Χρηστικό Λεξικό Βουλγαρικών Λέξεων και Εκφράσεων με Προφορά
Λεξικά

Χρηστικό Λεξικό Βουλγαρικών Λέξεων και Εκφράσεων με ΠροφοράΚωδικός: 40753356

Χάρη στον σχεδιασμό και τη δομή του, αυτό το λεξικό αποδίδει φραστικά συμπλέγματα της καθομιλουμένης και στις δύο γλώσσες με βάση την περίσταση της χρήσης τους.

Δες όλη την περιγραφή

Χάρη στον σχεδιασμό και τη δομή του, αυτό το λεξικό αποδίδει φραστικά συμπλέγματα της καθομιλουμένης και στις δύο γλώσσες με βάση την περίσταση της χρήσης τους.

Δες όλη την περιγραφή
  • Συγγραφέας: Simeon Laskarov
  • Εκδότης: Σταμούλης Αντ.
  • Μορφή: Μαλακό Εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 2022
  • Αριθμός σελίδων: 262
  • Κωδικός ISBN-13: 9789606561498
  • Διαστάσεις: 17×24
20,99
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 20,99 €

Περιγραφή

Χάρη στον σχεδιασμό και τη δομή του, αυτό το λεξικό αποδίδει φραστικά συμπλέγματα της καθομιλουμένης και στις δύο γλώσσες με βάση την περίσταση της χρήσης τους. Ο βασικός του στόχος είναι να διευκολύνει τους Έλληνες να εξοικειωθούν σε ένα βουλγαρικό περιβάλλον. Οι πολιτιστικές και οι οικονομικές σχέσεις ανάμεσα στους δύο λαούς, τελευταία αναπτύχτηκαν πάρα πολύ, γεγονός που οδηγεί και στην ενδυνάμωση των γλωσσικών τους επαφών.
Ο καθομιλούμενος λόγος είναι το πιο δυναμικό κομμάτι της σύνθεσης του λεξιλογίου μίας γλώσσας. Αυτό προϋποθέτει συμμόρφωση, ανάλογα με την περίπτωση, και την επιλογή της έκφρασης στην πορεία του λόγου. Εκφραστικά μέσα, φρασεολογία, σημασιολογικές αποχρώσεις, μεταφορές και οικείες εκφράσεις δίνουν ζωή και νόημα στην εκφορά των φράσεων. Μεγάλη σημασία έχουν και τα υφολογικά στοιχεία της δημοτικής και οικείας γλώσσας, που χάρη στην πλαστικότητά τους περνούν πολύ εύκολα από τη μια γλώσσα στην άλλη.
Το λεξικό αποτελείται από περίπου 2680 φράσεις λέξεων και η δομή του περιλαμβάνει συνδυασμούς και εκφράσεις χαρακτηριστικές και των δύο γλωσσών, αλλά διαφορετικού ύφους. Εδώ εντάσσονται και οι πιο συχνά χρησιμοποιούμενες λέξεις και φράσεις με την τυπική συναισθηματικό-εκφραστική χροιά τους.
Οι βουλγαρικές λέξεις και εκφράσεις μεταφράζονται απευθείας στα ελληνικά για σωστή προφορά από τους Έλληνες ομιλητές.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Βουλγαρικής Γλώσσας
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
262
Έτος έκδοσης
2022
Διαστάσεις
17x24 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη