Διακοσμητικά Φωτιστικά

BlitzWolf BW-FL1 Διακοσμητικό Φωτιστικό LED σε Μαύρο ΧρώμαΚωδικός: 40868103

Το φωτιστικό δαπέδου Blitzwolf BW-FL1 θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια μοναδική ατμόσφαιρα στο δωμάτιο της επιλογής σας. Σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε περισσότερα από 16 εκατομμύρια

Δες όλη την περιγραφή

Το φωτιστικό δαπέδου Blitzwolf BW-FL1 θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια μοναδική ατμόσφαιρα στο δωμάτιο της επιλογής σας. Σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε περισσότερα από 16 εκατομμύρια χρώματα φωτός και προσφέρει περισσότερες από δώδεκα λειτουργίες φωτισμού για να διαλέξετε. Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε τις ρυθμίσεις DIY σας.

Δες όλη την περιγραφή
84,90
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 84,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 84,90 €

Περιγραφή

Το φωτιστικό δαπέδου Blitzwolf BW-FL1 θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια μοναδική ατμόσφαιρα στο δωμάτιο της επιλογής σας. Σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε περισσότερα από 16 εκατομμύρια χρώματα φωτός και προσφέρει περισσότερες από δώδεκα λειτουργίες φωτισμού για να διαλέξετε. Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε τις ρυθμίσεις DIY σας. Είναι επίσης δυνατός ο συγχρονισμός του φωτισμού με τη μουσική. Η συσκευή είναι επίσης συμβατή με τους βοηθούς φωνής Amazon Alexa και Google Assistant.

Βολική Λειτουργία

Περιλαμβάνεται ένα μικρό τηλεχειριστήριο, το οποίο σας επιτρέπει να ελέγχετε τη λάμπα από απόσταση. Διατίθεται επίσης μια αποκλειστική εφαρμογή. Η συσκευή είναι επίσης συμβατή με τους έξυπνους βοηθούς Google Assistant και Amazon Alexa, ώστε να μπορείτε να την ελέγχετε με φωνητικές εντολές. Δεν χρειάζεται πλέον να μετακινηθείτε από το κάθισμά σας για να ανάψετε ή να σβήσετε το φως, για παράδειγμα – τώρα το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγα λόγια!

Συγχρονισμός με Μουσική

Οργανώνεις πάρτι γενεθλίων; Ή σχεδιάζετε ένα πάρτι στο σπίτι με φίλους; Η λάμπα Blitzwolf BW-FL1 θα σας βοηθήσει να φροντίσετε μια φανταστική ατμόσφαιρα! Το προϊόν σάς επιτρέπει να συγχρονίζετε τον φωτισμό με τη μουσική – όταν το κάνετε, η φωτεινότητα και τα χρώματα του φωτός θα αλλάξουν στον ρυθμό των τραγουδιών που παίζονται. Με αυτή τη λύση μπορείτε επίσης να αυξήσετε το επίπεδο βύθισης ενώ παρακολουθείτε ταινίες ή παίζετε παιχνίδια.

Μοντέρνος Σχεδιασμός

Η λάμπα είναι πολύ εύκολη στην εγκατάσταση και διαθέτει μοντέρνο, μινιμαλιστικό σχεδιασμό. Θα συμπληρώσει τέλεια σχεδόν κάθε διάταξη – μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με επιτυχία στο σαλόνι ή στο υπνοδωμάτιο, για παράδειγμα. Για την κατασκευή του χρησιμοποιήθηκε αλουμίνιο υψηλής ποιότητας και πλαστικό PC, επομένως είναι πολύ ανθεκτικό και ταυτόχρονα ελαφρύ – ζυγίζει μόνο 2 κιλά. Αν λοιπόν παραστεί ανάγκη, μπορείτε εύκολα να το μεταφέρετε σε άλλο δωμάτιο.

Κατασκευαστής

BlitzWolf

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
-
Χρώμα
Μαύρο
Μπαταρίας
Όχι
RGB
Ναι
Εφαρμογή Λαμπτήρα
Ενσωματωμένο LED
Συνδεσιμότητα
-

Διαστάσεις

Ύψος
160 εκ.

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

6 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη