Viking Δάπεδο Οργάνων Γυμναστηρίου Μαύρο 100x100x1cm 1τμχ
Δάπεδα Γυμναστηρίου

Viking Δάπεδο Οργάνων Γυμναστηρίου Μαύρο 100x100x1cm 1τμχΚωδικός: 40790406

Κατασκευασμένο από 100% ομοιογενές καουτσούκ για μεγάλη ανθεκτικότητα και αντοχή στο χρόνο. Στην παραγωγή του χρησιμοποιούνται αποκλειστικά μικροί - ομοιογενείς κόκκοι οι οποίοι ενοποιούνται σε υψηλής...

Δες όλη την περιγραφή

Κατασκευασμένο από 100% ομοιογενές καουτσούκ για μεγάλη ανθεκτικότητα και αντοχή στο χρόνο. Στην παραγωγή του χρησιμοποιούνται αποκλειστικά μικροί - ομοιογενείς κόκκοι οι οποίοι ενοποιούνται σε υψηλής πίεσης βιομηχανική πρέσα, χαρίζοντας του την μεγαλύτερη δυνατή συνεκτικότητα, λεία επιφάνεια με άψογο φινίρισμα και απόλυτη αντοχή σε φαινόμενα...

Δες όλη την περιγραφή
25,00
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+29,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 25,00 €

Περιγραφή

Κατασκευασμένο από 100% ομοιογενές καουτσούκ για μεγάλη ανθεκτικότητα και αντοχή στο χρόνο. Στην παραγωγή του χρησιμοποιούνται αποκλειστικά μικροί - ομοιογενείς κόκκοι οι οποίοι ενοποιούνται σε υψηλής πίεσης βιομηχανική πρέσα, χαρίζοντας του την μεγαλύτερη δυνατή συνεκτικότητα, λεία επιφάνεια με άψογο φινίρισμα και απόλυτη αντοχή σε φαινόμενα "ξεφλουδίσματος" ή "ξεφτίσματος". 

Η μεγάλη αντοχή και η αντι-ολισθητική του επιφάνεια το κάνουν ιδανικό για χρήση σε οικιακές αίθουσες ελεύθερων βαρών και σε γυμναστήρια Cross Fit. Προσφέρει μέγιστη ασφάλεια τόσο για τον αθλητή όσο και για το υποκείμενο δάπεδο, απορροφώντας το σύνολο σχεδόν των κραδασμών. 

Η εφαρμογή του στο χώρο είναι μια πολύ απλή και γρήγορη υπόθεση. Τα τεμάχια μπορούν να τοποθετηθούν ελεύθερα το ένα δίπλα στο άλλο και να παραμείνουν σταθερά χάρις στην υφή του καουτσούκ που προσφύεται στο πάτωμα και το μεγάλο του βάρος [περίπου 10 κιλά /τεμάχιο].

Παράγεται σύμφωνα με τις αυστηρότερες παγκόσμιες προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας από τον βιομηχανικό προμηθευτή σε ελαστικά υλικά της Σουηδικής Volvo. Απαλλαγμένο από τοξικά υλικά, είναι ιδανικό για άσκηση και σε εσωτερικούς χώρους.

  • Πυκνότητα 940kg/m3
  • Πιστοποιήσεις CE, SGS Test and Fire Safety Report
  • Διαστάσεις: 100 X 100 X 1 cm

Κατασκευαστής

Viking

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
100072

Γενικά

Είδος
Οργάνων
Τεμάχια
1 τμχ
Χρώμα
Μαύρο

Χαρακτηριστικά

Υλικό
Καουτσούκ

Διαστάσεις

Mήκος
100 cm
Πλάτος
100 cm
Πάχος
1 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Jo_Tav

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλή ποιότητα, δε γλιστράει στο πάτωμα. Μόνο μείον: το έχω 15 μέρες τώρα σε δωμάτιο με συνεχώς ανοιχτό παράθυρο και δε λέει να φύγει η μυρωδιά. Λιγοστεύει σταδιακά παρόλα αυτά.
    Update μετά από 3 μήνες: Πολύ καλή η απορρόφηση κραδασμών/θορυβού, αλλά η μυρωδιά ακόμα παραμένει. Αν το δωμάτιο μείνει με κλειστή την μπαλκονόπορτα για πάνω από μία μέρα, αρχίζει και μυρίζει άσχημα. Το πήρα άνοιξη οπότε λόγω καιρού η πόρτα μένει αρκετές ώρες ανοιχτή. Ευελπιστώ τον χειμώνα να μην είναι αποτρεπτικό.... Μυρίζει σαν λάστιχο. Όχι έντονα, αλλά αρκετά ενοχλητικά όταν λαχανιάζεις πάνω στον διάδρομο...

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ανθεκτικό στην σκληρή χρήσης. Ύστερα από 4 χρόνια χρήσης έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος. Το συνιστώ τόσο για επαγγελματικούς χώρους και μη.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Πολύ δυνατό δάπεδο! Εχω τοποθετήσει πάνω το Home Gym μου και παίζω και ελεύθερα με μπάρα αλτήρες και Kettlebells. Όσες φορές έχει πέσει βάρος κάτω δεν ακούγεται τίποτα και το πλακάκι άθικτο!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

12 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη