Noughty Wave Hello Conditioner Ενυδάτωσης 250ml
Conditioner Μαλλιών

Noughty Wave Hello Conditioner Ενυδάτωσης 250mlΚωδικός: 40854987

Conditioner Wave Hello για ενυδάτωση της Noughty για μπούκλες σούπερ περιποιημένες, μεταξένιες και καλοσχηματισμένες χάρη σε αυτό το φυσικό προϊόν. Περιέχει πλούσιο σε βιταμίνες εκχύλισμα

Δες όλη την περιγραφή

Conditioner Wave Hello για ενυδάτωση της Noughty για μπούκλες σούπερ περιποιημένες, μεταξένιες και καλοσχηματισμένες χάρη σε αυτό το φυσικό προϊόν. Περιέχει πλούσιο σε βιταμίνες εκχύλισμα θαλάσσιου φυκιού και έλαιο αβοκάντο που βοηθά στο να διατηρήσετε τις μπούκλες σας καλοσχηματισμένες και μεταξένιες.

Δες όλη την περιγραφή
9,45
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 9,45 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 9,45 €

  2. 9,45 €

Περιγραφή

Conditioner Wave Hello για ενυδάτωση της Noughty για μπούκλες σούπερ περιποιημένες, μεταξένιες και καλοσχηματισμένες χάρη σε αυτό το φυσικό προϊόν. Περιέχει πλούσιο σε βιταμίνες εκχύλισμα θαλάσσιου φυκιού και έλαιο αβοκάντο που βοηθά στο να διατηρήσετε τις μπούκλες σας καλοσχηματισμένες και μεταξένιες.

Τα προσεκτικά επιλεγμένα φυσικά συστατικά θρέφουν τις μπούκλες, και βοηθούν στη βελτίωση της ελαστικότητας, της απαλότητας και της λάμψης.

Το Wave Hello Conditioner αυτό περιέχει:

Αλμύρα (Sea Fennel): Ενυδατώνει και λειαίνει την επιφάνεια της τρίχας. Οι λείες τρίχες αντανακλούν περισσότερο φως, δημιουργώντας πιο λαμπερές και όμορφες μπούκλες.

Ιρλανδικό Βρύο: Ξηρά μαλλιά δώστε προσοχή. Αυτό το σούπερ θαλάσσιο συστατικό δημιουργεί απαλά μαλλιά και αναπληρώνει τη χαμένη τους υγρασία.

Έλαιο Αβοκάντο: Πλούσιο σε βιταμίνες, αυτό το σούπερ έλαιο παίρνει το πράσινο χρώμα του από τη χλωροφύλλη και τα καροτενοειδή συμβάλλοντας στη προστασία των αντιοξειδωτικών.

Ελαιόλαδο: Ενισχυμένο με Ωμέγα 6 λιπαρά οξέα, προσφέρει έντονη ενυδάτωση.

Έλαιο Καρύδας και Βούτυρο Καριτέ: Αυτό το φανταστικό δίδυμο είναι στερεό σε θερμοκρασία δωματίου αλλά λιώνει όταν έρχεται σε επαφή με την θερμοκρασία του σώματος. Αυτά τα πολυχρηστικά συστατικά βοηθούν στη δημιουργία πολυτελών υφών, ενώ βελτιώνουν την γενικότερη υφή και κατάσταση των μαλλιών.

Τρόπος Χρήσης

  • Τοποθετήστε μια μικρή ποσότητα του conditioner στις παλάμες σας και τρίψτε τες μεταξύ τους ώστε να το απλώσετε ομοιόμορφα. 
  • Ξεκινήστε την εφαρμογή του από τη μέση ως τις άκρες και δουλέψτε το στα μαλλιά ώστε να καλύψετε σχεδόν κάθε τρίχα. 
  • Αφήστε το στα μαλλιά για 1-2 λεπτά και κατόπιν ξεπλύνετε καλά, ξεκινώντας από τη ρίζα μέχρι και τις άκρες.

Συστατικά

Aqua/Water/Eau, Cetearyl Alcohol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Glyceryl Stearate, Cetrimonium Chloride, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Coco-Caprylate, Glycerin, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Citric Acid, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Ethylhexylglycerin, Sodium Phytate, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Laminaria Digitata Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Crithmum Maritimum Extract, Potassium Sorbate, Benzyl Salicylate, Linalool, Butylphenyl Methylpropional.

Κατασκευαστής

Noughty

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Κρέμα
Τύπος Μαλλιών
Σγουρά
Δράση
Ενυδάτωση

Ποσότητα

Όγκος
250 ml

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν
  • sotiriakarotsieri

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Δυστυχως ενω το σαμπουαν ειναι πολυ καλο, το conditioner δεν λειτουργει καθολου σαν μαλακτικο. Αδυνατον να ξεμπερδεψω τα μαλλια μου με αυτο το conditioner

    • Άρωμα
    • Δεν αφήνει τα μαλλιά απαλά
    • Ενυδάτωση
    • Αποτελεσματικότητα
    • Δύσκολο χτένισμα μετά τη χρήση
    • Δε θα το αγόραζα ξανά
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Άρωμα
    • Αφήνει απαλά τα μαλλιά
    • Ενυδάτωση
    • Αποτελεσματικότητα
    • Εύκολο χτένισμα μετά τη χρήση
    • Θα το αγόραζα ξανά

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

20 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη