Pawbby Αυτόματη Ποτίστρα/Συντριβάνι Γάτας Λευκή
Ταΐστρες & Ποτίστρες Γάτας

Pawbby Αυτόματη Ποτίστρα/Συντριβάνι Γάτας ΛευκήΚωδικός: 40731101

Αυτόματη ηλεκτρική ποτίστρα - συντριβάνι για γάτες από την Pawbby, με κυκλικό σύστημα ροής που προσφέρει σταθερή κυκλοφορία καθαρού φιλτραρισμένου νερού. Προσελκύει με τον ήχο του νερού την προσοχή της γάτας σας και έτσι την ενθαρρύνει να πίνει περισσότερο νερό, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο στην ενυδάτωση της. Η επαρκής κατανάλωση νερού είναι πολύ...
Δες όλη την περιγραφή

52,27
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 52,27 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 69,89 €

  2. 52,27 €

Περιγραφή

Αυτόματη ηλεκτρική ποτίστρα - συντριβάνι για γάτες από την Pawbby, με κυκλικό σύστημα ροής που προσφέρει σταθερή κυκλοφορία καθαρού φιλτραρισμένου νερού. Προσελκύει με τον ήχο του νερού την προσοχή της γάτας σας και έτσι την ενθαρρύνει να πίνει περισσότερο νερό, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο στην ενυδάτωση της. Η επαρκής κατανάλωση νερού είναι πολύ σημαντική για την υγεία της γάτας ειδικά στην περίπτωση που η διατροφή της αποτελείται αποκλειστικά από ξηρά τροφή, η οποία περιέχει ελάχιστη υγρασία.
Διαθέτει αντιολισθητική βάση ώστε το κατοικίδιό σας να τρώει άνετα το φαγητό του χωρίς το μπολ να γλιστράει από το δάπεδο.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Ποτίστρα
Τύπος
Συντριβάνι
Αυτόματη
Ναι
Ανατομική
Όχι
Υπερυψωμένη
Όχι
Χρώμα
Λευκό

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη