Μπασκετικά Παπούτσια

Nike Air Deldon Legacy Ψηλά Μπασκετικά Παπούτσια Summit White / Pure Platinum / Indigo Storm Κωδικός: 40867834

Το παπούτσι μπάσκετ της Elena Delle Donne προσκαλεί όλους να μπουν στο παιχνίδι και να δοκιμάσουν. Φτιαγμένο για όλους, διαθέτει πτυσσόμενο τακούνι και μεγάλο λουράκι, ώστε να μπορείς να το βάλεις και

Δες όλη την περιγραφή

Το παπούτσι μπάσκετ της Elena Delle Donne προσκαλεί όλους να μπουν στο παιχνίδι και να δοκιμάσουν. Φτιαγμένο για όλους, διαθέτει πτυσσόμενο τακούνι και μεγάλο λουράκι, ώστε να μπορείς να το βάλεις και να κλειδώσεις με 1 χέρι.

Δες όλη την περιγραφή
89,00
ΠαράδοσηΠαρ, 02 Αυγ - Πέμ, 08 Αυγ
Δωρεάν

Πωλείται από

Άλλαξες γνώμη; Κανένα πρόβλημα!

Μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου δωρεάν, εύκολα και γρήγορα.

Μάθε περισσότερα

από 89,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 119,89 €

  2. NIKE AIR DELDON - WHITE - 167404-DM4096-100

    Διαθέσιμα μεγέθη: 38.539404242.54344.545

    Προϊόντα καταστήματος
    89,00 €

  3. Nike Air Deldon "Legacy" DM4096-100

    Διαθέσιμα μεγέθη: 40.542.54444.54545.546

    Προϊόντα καταστήματος
    119,99 €

Περιγραφή

Το παπούτσι μπάσκετ της Elena Delle Donne προσκαλεί όλους να μπουν στο παιχνίδι και να δοκιμάσουν. Φτιαγμένο για όλους, διαθέτει πτυσσόμενο τακούνι και μεγάλο λουράκι, ώστε να μπορείς να το βάλεις και να κλειδώσεις με 1 χέρι. Η αντικραδασμική προστασία Air σε όλο το μήκος και η μονάδα Zoom Air στο μπροστινό μέρος του πέλματος σου προσφέρουν ένα βέλτιστο μείγμα αναπήδησης και επιστροφής ενέργειας, ώστε να νιώθεις φρέσκια καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Μπείτε, δέστε και ξεκινήστε

Η φτέρνα του παπουτσιού καταρρέει εν μέρει όταν μπαίνεις μέσα, διευρύνοντας αποτελεσματικά το κολάρο για να κάνεις την είσοδο εξαιρετικά εύκολη. Ένας μεγάλος ιμάντας συνδέεται με τα κορδόνια και στερεώνεται στο πλάι, επιτρέποντάς σας να ασφαλίσετε την εφαρμογή με 1 χέρι.

Zoom Air

Μια μονάδα Air πλήρους μήκους είναι ραμμένη στο επάνω μέρος για να συμβάλλει στη μείωση των στρώσεων και του συνολικού βάρους, ενώ φέρνει την απορρόφηση ακριβώς κάτω από το πόδι σας. Υπάρχει επίσης μια μονάδα Zoom Air στο μπροστινό μέρος του πέλματος που επιστρέφει ενέργεια με κάθε βήμα. Μια αφρώδης εσωτερική σόλα βοηθά στην εξομάλυνση της αίσθησης.

Pivot, Jab και Cut

Το μοτίβο της εξωτερικής σόλας χρησιμοποιεί διαμορφωμένες γραμμές που λυγίζουν και εκτρέπονται προς πολλαπλές κατευθύνσεις για να σας βοηθήσει να αποκτήσετε πρόσφυση και να αισθάνεστε πάντα συνδεδεμένοι με το γήπεδο. Το λογότυπο της Elena είναι χυτευμένο στον εκτεθειμένο αφρό στο κάτω μέρος και στο λουράκι.

Κατασκευαστής

Nike

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
DM4096-100
Χρώμα
Πολύχρωμο
Τύπος
Ψηλά

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες