Canah Βιολογικοί Σπόροι Κάνναβης 500gr

Canah Βιολογικοί Σπόροι Κάνναβης 500gr Κωδικός: 40781662

Σπόροι κάνναβης της εταιρείας Canah, οι οποίοι είναι πλούσιοι στα απαραίτητα για τον οργανισμό λιπαρά οξέα, Ωμέγα-3 και Ωμέγα-6. Περιέχουν μαγνήσιο, υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη και μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση καλής υγείας. Αποτελούν μια πολύ καλή πηγή βιταμίνης Ε λόγω της υψηλής θρεπτικής τους αξίας, συνιστώνται σε εγκύους και γυναίκες που θηλάζουν....
Δες όλη την περιγραφή

  • Βάρος: 500gr
11,90
ΠαράδοσηΠαρ, 09 Αυγ - Τρί, 13 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

από 11,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 11,90 €

Περιγραφή

Σπόροι κάνναβης της εταιρείας Canah, οι οποίοι είναι πλούσιοι στα απαραίτητα για τον οργανισμό λιπαρά οξέα, Ωμέγα-3 και Ωμέγα-6. Περιέχουν μαγνήσιο, υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη και μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση καλής υγείας. Αποτελούν μια πολύ καλή πηγή βιταμίνης Ε λόγω της υψηλής θρεπτικής τους αξίας, συνιστώνται σε εγκύους και γυναίκες που θηλάζουν. Η χαμηλή περιεκτικότητα τους σε υδατάνθρακες τους καθιστούν κατάλληλους και για διαβητικούς. Οι σπόροι κάνναβης δεν περιέχουν γλουτένη. Μπορούν να καταναλωθούν ωμοί ή να προσθέσετε 1-2 κουταλιές σούπας σε μούσλι, γιαούρτι, φρέσκια σαλάτα λαχανικών ή στο ψωμί σας. Πρόκειται για προϊόν πιστοποιημένης βιολογικής καλλιέργειας, χωρίς χρήση φυτοφαρμάκων και χημικών λιπασμάτων κατά την καλλιέργειά τους.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Σπόροι Κάνναβης
Βάρος
500 gr

Διατροφικές Επιλογές

Βιολογικό Προϊόν
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • iEleni

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αποφλοιωμένοι (δεν το αναφέρει η περιγραφή, μόνο η συσκευασία - Shelled και είναι όντως) σπόροι κάνναβης, πολύ καλό προιόν. Απλά μερικές φορές συναντάς και κάποιο σπόρο με την φλούδα, που είναι πιο τραγανός και ίσως λίγο επίφοβος για τα δόντια. Άλλη φορά που είχα αγοράσει από φυσικό κατάστημα της γειτονιάς μου, ήταν ίδια στη γεύση, μόνο που δεν περιείχαν κανένα σπόρο με φλούδα. Η τιμή τους είναι η φθηνότερη για αποφλοιωμένους σπόρους κάνναβης (11,90 τα 500 γρ) και γι' αυτό αγόρασα πάλι.

    • Γεύση
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

7 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες