InnovaGoods Μαγνητική Συσκευή Καθαρισμού Τζαμιών Magly V0103711
Καθαριστές Τζαμιών

InnovaGoods Μαγνητική Συσκευή Καθαρισμού Τζαμιών Magly V0103711 Κωδικός: 40768653

Σύστημα καθαρισμού τζαμιών διπλής όψης που επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό των τζαμιών και των παραθύρων χάρη στους 2 ισχυρούς μαγνήτες, εξοικονομώντας χρόνο και κόπο. Διαθέτει σφουγγάρια και λάστιχα

Δες όλη την περιγραφή

Σύστημα καθαρισμού τζαμιών διπλής όψης που επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό των τζαμιών και των παραθύρων χάρη στους 2 ισχυρούς μαγνήτες, εξοικονομώντας χρόνο και κόπο. Διαθέτει σφουγγάρια και λάστιχα καθαρισμού που απομακρύνουν εύκολα όλα τα ίχνη βρομιάς. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση της και παρέχει γρήγορο, αποτελεσματικό και ασφαλή καθαρισμό.

Δες όλη την περιγραφή
9,90
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

από 9,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 9,90 €

  2. 30,26 €

  3. 6,13 €

Περιγραφή

Σύστημα καθαρισμού τζαμιών διπλής όψης που επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό των τζαμιών και των παραθύρων χάρη στους 2 ισχυρούς μαγνήτες, εξοικονομώντας χρόνο και κόπο. Διαθέτει σφουγγάρια και λάστιχα καθαρισμού που απομακρύνουν εύκολα όλα τα ίχνη βρομιάς. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση της και παρέχει γρήγορο, αποτελεσματικό και ασφαλή καθαρισμό. Περιλαμβάνει σχοινί ασφάλειας σε περίπτωση πτώσης, ενώ το σχήμα του είναι ιδανικό για τις στενότερες γωνίες. 

Καθαρίζει ταυτόχρονα εσωτερικά και εξωτερικά χάρη στα 2 μέρη του που παραμένουν ενωμένα και προσκολλημένα στις δύο επιφάνειες του τζαμιού μέσω της μαγνητικής δύναμης που αναπτύσσεται ανάμεσά τους. Έτσι, σας επιτρέπει να καθαρίζετε το τζάμι εσωτερικά με απόλυτη άνεση, ενώ το δίδυμο τμήμα καθαρίζει εξωτερικά. 

Η πλευρά με το σφουγγάρι σαπουνίζει και πλένει το τζάμι, ενώ η λαστιχένια πλευρά σκουπίζει και στεγνώνει. Επιτυγχάνετε έτσι έναν πλήρη καθαρισμό και τέλειο αποτέλεσμα, σε λιγότερο χρόνο και με ελάχιστο κόπο. Κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας: ABS, μαγνήτες από φερρίτη (1000 Gauss) και λάστιχα από καουτσούκ πυριτίου για υψηλή αντοχή και ανθεκτικότητα.

Τα σφουγγάρια από πολυεστέρα αφαιρούνται, πλένονται και επαναχρησιμοποιούνται (περιλαμβάνονται 2 ανταλλακτικά σφουγγάρια). Έχει εργονομική λαβή, ενώ χάρη στο συμπαγές σχήμα του έχει μικρότερη αντίσταση τριβής, φτάνει σε όλες τις γωνίες, περιστρέφεται εύκολα και είναι ιδανικό για χρήση σε μικρές επιφάνειες. 

Είναι κατάλληλο για παράθυρα με διπλά τζάμια πάχους 3-8 χιλιοστών και άλλες γυάλινες επιφάνειες, όπως συρόμενες πόρτες, κουπαστές μπαλκονιού, καμπίνες ντους κλπ. Διαστάσεις περίπου: 12 x 5,5 x 11 εκ.

Κατασκευαστής

InnovaGoods

Χαρακτηριστικά

Μαγνητικός
Ναι
Τεμάχια
1 τμχ
με Ψεκαστήρα
Όχι
με Κοντάρι
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 1
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Alexis_Koustoumpardis
    2
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Για τζάμι διπλό όπως είναι τα περισσότερα παράθυρα πλέον δεν κάνει γιατί ξεκολλάει. Ίσως κάνει σε λεπτό τζάμι αλλά και πάλι με κάθε επιφύλαξη

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Κάνει αυτό που υπόσχεται
    Μου έλυσε το πρόβλημα

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

58 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
z_ntzoufra

Είναι κατάλληλο για διπλό τζάμι με αέριο στη μέση?

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες