Καρέκλες Γραφείου

Καρέκλα Γραφείου με Ανάκλιση και Ρυθμιζόμενα Μπράτσα Active Μαύρη ErgoAction Κωδικός: 40698048

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Υλικό: Mesh
  • με Ανάκλιση
  • με Προσκέφαλο & Στήριγμα Μέσης
  • Διαστάσεις: 68.5x68.5x116/129 εκ.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι εύκολη η συναρμολόγηση της και είναι αναπαυτική.

Δες όλη την περιγραφή
189,00
ΠαράδοσηΤετ, 24 Ιουλ - Παρ, 26 Ιουλ
+65,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Αγοράζοντας μέσω Skroutz έχεις:

Δωρεάν παράδοση σε όροφοΕπικοινωνία από τη μεταφορική πριν την παράδοση

από 189,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Εργονομική καρέκλα γραφείου Active - Μαύρο Ύφασμα 675x590x1120/1310mm

    Δωρεάν παράδοση σε όροφο για αγορές μέσω Skroutz!
    189,00 €

Περιγραφή

Η καρέκλα γραφείου Active σχεδιάστηκε για να προσφέρει άνεση και προστασία κατά την διάρκεια της πολύωρης εργασίας και κατασκευάζεται με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και αντοχή.

Η καρέκλα γραφείου Active είναι εξοπλισμένη με όλους τους εργονομικούς μηχανισμούς ώστε να την προσαρμόσετε στα “μέτρα σας”. Έτσι η καρέκλα διαθέτει ρυθμιζόμενη οσφυϊκή υποστήριξη, ρυθμιζόμενο βάθος έδρας, ρυθμιζόμενα σε ύψος μπράτσα, ρυθμιζόμενο προσκέφαλο και φυσικά ρυθμιζόμενο ύψος και 360 μοίρες περιστροφή. Επιπλέον η καρέκλα διαθέτει μηχανισμό ανάκλισης synchro που σας επιτρέπει να κινείστε πάνω στην καρέκλα χωρίς περιορισμό και να διατηρήσετε την ελαστικότητα των μυών.

Η καρέκλα είναι κατασκευασμένη με υψηλής ποιότητας υλικά και με άριστο φινίρισμα ώστε να αντέχει την σκληρή επαγγελματική χρήση στη διάρκεια του χρόνου. Διαθέτει πιστοποίηση TÜV για την ποιότητα και την αντοχή της.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι εύκολη η συναρμολόγηση της και είναι αναπαυτική.

Μηχανισμός ανάκλισης Synchro

Διατηρήστε την ελαστικότητα των μυών σας

Η καρέκλα γραφείου Active διαθέτει μηχανισμό ανάκλισης Synchro ώστε να προσφέρει την σωστή γωνία στο σώμα μας όποια στάση κι αν παίρνουμε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την καρέκλα “ξεκλείδωτη” κινούμενοι πάνω σε αυτή η να την κλειδώσετε σε τρείς θέσεις ανάκλισης.

Ρυθμιζόμενη οσφυϊκή υποστήριξη

Προστατέψτε τη μέση σας αποτελεσματικά

Η καρέκλα διαθέτει ένα μεγάλο και μαλακό μαξιλάρι στο ύψος της μέσης ώστε να κρατήσει την μέση σας σταθερή και προστατευμένη κατά την διάρκεια της πολύωρης εργασίας. Το μαξιλάρι οσφυϊκής υποστήριξης ρυθμίζεται σε ύψος ώστε να το προσαρμόσετε στο ύψος της δικής σας μέσης.

Έδρα ρυθμιζόμενη σε βάθος

Προσαρμόστε την καρέκλα σύμφωνα με το ύψος σας

Η έδρα της καρέκλας γραφείου Active ρυθμίζεται σε βάθος ώστε να την φέρετε με ακρίβεια στα μέτρα σας. ώστε να μην είναι πολύ βαθιά ή πολύ ρηχή. Αν είναι πολύ βαθιά κινδυνεύουμε να τραυματίσουμε τα γόνατα μας ενώ αν είναι πολύ ρηχή η μέση μας πιέζεται παραπάνω απ’ όσο θα έπρεπε.

Μπράτσα ρυθμιζόμενα σε ύψος

Στηρίξτε σωστά τα χέρια σας

Τα μπράτσα της καρέκλας γραφείου Active μπορούν να ρυθμιστούν σε ύψος ώστε να τα τοποθετήσετε στο ύψος που σας βολεύει ή να τα κατεβάσετε χαμηλά ώστε να μπουν κάτω από το γραφείο. Η σωστή στήριξη των χεριών είναι πολύ σημαντική διότι επηρρεάζει την υγεία των αρθρώσεων και του αυχένα.

Προσκέφαλο ρυθμιζόμενο σε ύψος

Στηρίξτε σωστά τον αυχένα σας

Η καρέκλα Active διαθέτει προσκέφαλο ώστε να στηρίζουμε και να ξεκουράζουμε τον αυχένα και το κεφάλι μας. Το προσκέφαλο είναι επενδυμένο με πολύ μαλακή επένδυση και ύφασμα και ρυθμίζεται σε ύψος ώστε να το φέρετε με ακρίβεια “στα μέτρα σας”. Έτσι, ο αυχένας σας θα είναι προστατευμένος και ξεκούραστος.

Πλάτη επενδυμένη με δίχτυ

Εργαστείτε χωρίς να "ιδρώνετε"

Η πλάτη της καρέκλας γραφείου Active είναι επενδυμένη με διάτρητο ύφασμα (Mesh) το οποίο επιτρέπει την ροή του αέρα προσφέροντας αερισμό. Έτσι το σώμα μας “αναπνέει” και τις ζεστές ημέρες του χρόνου δεν υπερθερμαινόμαστε ούτε ιδρώνουμε.

Ολοκληρωμένη προστασία κατά τη διάρκεια της πολύωρης εργασίας

Μια σωστή εργονομική καρέκλα γραφείου πρέπει να διαθέτει 2 βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ρυθμιζόμενο μέγεθος ώστε να προσαρμόζεται στο σώμα του χρήστη. Έτσι η καρέκλα Active ρυμίζεται ως προς το βάθος του καθίσματος και το ύψος της οσφυϊκής υποστήριξης ώστε να καθόμαστε σωστά πάνω στην καρέκλα. Επιπλέον ρυθμίζονται το ύψος των μπράτσων και το ύψος του προσκέφαλου.
  • Μηχανισμό ανάκλισης Synchro. Με τον μηχανισμό αυτό η πλάτη ανακλίνει συγχρονισμένα με την έδρα σε αναλογία 2,5:1 ώστε η γωνία ανάμεσα στον κορμό και τα πόδια να παραμένει σωστή και βολική όποια στάση κι αν έχουμε. Ιδανικά, θα πρέπει να χρησιμοποιούμε την καρέκλα “ξεκλείδωτη”, να ρυθμίσουμε την σκληρότητα του μηχανισμού και να κινούμαστε πάνω στην καρέκλα. Η πλάτη της καρέκλας ακολουθεί τις κινήσεις του σώματος και το στηρίζει σε κάθε θέση.

Ξεκουράστε τον αυχένα σας

Το προσκέφαλο της καρέκλας γραφείου Active είναι ιδιαίτερα μαλακό ώστε όταν ακουμπάμε τον αυχένα μας να αισθανόμαστε άνετα και ευχάριστα. Το προσκέφαλο ρυθμίζεται σε ύψος και σε κλίση ώστε να το τοποθετήσουμε στο σωστό και βολικό για εμάς σημείο. Με αυτό τον τρόπο φροντίζουμε να ξεκουράζουμε συχνά τον αυχένα μας κάνοντας ανάκλιση και ακουμπώντας απαλά στο προκέφαλο.

Υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής

Η καρέκλα γραφείου Active είναι επενδυμένη με πολύ υψηλής ποιότητας υλικά ώστε να εξασφαλίσουμε την αντοχή της στην διάρκεια του χρόνου. Το κάθισμα είναι κατασκευασμένο από καλουπωτή πολυουρεθάνη (molded foam) υψηλής πυκνότητας ώστε να μην χάνει το σχήμα του, να μην “πέσει” στη διάρκεια της χρήσης ενώ ταυτόχρονα είναι μαλακό και άνετο για πολύωρη χρήση.

Τα υφάσματα με τα οποία επενδύεται η καλύτερη είναι υψηλής ποιότητας με μεγάλη αντοχή στην τριβή και την πίεση ώστε να μην χάνουν τη φόρμα τους και να αντέξουν την σκληρή χρήση για πολλά χρόνια.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
150001

Χαρακτηριστικά

Χρήση
Εργασίας
Υλικό
Mesh
Χρώμα
Μαύρο
Τεμάχια
1 τμχ
Απαιτείται Συναρμολόγηση
Ναι

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Ανάκλιση
Ναι
Προσκέφαλο
Ναι
Στήριγμα Μέσης
Ναι
Μπράτσα
Ρυθμιζόμενα

Διαστάσεις

Μήκος
68,5 cm
Βάθος
68,05 cm
Ύψος (min)
116 cm
Ύψος (max)
129 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Ioannis_Mpallis
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εύκολη συναρμολόγηση. Καλή κατασκευή. Ανθεκτικό ύφασμα καθίσματος. Τα μπράτσα άνετα, από μαλακό πλαστικό. Ρυθμίζεται στο βάθος καθίσματος, ύψος μπράτσων, ύψος οσφυικής υποστήριξης και ύψος υποστήριξης κεφαλής. Φαίνεται γερή. Είμαι ικανοποιημένος από την αγορά.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Antigone!
    3
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Την έχω δύο μερες. Φαινεται καλή και ικανοποιητική για δουλειά απο το σπίτι, απλά δεν ξερω αν αξίζει τα λεφτά της. Ειμαι 1,65 και στη πιο ψηλά θέση που πάνε τα μπράτσα καμπουριάζω λίγο για να ακουμπήσω τα χέρια μου. Επίσης το στηριγμα της μέσης, εντυπωσιακό που ρυθμίζεται μεν, αλλά με το που μετακινήσω το σώμα μου και γείρω μπροστά, πέφτει και πρέπει να το ξανα μετακινήσω μόλις ακουμπήσω πίσω πάλι. Το στήριγμα της μέσης δεν πάει αρκετά ψηλά να καλυψει πλήρως τη μεση μου, σταματάει στη βαση της μέσης χαμηλά. Κατα τα αλλα φαινονται ανθεκτικά τα υλικά και τα υφάσματά της. Την διάλεξα επίτηδες με mesh για την πλάτη και με ικανοποιεί η σύνθεση του. Για την ανάκλιση, φαίνεται να δουλεύει ικανοποιητικά, δεν έχω ιδιαιτερες απαιτήσεις εκεί. Το κεφαλάρι φτάνει μέχρι τον αυχένα και έχει δύο θέσεις τις οποίες θεωρώ άχρηστες αφού και οι δυο κάνουν την ίδια δουλειά. Το κάθισμα θεωρώ ειναι ικανοποιητικά φαρδύ και μακρύ για το ύψος μου. Συναρμολογήθηκε γρηγορα. Η παράδοση με ταλαιπώρησε με συνεχεις επαναδρομολογησεις και αναξιόπιστες ώρες παράδοσης.

    • Συναρμολόγηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Δροσερή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • gkoro
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Εξαιρετική καρέκλα γραφείου. Εύκολη στην συναρμολόγηση, αρκετά ανθεκτική και στιβαρή. Είναι αναπαυτική και εργονομική. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές. Την προτείνω ανεπιφύλακτα!

    Update: Μετά από δύο ημέρες χρήσης (8ωρα) μπορώ να επιβεβαιώσω ότι είναι απίστευα αναπαυτική, Η ανάκλησή της είναι εξαιρετική και ρυθμίζεται η σκληρότητα. Δεν με κούρασε η δουλειά στο γραφείο. Επίσης, δεν ζεσταίνει. Ωστόσο για αυτό θα το ξέρω καλύτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.

    • Συναρμολόγηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Δροσερή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vasilis_Tsimpragakis
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Την αγόρασα επειδή δουλεύω απο το σπίτι, οπότε χρειαζόμουν κάτι άνετο! Την εχω μια εβδομάδα και εχω δει ήδη μεγάλη διαφορά. (Η προηγούμενη καρέκλα γραφειου την ειχα αγορασει 50€ και την ειχα 6-7 χρονια)
    Πολύ ανετο κάθισμα, και γενικά προσφέρει τη δυνατότητα να προσαρμόσεις τη θεση του καθισματος, το υψος των μπρατσων, το στηριγμα της μεσης, το ύψος του προσκέφαλου.
    Παρελαβα την 2η μέρα (στην Αθήνα) και η συναρμολογηση της ηταν αρκετα εύκολη, μου πηρε γυρω στα 25-30 λεπτα.

    • Συναρμολόγηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Δροσερή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Tasos_Dakoronias
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

    Επειδή δεν την είχα δει από κοντά, φοβόμουν μήπως δώσω τα χρήματα (€189+€6 μεταφορικά) & με απογοητεύσει. Χρειαζόμουν μία καλή καρέκλα γραφείου λόγω πολλών ωρών εργασίας & μέσης. Αποδείχτηκε πολύ καλή. Είναι άνετη, προσαρμοζεται καλά στο σώμα, έχει ανάκληση & μαξιλαράκι για την μέση. Επίσης η εταιρεία την έστειλε άμεσα χωρίς καθυστερήσεις και προβλήματα.

    • Συναρμολόγηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Δροσερή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γκρι

    • Συναρμολόγηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Δροσερή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Συναρμολόγηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Δροσερή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Συναρμολόγηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Δροσερή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Μπλε

    • Συναρμολόγηση
    • Άνεση καθίσματος
    • Δροσερή
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής

Ερωτήσεις

54 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
thanflessas7_RGB

Η καρεκλα εχει και ανακλιση καθισματος περα απο την ανακλιση πλατης? Εννοω αυτο που ειναι σαν να κανεις σουζα

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες