece και είναι κατάλληλο για κάθε είδους δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στο δέρμα σας να ''αναπνέει''. Το μπουφάν softshell είναι κατασκευασμένο από ελαφρύ και διαπνέον υλικό, ενώ παράλληλα έχει εσωτερική ενίσχυση για το κρύο. Έχει αδιάβροχη επίστρωση και αποτελεί ιδανική επιλογή σε περίπτωση βροχής και χιονιού.

Χαρακτηριστικά:
• Βάρος υφάσματος: 290 γρ./τ.μ.

Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Κίτρινο
Ανακλαστικό
Ναι
Αδιάβροχο
Ναι
Θερμαινόμενο
Όχι
Αντιανεμικό
Όχι
Ψύχους
Όχι
Φλις
Ναι
Softshell
Ναι
με Κούκουλα
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη