Κατσαρόλες

Tefal Simply Clean Βαθιά Κατσαρόλα από Αλουμίνιο 24cmΚωδικός: 40712676

Όλοι γνωρίζουν ότι τα νόστιμα πιάτα χρειάζονται χρόνο για να μαγειρευτούν, αλλά το καθάρισμα δεν πρέπει. Η κατσαρόλα Tefal Simply Clean έχει σχεδιαστεί ειδικά για να κάνει τη μέρα σας πιο εύκολη, με

Δες όλη την περιγραφή

Όλοι γνωρίζουν ότι τα νόστιμα πιάτα χρειάζονται χρόνο για να μαγειρευτούν, αλλά το καθάρισμα δεν πρέπει. Η κατσαρόλα Tefal Simply Clean έχει σχεδιαστεί ειδικά για να κάνει τη μέρα σας πιο εύκολη, με αντικολλητική επίστρωση που εγγυάται τέλεια ολίσθηση και εύκολο καθάρισμα. 

Δες όλη την περιγραφή
33,40
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 20+ τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 33,40 €

Περιγραφή

Όλοι γνωρίζουν ότι τα νόστιμα πιάτα χρειάζονται χρόνο για να μαγειρευτούν, αλλά το καθάρισμα δεν πρέπει. Η κατσαρόλα Tefal Simply Clean έχει σχεδιαστεί ειδικά για να κάνει τη μέρα σας πιο εύκολη, με αντικολλητική επίστρωση που εγγυάται τέλεια ολίσθηση και εύκολο καθάρισμα. Η κατσαρόλα Simply Clean της Tefal προσφέρει τέλεια αποτελέσματα χωρίς κόπο. Διαθέτει αντικολλητική επίστρωση τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό της, η οποία σε συνδυασμό με την προστασία στη λαβή, προσφέρει εύκολο καθαρισμό κάθε φορά.

Η επίστρωση τιτανίου είναι πολύ ανθεκτική στις γρατζουνιές, ενώ η βάση προσφέρει βέλτιστη διάχυση της θερμότητας σε όλη την επιφάνεια του σκεύους για τέλεια μαγειρεμένα πιάτα. Είτε μαγειρεύετε καθημερινά για τα μέλη της οικογένειας, είτε για γεύματα το Σαββατοκύριακο με καλεσμένους, το αρκετά βαθύ σχήμα θα σας επιτρέψει να ετοιμάσετε αρκετά για όλους με ελάχιστη προσπάθεια.

Κατασκευαστής

Tefal

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
B5674653
Είδος
Βαθιά
Υλικό
Αλουμίνιο
Εσωτερική Επίστρωση
Αντικολλητική
Συμβατότητα Εστίας
Αερίου, Ηλεκτρική, Κεραμική
Γυάλινο Καπάκι
Όχι
Κατάλληλη για Φούρνο
Όχι
Διάμετρος
24 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

30 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη