Pico Technology Pico 4 VR Αυτόνομο VR Headset 128GB με Χειριστήριο
Virtual Reality Headsets

Pico Technology Pico 4 VR Αυτόνομο VR Headset 128GB με Χειριστήριο Κωδικός: 40740231

Το PICO 4 All-in-One VR Headset είναι μια εντυπωσιακή συσκευή εικονικής πραγματικότητας που συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία με την άνεση και τη φορητότητα. Με τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon...

Δες όλη την περιγραφή

Το PICO 4 All-in-One VR Headset είναι μια εντυπωσιακή συσκευή εικονικής πραγματικότητας που συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία με την άνεση και τη φορητότητα. Με τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon XR2, το PICO 4 προσφέρει ασύγκριτη εμπειρία VR με εξαιρετική γραφική απόδοση και ομαλή λειτουργία.

O σχεδιασμός του είναι λειτουργικός και ελκυστικός,...

Δες όλη την περιγραφή
739,00
ΠαράδοσηΠέμ, 05 Σεπ - Τετ, 25 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 739,00 €

Περιγραφή

Το PICO 4 All-in-One VR Headset είναι μια εντυπωσιακή συσκευή εικονικής πραγματικότητας που συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία με την άνεση και τη φορητότητα. Με τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon XR2, το PICO 4 προσφέρει ασύγκριτη εμπειρία VR με εξαιρετική γραφική απόδοση και ομαλή λειτουργία.

O σχεδιασμός του είναι λειτουργικός και ελκυστικός, προσφέροντας ελαφριά και άνετη εφαρμογή για μεγάλες περιόδους χρήσης. Η οθόνη υψηλής ανάλυσης προσφέρει ευρεία οπτική γωνία και εντυπωσιακή εικόνα, ενώ οι ενσωματωμένοι ήχοι δημιουργούν μια πλούσια ατμόσφαιρα ήχου που ενισχύει την αίσθηση παρουσίας.

Με την ενσωματωμένη τεχνολογία ανίχνευσης κίνησης και ενσωματωμένους ελεγκτές, το PICO 4 προσφέρει ευέλικτες και ακριβείς ελέγχους, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε πλούσιο και αφαιρετικό gameplay σε μια ποικιλία εφαρμογών και παιχνιδιών. Επιπλέον, η δυνατότητα σύνδεσης σε ασύρματα δίκτυα εξασφαλίζει απρόσκοπτη πρόσβαση σε περιεχόμενο και διαδικτυακές υπηρεσίες.

4K+ Super-Vision Display

Το PICO 4 είναι εξοπλισμένο με δύο γρήγορες οθόνες LCD 2,56 ιντσών που μπορούν να επιτύχουν ρυθμό ανανέωσης 90Hz.

Μηχανοκίνητη ρύθμιση της ενδοφθάλμιας απόστασης

Το PICO 4 υποστηρίζει την προσαρμογή της ενδοφθάλμιας απόστασης 62-72MM με ακρίβεια μέσω του μενού ρυθμίσεων.

Ισορροπημένος σχεδιασμός, εύκολο στη χρήση

Ο ισορροπημένος σχεδιασμός σημαίνει ότι το βάρος του PICO 4 κατανέμεται ομοιόμορφα μπροστά και πίσω. Το αποτέλεσμα είναι μια εξαιρετικά άνετη εφαρμογή.

Βρείτε τα αγαπημένα σας παιχνίδια στο PICO VR Store

Το PICO 4 προσφέρει μια ευρεία εμπειρία παιχνιδιού με όλα τα είδη παιχνιδιών για διαφορετικά κοινά. Από παιχνίδια σκοποβολής, περιπέτειας και δράσης μέχρι αθλητικά, ρυθμικά ή casual/χαλαρωτικά παιχνίδια.

Περισσότερες αθλητικές και γυμναστικές εφαρμογές για να διαλέξετε

Μια εφαρμογή αθλητικού κέντρου όπου μπορείτε να παρακολουθείτε και να καταγράφετε τα δεδομένα γυμναστικής VR και να δημιουργείτε τα δικά σας σχέδια άσκησης VR. Γυμναστείτε ενώ παίζετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια γυμναστικής, όπως το Les Mills Body Combat και το Fit XR.

500+ συναρπαστικές εμπειρίες για να απολαύσετε

Το PICO προσφέρει μια ευρεία εμπειρία παιχνιδιού με όλα τα είδη παιχνιδιών για διαφορετικά κοινά

Περιεχόμενα Συσκευασίας

  • Ακουστικά VR ×1
  • Χειριστήριο ×2
  • Αλκαλική μπαταρία AA 1,5V ×4
  • Αποστάτης γυαλιών ×1
  • Μαξιλάρι μύτης ×1
  • Λουράκι καρπού ×2
  • Προσαρμογέας τροφοδοσίας USB-C ×1
  • Καλώδιο USB-C σε USB-C 2.0 ×1
  • Γρήγορος οδηγός ×1
  • Οδηγός χρήστη ×1
  • Οδηγός ασφάλειας και εγγύησης ×1

Χαρακτηριστικά

Χρήση
Standalone, -
Χειριστήριο
Ναι
Χρώμα
Λευκό
Χωρητικότητα Αποθήκευσης
128 GB

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • Katerina_Kllomollari
    5
    0 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    I lovet this pico product is amazing its 128gb but please stechi I want that pico 4 to come again at the store because I want to buy another thank you stechi ;)

    • Ποιότητα εικόνας
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Εφαρμογή
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • alex82ts
    5
    25 στους 25 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Κατοχος του Quest 2 για αρκετο καιρο οπου τελικα το ειχα πουλησει σε φιλο μου. Ειδα το pico και λογο της μεγαλυτερης αναλυσης και των pancake lenses ειπα να το παρω. Το review θα ειναι σε συγκριση με το quest 2 μιας και ειχα εμπειρια με αυτο αλλα και λογου οτι ειναι ιδιας κατηγορας και φιλοσοφιας.

    Αναλυση:
    Λοιπον, σημερα μου ηρθε και πραγματικα επαθα πλακα ποσο μεγαλη ειναι η διαφορα στην αναλυση. Τοσο καθαρη που μπορεις να δεις τα πιξελ αν τα ψαχνεις. Ειναι λες και παιζεις pc σε 1080p σε 27αρα.. Επισης η καθαρη εικονα δεν ειναι μονο στο κεντρο του φακου οπως στο quest 2 αλλα πολυ περισσοτερο. Μονο στις ακρες θα ελεγα οτι εκει αρχιζει και χαλαει η αναλυση. Τι εννοω με αυτο. Στο Quest 2 αν πχ κοιτας μεσα στο game ενα αντικειμενο, και θελεις μετα να δεις ενα που ειναι ποιο δεξια, θα πρεπει να στρεψεις το κεφαλι ωστε το δεξι αντικειμενο να ερθει στο κεντρο των φακων για να φενεται πεντακαθαρα. Αν ομως κοιταξεις το αντικειμενο χωρις να γυρισεις το κεφαλι, δηλαδη μονο τα ματια, τοτε θα φαινεται θoλο. Ομως στο Pico 4 δεν συμβαινει αυτο. Μπορεις να κοιταξεις με τα ματια σου γυρω γυρω και η αναλυση παραμενει υψηλη. Μονο στις ακρες του φακου αρχιζει και χαλαει.. Πιστυεω να καταλαβατε τι θελω να πω.

    Ανεση:
    Περα απο την εικονα οπου ειναι αρκετα ποιο καθαρη απο το quest 2, μπορω να πω οτ και σε ολα τα αλλα παλι υπερτερει κατα πολυ το pico 4. Πολυ ωραιος σχεδιασμος με το headstrap, οπου αναιβενει το βγαζεις και κατεβαινει το βαζεις πανευκολα. Επισης πολυ ποιο ξεκουραστο στο κεφαλι, καμια σχεση με το quest 2. Μπορει να ειναι το ιδιο σε βαρος αλλα λογου την κατανομη του το νοιωθεις σαν πουπουλο. Σαν κατασκευη γενικα φαινεται στιβαρη.

    Ηχεια:
    Στα ηχεια επισης μεγαλη διαφορα, νοιωθεις οτι φορας headset.

    Εσωτερικο fan!:
    Εχει εσωτερικο ανεμηστηρακι για να μην θολωνουν οι φακοι, Δεν δουλευει συνεχεια αλλα μονο μια στο τοσο. Οταν ξεκιναει το καταλαβαινεις. Νοιωθεις μια δροσια σαν ενα αερακι. Απορω πως επαιζα στο quest 2 χωρις αυτο. Βεβαια με το κοστος του ελαχιστου θορυβου αλλα θα πρεπει παλι να ψαξεις τον θορυβο για να τον βρεις. Και παλι ομως αξιζει με το παραπανω.

    Passthrough:
    Ενχρωμο passthrough. Σου κανει πολυ ποιο ευκολο να πιασεις ενα αντικειμενο καθως φορας το headset η να μιλησεις και να δεις καποιον που θα μπει μεσα. Βεβαια ειναι 2d οπου σημαινει οτι δεν ειναι για να καθεσε με τις ωρες, θα σε ζαλισει.

    Χειριστηρια:
    Εδώ ειναι και το μοναδικο που υπερτερει το Quest 2. Sτο quest 2 τα ενοιωθα ποιο ποιοτικα, οχι οτι νοιωθεις των Pico οτι ειναι ασχημα, απλα δεν νοιωθεις αυτο το premium οπου ειχαν το quest 2. Οταν πχ τα ζουλας με δυναμη τα ακους - νοιωθεις σαν να τριζουν.

    Σχεδιασμος χειριστιριων:
    Ο σχεδιασμος ομως ειναι κορυφη, τα rings βοηθανε πολυ ετσι οπως ειναι. Θυμαμαι στο quest 2 συνεχεια τα χτυπουσα καταλαθος μεταξυ τους.

    IPD Μετρηση:
    Καμια σχεση με quest 2. Στο quest 2 ειχες 3 θεσεις εδω εχεις ρυθμισεις χιλιοστου! Μερικοι το λενε overkill, εγω οχι δεν το θεωρω overkill καθως η σωστη θεση δινει πεντακαθαρη εικονα.

    Μπαταρια, φορτιση:
    Μου ηρθε με 30% και αντεξε κανα 40λεπτο μεχρι να σβησει. Φορτισε ομως πανω σε 1ωρα και κατι. Στο quest 2 ηθελες 2 ωρες γεματες. Οποτε σιγουρα μονο καλοδεχουμενο ειναι η γρηγοροτερη φορτιση,

    FOV:
    Να πω την αληθεια δεν ενοιωσα καμια διαφορα. Αν τα ειχα διπλα διπλα με το quest 2 ισως να καταλαβαινα την διαφορα, αλλα αν υπαρχει θα ειναι πολυ μικρη.

    PCVR:
    Εκει που πραγματικα λαμπει το VR ειναι το PCVR. Μερα με την νυχτα με το quest 2.Απλα καταλαβενετε οτι πρεπει να εχετε και pc θηριακι.

    Motion Sickness:
    Στο quest 2 στο 20λεπτο με κουραζε, ειδικα σε games οπως το Boneworks. Εδω επαιζα boneworks κανα 1,5 ωρα συνεχομενη και πραγματικα τελειωσε η μπαταρια, αλλιως θα επαιζα και αλλο. Να ειναι η ιδεα μου; Δεν ξερω. Παντως το νοιωθω ποιο ανετο απο το quest 2 απο motion sickness.

    Υπαρχουν ομως και αρνητικα, οπως.:

    Παρολο την μεγαλυτερη αναλυση μπορω να πω οτι γενικα εχει και αρνητικα

    Flare lenses:
    Δηλαδη σε φωτεινα αντικειμενα στο σκοταδι βλεπεις κατι σαν αντανακλασεις δεξια και αριστερα. Εινα σιγουρα ενοχλητικο κατι που το quest 2 δεν ειχε.

    Fish Eye;
    Παρατηρειται fish eye στις ακρες των φακων ιδιως στον δεξι, Δηλαδη αν κουνας το κεφαλι δεξια αριστερα και κοιτας δεξια στο φακο θα δεις οτι σαν να λυγιζει η εικονα. Σιγουρα και αυτο ειναι ενοχλητικο.

    No audio jack
    Μπορεις με usb c to jack αλλα αυτο σημαινει οτι η θα φορτιζεις η θα χεις ακουστικα.

    Μικρη πικοιλια σε games. Αυτο βεβαια θεωρω οτι με τον καιρο θα αλλαξει καθως μανιωδως τρεχουν και προσθετουν συνεχως τιτλους.

    Συνοψιζοντας:
    Αν εχεις το quest 2 και σκεφτεσαι να το δωσεις για το pico, θεωρω οτι ναι ειναι αναβαθμηση. Το προβλημα ειναι ομως οτι οτι αγορασμενα games εχεις μεσα στο quest 2 θα πρεπει να τα ξαναπαρεις στο Pico. Αυτο ειναι και το μονο αρνητικο. Κατα τα αλλα ναι θεωρω οτι καθαρα ειναι αναβαθμηση απο το quest 2.

    • Ποιότητα εικόνας
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Εφαρμογή
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Ποιότητα εικόνας
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Εφαρμογή
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα εικόνας
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Εφαρμογή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Άνεση

Ερωτήσεις

16 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (3)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες