Ad
Bosch Ηλεκτρική Σκούπα 850W με Σακούλα 4lt Μαύρη
Ηλεκτρικές Σκούπες

Bosch Ηλεκτρική Σκούπα 850W με Σακούλα 4lt ΜαύρηΚωδικός: 40857619

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χωρητικότητα Σακούλας: 4lt
  • Ισχύς: 850W
  • Ακτίνα Δράσης: 10m

Εκεί που πραγματικά χρειάζεστε απόδοση. ProPower - η πανίσχυρη τεχνολογία turbo brush της Bosch για τον πιο βαθύ καθαρισμό.

Δες όλη την περιγραφή
123,71
ΠαράδοσηΠαρ, 13 Σεπ - Πέμ, 19 Σεπ
+39,99 €

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 123,71 €

Περιγραφή

Bosch Motor Technology - Γερμανική ποιότητα

Απολαύστε ισχυρή, σταθερή απόδοση με τις ηλεκτρικές σκούπες της Bosch: Αναπτύσσοντας και παράγοντας τους κινητήρες της υψηλής απόδοσης στη Γερμανία για πάνω από 65 χρόνια, δεν περιμένουμε μόνο μια ηλεκτρική σκούπα να προσφέρει βέλτιστα αποτελέσματα αλλά και να έχει μακροχρόνια διάρκεια ζωής. Γι 'αυτό παρέχουμε 10ετή εγγύηση κινητήρα.

Πέλμα με turbo βούρτσα για πιο βαθύ καθαρισμό

Μπορείτε εύκολα να πετύχετε κορυφαία αποτελέσματα με το πανίσχυρο turbo πέλμα. Ταυτόχρονα σκουπίζετε και "βουρτσίζετε", καθώς το πέλμα μπορεί να απομακρύνει τη σκόνη, τις ίνες και τις τρίχες από τα χαλιά με αποτελεσματικό τρόπο. Για κορυφαία αποτελέσματα καθαρισμού

PowerProtect: υψηλή αναρρόφηση σε βάθος χρόνου

Το σύστημα PowerProtect διασφαλίζει απόδοση σε βάθος χρόνου ενώ η σακούλα γεμίζει με σκόνη. Κατά τη διαδικασία αυτή, η σακούλα G ALL του συστήματος PowerProtect ξεδιπλώνεται ιδανικά μέσα στο θάλαμο της συσκευής, με αποτέλεσμα να έχει μεγάλη χωρητικότητα και να επιτρέπει τη μέγιστη αναρρόφηση σκόνης. Όλα αυτά χάρη στα πολλαπλά στρώματα υλικού υψηλής τεχνολογίας φιλτραρίσματος. Έτσι, απολαμβάνετε υψηλή απόδοση και λιγότερες συχνές αλλαγές σακούλας.

Συμβατές σακούλες

Είναι συμβατή με σακούλες BBZ41FGALL.

Γιατί να επιλέξετε ηλεκτρική σκούπα με σακούλα;

Οι σκούπες με σακούλα είναι η καλύτερη επιλογή για όσους υποφέρουν από αλλεργίες και άλλες παθήσεις του αναπνευστικού. Από τη μία διαχωρίζουν πλήρως ακάρεα και λοιπά αλλεργιογόνα από τον χειριστή της σκούπας κατά τη λειτουργία της, ακριβώς χάρη στην ύπαρξη της σακούλας.

Επιπρόσθετα, όταν έρθει η ώρα της αλλαγής σακούλας, η όλη διαδικασία ολοκληρώνεται με μία κίνηση και πάλι χωρίς ο χρήστης να χρειαστεί να έρθει σε επαφή με το περιεχόμενό της, ενώ παράλληλα περιορίζεται ο κίνδυνος του να χυθεί το περιεχόμενό της στο δάπεδο.

Τέλος σε μία σκούπα με σακούλα δεν χρειάζεται να καθαρίζετε το φίλτρο της, αφού αυτό βρίσκεται συνήθως ενσωματωμένο στη σακούλα.

Κατασκευαστής

Bosch

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης
Κωδικός Προϊόντος
BGBS4POW1

Γενικά

Τύπος
με Σακούλα
Ισχύς (Ονομαστική)
850 W
Χωρητικότητα Κάδου
4 lt
Ακτίνα Δράσης
10 m
Βάρος
-
Χρώμα
Μαύρο

Ειδικά

Ρύθμιση Ισχύος
Ναι
Φίλτρο Σκόνης
-
Τύπος Σακούλας
-
Πέλμα για Κατοικίδια
Όχι
Πέλμα για Παρκέ
Όχι
Πέλμα για Χαλιά
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 1
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Την έχω σχεδόν 2 χρόνια, το πάτωμα το κασθαρίζει σχετικά καλά. Όσον αφορά τα χαλιά ρουφάει μόνο τις χοντρές βρωμιές. Σκόνη, τρίχες κτλ ούτε καν. Δεν τη συστήνω.

    • Πλήθος εξαρτημάτων
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Απορροφητικότητα
    • Ευελιξία
    • Θορυβώδης
    • Ευκολία αποθήκευσης
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

8 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη