Παιδικά Πέδιλα

Geox Παιδικά Πέδιλα Ανατομικά ΛευκάΚωδικός: 40773132

Ανατομικά πέδιλα από την εταιρία Geox με χαριτωμένο print. Η εξαιρετικά άνετη κατασκευή τους τα καθιστά ιδανικά για όλες τις ώρες και ατελείωτο παιχνίδι. Η ανατομική τους κατασκευή θα δώσει στο μικρό

Δες όλη την περιγραφή

Ανατομικά πέδιλα από την εταιρία Geox με χαριτωμένο print. Η εξαιρετικά άνετη κατασκευή τους τα καθιστά ιδανικά για όλες τις ώρες και ατελείωτο παιχνίδι. Η ανατομική τους κατασκευή θα δώσει στο μικρό σας τη σταθερότητα και την άνεση που χρειάζεται σε κάθε του βήμα.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: περίπου ένα μήνα πριν

Περιγραφή

Ανατομικά πέδιλα από την εταιρία Geox με χαριτωμένο print. Η εξαιρετικά άνετη κατασκευή τους τα καθιστά ιδανικά για όλες τις ώρες και ατελείωτο παιχνίδι. Η ανατομική τους κατασκευή θα δώσει στο μικρό σας τη σταθερότητα και την άνεση που χρειάζεται σε κάθε του βήμα. Η κλασική σόλα από καουτσούκ Geox βασίζεται σε αποκλειστικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας: ο συνδυασμός της διάτρητης σόλας και της ανθεκτικής αναπνεύσιμης και αδιάβροχης μεμβράνης επιτρέπει τη φυσική ρύθμιση της θερμοκρασίας, δημιουργώντας έτσι το τέλειο μικροκλίμα στο παπούτσι που κρατά τα πόδια στεγνά και άνετα για όλη την ημέρα. Στο μπροστινό μέρος έχουν λουράκι με αγκράφα και διαθέτουν και λουράκι με αυτοκόλλητο που κλείνει στον αστράγαλο για ευκολία όταν τα φοράνε.

Κατασκευαστής

Geox

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
B922RA00004C0653
Φύλο
Κορίτσι
Χρώμα
Λευκό
Δέσιμο
με Σκρατς
Ανατομικά
Ναι
Παπουτσοπέδιλα
Όχι
με Φωτάκια
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

25 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα