Lenovo IdeaPad Flex 5 14ITL05 14" IPS FHD Touchscreen (i3-1115G4/4GB/128GB SSD/W11 S) Graphite Grey (US Keyboard)
Laptops

Lenovo IdeaPad Flex 5 14ITL05 14" IPS FHD Touchscreen (i3-1115G4/4GB/128GB SSD/W11 S) Graphite Grey (US Keyboard) Κωδικός: 40805045

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2021
  • Οθόνη 15.6" Touch 1920x1080
  • 2 Πυρήνες 1.7- 4.1Ghz/11ης Γενιάς
  • HDMI, USB 3.2, USB-C
  • Αυτονομία έως 11 ώρες (Video)
  • Βάρος 1.5Kg
Δες όλη την περιγραφή
389,34
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 3 τεμάχια

Δες μεταχειρισμένα προϊόντα Lenovo

Εξοικονόμησε χρήματα επιλέγοντας μεταχειρισμένη refurbished συσκευή

Παρόμοια προϊόντα

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 378,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 378,00 €

  2. 389,34 €

Περιγραφή

Το Lenovo IdeaPad Flex 5 14ITL05 14" IPS FHD Touchscreen με τον επεξεργαστή i3-1115G4 και 4GB μνήμη απευθύνεται σε χρήστες που αναζητούν ένα ευέλικτο και φορητό laptop για καθημερινή χρήση και βασικές εργασίες. Η οθόνη αφής IPS FHD 14 ιντσών προσφέρει καλή ποιότητα εικόνας και η δυνατότητα αναδίπλωσης του laptop σε διάφορες θέσεις το καθιστά ιδανικό για χρήση σε ταξίδια, παρουσιάσεις ή χρήση σε στενούς χώρους.

Ο επεξεργαστής i3-1115G4 είναι ένας επεξεργαστής μεσαίας απόδοσης, κατάλληλος για βασικές εργασίες όπως περιήγηση στο διαδίκτυο, εργασία γραφείου, αναπαραγωγή πολυμέσων και απλά προγράμματα επεξεργασίας.

Με τη συνδυασμένη οθόνη αφής και την ευελιξία του design, το Lenovo IdeaPad Flex 5 14ITL05 είναι κατάλληλο για φοιτητές, επαγγελματίες που ταξιδεύουν συχνά, καθώς και για οποιονδήποτε θέλει ένα πολυμορφικό και φορητό laptop για καθημερινή χρήση.

Eπεξεργαστής

Κάντε περισσότερα από όσα σας ενδιαφέρουν με έναν επεξεργαστή Intel® Core™ 11ης γενιάς.
Οι επεξεργαστές Intel® Core™ 11ης γενιάς επαναπροσδιορίζουν την απόδοση της CPU Intel® για φορητούς και επιτραπέζιους υπολογιστές. Νέες αρχιτεκτονικές πυρήνων και γραφικών, ενίσχυση της απόδοσης με βάση την Τεχνητή Νοημοσύνη, καλύτερη στην κατηγορία της ασύρματης και ενσύρματης συνδεσιμότητας και προηγμένα χαρακτηριστικά ρύθμισης παρέχουν υψηλότερα επίπεδα ισχύος και ροής για να υποστηρίξουν τις προσδοκίες σας.

Προσαρμόζεται σε ό,τι κάνεις

Το IdeaPad Flex 5 έχει σχεδιαστεί για να διατηρείς τις ιδέες σου, παντού και πάντα με δυνατότητα πολλαπλής λειτουργίας. Αυτός ο φορητός υπολογιστής μπορεί να περιστραφεί και να χρησιμοποιηθεί σε λειτουργία «Laptop» για καθημερινή χρήση, λειτουργία «Tent» για κοινή χρήση, λειτουργία «Stand» για πιο άνετη προβολή ή «Tablet» για περιήγηση ενώ βρίσκεσαι εν κινήσει. Το IdeaPad Flex 5 είναι πολύ ανθεκτικό και στιβαρό, ο πτυσσόμενος μεντεσές του ανασηκώνει απαλά το πληκτρολόγιο και καλύπτει το κάτω πλαίσιο της οθόνης, για πιο άνετη γωνία πληκτρολόγησης και μεγαλύτερη αναλογία οθόνης προς σώμα.

Ψυχαγωγία που ζωντανεύει

Το IdeaPad Flex 5 διαθέτει εξαιρετική FHD (1920x1080) IPS ζωντανή οθόνη με εντυπωσιακά χρώματα, διαπεραστικές λεπτομέρειες και πιο έντονη αντίθεση, φωτεινότητα 300 nits για προβολή σε εξωτερικούς χώρους και πιστοποίηση TÜV μειωμένης καταπόνησης των ματιών.

Απεριόριστη απόδοση

Με το IdeaPad Flex 5 εργάσου, παίξε και δημιούργησε με μέγιστες ταχύτητες, χωρίς όρια! Ο επεξεργαστής Intel® Core™ 11ης γενιάς και έχει σχεδιαστεί για πολλαπλές εργασίες, η απόδοση αυξάνεται σταδιακά με όσα περισσότερα κάνεις. 

Συνομιλήστε μέσω βίντεο με φίλους, μοιράσου τις φωτογραφίες των διακοπών σου και εξερεύνησε όλες τις ανοιχτές καρτέλες του προγράμματος περιήγησής σας ταυτόχρονα. Χάρη στη λειτουργία Intelligent Cooling ελέγχετε την απόδοση των ανεμιστήρων σύμφωνα με τις ανάγκες σου, έτσι διατηρείς τον φορητό υπολογιστή σου δροσερό και αθόρυβο. Επιπλέον, απόκτησε εντυπωσιακές ταχύτητες και σχεδόν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης με τον M.2 PCIe SSD δίσκο.

Φόρτισε πιο γρήγορα – Συνδέσου πιο έξυπνα

Κάνε τα πάντα καλύτερα, πιο γρήγορα και πιο έξυπνα με λειτουργίες όπως το Rapid charge boost - ταχεία φόρτιση - έχεις 2 ώρες διάρκεια μπαταρίας με 15 λεπτά φόρτισης, με πιο ασφαλή και εύκολη σύνδεση μέσω αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και καθολική συνδεσιμότητα καλωδίου με Thunderbolt 4.0, που μπορεί να συνδέσει πολλές συσκευές ταυτόχρονα, συμπεριλαμβανομένων δύο οθονών 4K μέσω μιας συμβατής βάσης ή αντάπτορα. 

Τέλος, το IdeaPad Flex 5 με την οθόνη αφής και τη ψηφιακή πένα Lenovo Digital Pen σου προσφέρει έναν νέο τρόπο για να γράψεις ή σχεδιάσεις φυσικά.

Windows 11

Θύρες και συνδέσεις

1. USB 3.2 Gen 1 (πάντα ενεργοποιημένο)

2. USB 3.2 Gen 1

3. Αναγνώστης καρτών

4. Κουμπί λειτουργίας

5. Υποδοχή τροφοδοσίας

6. HDMI®

7. USB-C® 3.2 Gen 1

8. Συνδυασμένη υποδοχή ακουστικών/μικροφώνου (3,5 mm)

9. Οπή κουμπιού NOVO

Κατασκευαστής

Lenovo

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
Intel
Οικογένεια
Core i3
Μοντέλο
1115G4
Συχνότητα
3 GHz
Γενιά
Tiger Lake (11th Gen)

Οθόνη

IPS Panel
Ναι
OLED
Όχι
Διαγώνιος
14 "
Ανάλυση
1920x1080
Δυνατότητες
Full HD, Touchscreen

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
4 GB
Τύπος RAM
DDR4

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Ναι
Κατασκευαστής
Intel
Μοντέλο
UHD Graphics

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
SSD
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
128 GB

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Ναι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
HDMI, USB 3.2, USB-C
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Ναι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Windows 11 S

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
1,5 kg
Τύπος
2 in 1 Convertible
Χρώμα
Γκρι
Γλώσσα Πληκτρολογίου
Αγγλικά US
Έτος Κυκλοφορίας
2021

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

11 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες