FreeOn Bunny Παιδικό Πιάτο Φαγητού από Bamboo Καφέ
Βρεφικά & Παιδικά Πιατάκια & Μπωλ

FreeOn Bunny Παιδικό Πιάτο Φαγητού από Bamboo ΚαφέΚωδικός: 40734341

Κάντε την εκμάθηση του παιδιού σας να τρέφεται με τον εαυτό του ευχάριστη και μεγάλη ευκολία για τους γονείς! Αυτό αποκτάτε με την πλάκα μπαμπού FreeON, φτιαγμένη σε σχήμα χαριτωμένων ζώων και

Δες όλη την περιγραφή

Κάντε την εκμάθηση του παιδιού σας να τρέφεται με τον εαυτό του ευχάριστη και μεγάλη ευκολία για τους γονείς! Αυτό αποκτάτε με την πλάκα μπαμπού FreeON, φτιαγμένη σε σχήμα χαριτωμένων ζώων και ελκυστική για το παιδί. Οι θήκες στο πιάτο σας επιτρέπουν να διαχωρίζετε το φαγητό στο πιάτο.

Δες όλη την περιγραφή
14,99
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 14,99 €

Περιγραφή

Κάντε την εκμάθηση του παιδιού σας να τρέφεται με τον εαυτό του ευχάριστη και μεγάλη ευκολία για τους γονείς! Αυτό αποκτάτε με την πλάκα μπαμπού FreeON, φτιαγμένη σε σχήμα χαριτωμένων ζώων και ελκυστική για το παιδί. Οι θήκες στο πιάτο σας επιτρέπουν να διαχωρίζετε το φαγητό στο πιάτο. Η πλάκα μπαμπού FreeON διαθέτει αφαιρούμενη βάση αναρρόφησης σιλικόνης, κατασκευασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να κολλάει σταθερά σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια κάτω από αυτήν. Με αυτόν τον τρόπο, η πλάκα δεν μπορεί να γλιστρήσει στην επιφάνεια του τραπεζιού. 

Η πλάκα είναι απολύτως ασφαλής στη χρήση, καθώς είναι κατασκευασμένη από 100% μπαμπού, επικαλυμμένη με μη τοξικό βερνίκι και χωρίς BPA, PVC, φθαλικές ενώσεις και μελαμίνη. Είναι κατάλληλο για χρήση από τον 6ο μήνα και μετά.

Κατασκευαστής

FreeOn

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
46415

Χαρακτηριστικά

Είδος
Πιάτο
Υλικό
Bamboo
Τεμάχια
1 τμχ
Χρώμα
Καφέ

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

με Αντιολισθητικό Πάτο
Ναι
με Καπάκι
Όχι
με Χωρίσματα
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

37 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη