AS Παιδικό Πατίνι Shoko Prime 3 in 1 Τρίτροχο με Κάθισμα για 12+ Μηνών Πράσινο
Παιδικά Πατίνια

AS Παιδικό Πατίνι Shoko Prime 3 in 1 Τρίτροχο με Κάθισμα για 12+ Μηνών Πράσινο Κωδικός: 40868700

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • 3 in 1: με/χωρίς κάθισμα & λαβή
  • Ρυθμιζόμενο ύψος τιμονιού
  • Αντιολισθητική βάση
  • Ηλικία: 1+ | Μέγιστο βάρος: 50 kg

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί μεταφέρεται εύκολα όταν δεν χρησιμοποιείται.

Δες όλη την περιγραφή
59,99
ΠαράδοσηΔευ, 12 Αυγ - Τετ, 14 Αυγ
+11,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 2 τεμάχια

από 59,99 €

Περιγραφή

Το SHOKO Prime 3 in 1 είναι ένα scooter πολλαπλών χρήσεων, για παιδιά από 12 μηνών έως 6 ετών. Διαθέτει τρεις λειτουργίες που το καθιστούν αρχικά ασφαλές για τις πρώτες βόλτες του παιδιού με την καθοδήγηση γονέα, στη συνέχεια κατάλληλο για την εκμάθηση ισορροπίας και τέλος εκπαιδευτικό για την πρώτη επαφή του παιδιού με την πραγματική οδηγική συμπεριφορά ενός κανονικού scooter. Η εναλλαγή από τη μία λειτουργία στην άλλη είναι εύκολη και δεν απαιτεί τη χρήση εργαλείων.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί μεταφέρεται εύκολα όταν δεν χρησιμοποιείται.

  • Λειτουργία με καθοδήγηση γονέα: Στη λειτουργία αυτή το παιδί έρχεται σε επαφή για πρώτη φορά με τη χρήση scooter και κάνει τις πρώτες του βόλτες καθήμενο στην εργονομική θέση με πλήρη ασφάλεια, υπό την καθοδήγηση γονέα, αρχίζοντας σιγά σιγά να εξοικειώνεται με την ιδέα. To χερούλι καθοδήγησης προσαρμόζεται σε ύψος έως τα 80εκ, ώστε να φτάνει στο ύψος των χεριών των γονέων και να είναι άνετο και πρακτικό κατά την καθοδήγηση. Το scooter στρίβει γέρνοντας το χερούλι προς τα δεξιά ή αριστερά και μετατοπίζοντας το βάρος του σώματος του παιδιού στην αντίστοιχη πλευρά. Κατάλληλο για χρήση από 12 μηνών.
  • Λειτουργία ισορροπίας: Με την απλή και εύκολη αφαίρεση του τιμονιού, το πατίνι καθοδήγησης γονέα μετατρέπεται σε ένα χρήσιμο και πρακτικό πατίνι ισορροπίας, με άνετη θέση, ειδικά σχεδιασμένο για την ανάπτυξη της οδηγικής ισορροπίας του παιδιού. Με αυτή τη λειτουργία το παιδί επιχειρεί την πρώτη του αυτόνομη χρήση του πατινιού καθήμενο και μαθαίνει να ισορροπεί μόνο του ώστε να μη χρειάζεται την υποστήριξη ή την παρουσία των γονιών του. Το scooter στρίβει γέρνοντας το τιμόνι προς τα αριστερά ή δεξιά και μεταθέτοντας το βάρος του σώματος του παιδιού στην αντίστοιχη πλευρά. Κατάλληλο για χρήση από 24 μηνών.
  • Λειτουργία scooter: Το παιδί έχοντας πλέον αναπτύξει την ισορροπία του και νιώθοντας πια σίγουρο για τις οδηγικές του δεξιότητες, είναι έτοιμο να χρησιμοποιήσει το scooter με πλήρη αυτονομία και να διασκεδάσει κάνοντας ατελείωτες βόλτες, με άνεση, ασφάλεια και στυλ. Με μια εύκολη αναπροσαρμογή, αφαιρώντας την εργονομική θέση και προσαρμόζοντας το χερούλι καθοδήγησης γονέα στο μπροστινό μέρος του scooter, το πατίνι ισορροπίας μετατρέπεται σε scooter με τρεις ρόδες. Πλέον το παιδί μπορεί να μάθει να οδηγεί το scooter, να εξασκήσει τις κινητικές του δεξιότητες, την ισορροπία του αλλά και το συνολικό συντονισμό μερών του σώματός του, ώστε να μπορεί να απολαύσει τη βόλτα του με άνεση και ασφάλεια. Το scooter στρίβει γέρνοντας το τιμόνι προς τα αριστερά ή δεξιά και με την αντίστοιχη μετάθεση του βάρους του σώματος προς την πλευρά στροφής.

Το SHOKO PREMIUM 3 IN 1 είναι αδιαμφισβήτητα ένα scooter που θα συντροφεύει το παιδί σε βάθος χρόνου, καθώς οι λειτουργίες του ανταποκρίνονται σε διάφορα αναπτυξιακά του στάδια και σε διαφορετικές του ηλικίες, καθιστώντας το ένα προϊόν μέγιστης αξίας. Η πολυμορφικότητα και οι διαφορετικές λειτουργίες που διαθέτει, σε συνδυασμό με τα υψηλά κατασκευαστικά του κριτήρια αλλά και την εντυπωσιακή του εμφάνιση, το καθιστούν ιδανική επιλογή για τα παιδιά από πολύ μικρή ηλικία, αλλά και ένα ξεχωριστό και πρακτικό δώρο για κάθε γονιό.

Τι είναι τα SHOKO scooters

Η νέα σειρά scooter SHOKO- CHOOSE YOUR WAY της AS είναι εδώ για ατελείωτες βόλτες με ασφάλεια και στυλ! Τα scooter SHOKO είναι κατάλληλα για παιδιά από 12 μηνών έως 12 ετών. Η σειρά Shoko αποτελεί την ιδανική επιλογή για παιδιά που μαθαίνουν για πρώτη φορά να κάνουν πατίνι, αλλά και για μεγαλύτερα παιδιά που θέλουν να εντυπωσιάσουν με τα κόλπα τους!

Τα scooter SHOKO είναι σχεδιασμένα με υψηλά κατασκευαστικά κριτήρια, όπως τιμόνι με δυνατότητα αυξομείωσης ύψους για να προσαρμόζεται καθώς το παιδί μεγαλώνει, αντιολισθητικές επιφάνειες για σταθερότητα στο πάτημα, εργονομικά χερούλια από ανθεκτικό υλικό, τιμόνια που στρίβουν για δυνατότητα αλλαγής κατεύθυνσης και πίσω φρένο για περισσότερη ασφάλεια.

Skroutz Tips

Τι να προσέξετε κατά την επιλογή σας

  1. Ηλικία και βάρος του παιδιού: Επιλέξτε ένα πατίνι που είναι κατάλληλο για το μέγεθος και το βάρος του παιδιού σας.
  2. Χαρακτηριστικά ασφαλείας: Βεβαιωθείτε ότι το πατίνι έχει κατάλληλο σύστημα ασφάλειας, όπως αντιολισθητική επιφάνεια, για να εξασφαλίζεται ότι το πατίνι θα παραμένει σταθερό στο πόδι του παιδιού, και φρένο, ούτως ώστε να εκπαιδευτεί στη σωστή χρήση του, στον έλεγχο της ταχύτητας και στο να σταματά με ασφάλεια.
  3. Ρυθμιζόμενο ύψος: Επιλέξτε ένα πατίνι με ρυθμιζόμενο ύψος, καθώς αυτό θα επιτρέψει στο παιδί σας να προσαρμόσει το πατίνι κατά την ανάπτυξή του και να το χρησιμοποιεί για περισσότερο χρόνο καθώς μεγαλώνει.
  4. Μέγεθος και σχεδίαση: Επιλέξτε ένα παιδικό πατίνι που είναι κατάλληλο για τον χώρο σας και ένα σχέδιο που θεωρείτε κατάλληλο για το παιδί σας.
  5. Ποιότητα κατασκευής: Ελέγξτε την ποιότητα των υλικών κατασκευής και των εξαρτημάτων, για να διασφαλίσετε ότι το πατίνι είναι ανθεκτικό και ασφαλές για τα παιδιά.
  6. Προστατευτικός εξοπλισμός: Μην ξεχάσετε να αγοράσετε και προστατευτικό εξοπλισμό, όπως κράνος, αγκώνες και γόνατα προστατευτικά, για να προστατεύσετε το παιδί σας από τυχόν τραυματισμούς.

Κατασκευαστής

AS

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Χρώμα
Πράσινο
Φύλο
Unisex
Είδος
Τρίτροχο
Ηλικία
12m+

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Ηλεκτρικό
Όχι
Freestyle
Όχι
με Κάθισμα
Ναι
Πολυμορφικό
Ναι
Αναδιπλούμενο
Όχι
με Μεγάλες Ρόδες
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γαλάζιο

    το πατίνι είναι μια χαρά. στρίβει εύκολα αρκεί να βρεις τον τρόπο, το γέρνεις δεξιά ή αριστερά σαν μηχανή. πολύ καλό για τα χρήματα του. για μένα αξίζει, έμεινα πολύ ευχαριστημένη!

    • Ποιότητα
    • Φρένα
    • Μεταφορά
    • Σχέση ποιότητας - τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Anna_Kavraki
    3
    0 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γαλάζιο

    Δεν έχει να κάνει με το προϊόν αλλά με την κατάσταση στην οποία έφτασε το κουτί.. Μισοσκισμένο το πακέτο..

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • alfara33
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γαλάζιο

    Για όσους λένε ότι δεν στρίβει πρέπει να το δουν ξανά και να διαβάσουν και τις οδηγίες!!
    Στρίβει κανονικά!!! Γερνεις το πατίνι αριστερά και τρίβει αριστερά! Το Γερνεις δεξιά και στρίβει δεξιά!! Δεν είναι επιστήμη!! Ανοίξτε τα μάτια σας λίγο μερικοί που λέτε δεν στρίβει!!

    • Ποιότητα
    • Φρένα
    • Μεταφορά
    • Σχέση ποιότητας - τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Michael_Ath
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πράγματι στρίβει λίγο πιο δύσκολα απο άλλα αντίστοιχα αλλά όταν είναι στο στάδιο με τη σέλα είναι λογικό οτι δε μπορέι να στρίψει. Εγώ το στρίβω σηκώνοντας το πίσω μέρος για τη μικρή. Μεγαλυτερο παιδί όμως το έστριβε μιά χαρα χωρίς τη σέλα.

    • Ποιότητα
    • Φρένα
    • Μεταφορά
    • Σχέση ποιότητας - τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • annamariagerardi
    5
    8 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ροζ

    Γράφω μόνο για να πω σε όσους βάζουν στα αρνητικά ότι δεν στρίβει το τιμόνι και δεν οδηγείται κλπ κλπ ότι τα πατίνια στίβουν αν ρίξεις το βάρος του σώματος σου δεξιά ή αριστερά ανάλογα που θες να πας ( σαν τις μηχανές) δεν στρίβουν τα τιμόνια!!!!!!! Άρα μην περιμένετε να βρείτε κάποιο να στρίβει το τιμόνι….

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mirsinilikotrafiti
    4
    7 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ροζ

    Πολύ ωραίο πατίνι γερή κατασκευή! Για να το στρίψεις από την χειρολαβή είναι λίγο περίεργο αλλά άμα το βρεις το καταφέρνεις! Το μόνο αρνητικό για πιο μικρές ηλικίες που χρειάζεται να σπρώχνεις εσύ το παιδάκι θα ήταν πάρα πολύ χρήσιμο να είχε μία βάση να ακουμπάνε τα ποδαράκια τους. Ο μικρούλης μας το ευχαριστιέται πάρα πολύ αλλά δεν έχει πού να ακουμπήσει τα ποδαράκια του όταν τον σπρώχνουμε εμείς και τα σηκώνει στον αέρα ,με αποτέλεσμα να κουραστεί ή τα σέρνει στο δρόμο με αποτέλεσμα να χαλάνε τα παπούτσια!

    • Ποιότητα
    • Φρένα
    • Μεταφορά
    • Σχέση ποιότητας - τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Marietta_Panagi
    1
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ροζ

    Το πατίνι δεν μπορεί να οδηγηθεί από κανέναν. Στρίβει συνέχεια προς τα δεξιά όσο και να το κρατάω προς τα αριστερά. Δεν μπορεί να το οδηγήσει κανένα από τα δύο μου παιδιά. Σε επικοινωνία με την εταιρεία μου είπαν ότι έτσι είναι από το εργοστάσιο και να το επιστρέψω πίσω. Το επέλεξα γιατί διάβασα όλα αυτά τα θετικά σχόλια αλλά τελικά την πάτησα...

    • Ποιότητα
    • Φρένα
    • Μεταφορά
    • Σχέση ποιότητας - τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • l_themis
    5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γαλάζιο

    Πολύ καλό το πατίνι, δεν εχει τίποτα να ζηλέψει από παρόμοια "επώνυμα" πατίνια με σχεδόν διπλάσια τιμή. Το παιδί μου κάθεται αρχικά στο καθισματακι και έχει δυνατότητα να το χρησιμοποιήσει και για πολύ καιρό μετά καθώς έχει δυνατότητα αλλαγής σε πατίνι κανονικό. Σίγουρα αξίζει τα λεφτά του

    • Ποιότητα
    • Μεταφορά
    • Σχέση ποιότητας - τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Katerina_THergiaki
    2
    3 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γαλάζιο

    Παιδιά δεν στρίβει το βασικότερο !ουτε καν με τη λαβή που έχει ο γονέας δε στρίβει !ελεγα τουλάχιστον όταν θα το πάρει η μικρή μόνη της να στρίβει αλλά φοβάμαι πως ούτε σαν πατίνι στρίβει όπως το βλέπω δηλαδή τζάμπα τα λεφτά να έπαιρνα ένα απλό πατίνι αργότερα έπρεπε η ένα ποδηλατάκι κρίμα !

    • Μεταφορά
    • Ποιότητα
    • Φρένα
    • Σχέση ποιότητας - τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Despoina_Anagnostopoulou9162
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ροζ

    Τελεια επιλογή και αξίζει πολύ τα λεφτά που έδωσα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα ειδικά για δώρο με διάρκεια στο χρόνο γιατί χρησιμοποιείται σε διάφορες ηλικίες του παιδιού.

    • Ποιότητα
    • Φρένα
    • Μεταφορά
    • Σχέση ποιότητας - τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Eva_Moissiadis
    5
    10 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γαλάζιο

    Έψαχνα ένα πατίνι για τη μικρή μου που είναι 16 μηνών και έβλεπε τα μεγαλύτερα παιδιά και ήθελε και αυτή και νομίζω έκανα πολύ καλή επιλογή. Πολύ εύκολη συναρμολόγηση, ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά και παρά πολύ ωραίο σχέδιο. Έψαχνα επίσης κάτι που δεν θα είναι μόνο για τώρα αλλά και πιο μετά και οι 3 σε 1 λειτουργίες του μου καλύπτουν και αυτό το κριτήριο. Στην αρχή δυσανασχέτησα που δεν στρίβει αλλά μετά κατάλαβα ότι έτσι είναι όλα τα πατίνια και είναι θέμα ασφάλειας. Επειδή σε αυτή τη φάση το χειρίζομαι εγώ από τη λαβή, τελικά είναι εύκολο να στρίψει βάζοντας λίγο παραπάνω δύναμη και στις κλειστές στροφές σηκώνω ελαφρά την πίσω ρόδα. Ήδη από τη δεύτερη βόλτα που έμαθα να το χειρίζομαι καλύτερα η μικρή μου κατευχαριστήθηκε τη βόλτα! Το πρόβλημα τώρα είναι ότι δεν θέλει να κατέβει από αυτό

    • Ποιότητα
    • Φρένα
    • Μεταφορά
    • Σχέση ποιότητας - τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Domingo
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ροζ

    Καλή κατασκευή και σχετικά οικονομικό. Δεν ήθελα να δαπανήσω πολλά χρήματα γιατί δεν ήξερα πως θα ανταποκριθεί το παιδί και αν θα θέλει να ανεβει σε ένα τέτοιου είδους πατίνι -ποδηλατο ισορροπιας, τελικά το προτιμά από το ποδηλατάκι της!

    • Ποιότητα
    • Φρένα
    • Μεταφορά
    • Σχέση ποιότητας - τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • deena_pap
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γαλάζιο

    Εξαιρετική επιλογή για μικρά παιδιά αλλά και για μεγαλύτερα αδερφάκια. 18 μηνών το καταευχαριστιέται στο κάθισμα, το χρησιμοποιούμε καθημερινά για βόλτα. Στιβαρό κράτημα κι εύκολη συναρμολόγηση. Το χρησιμοποιεί και ο μεγάλος μου σαν κανονικό πατίνι. Και η τιμή προσιτή σε σχέση με άλλα που βλέπαμε.

    • Ποιότητα
    • Φρένα
    • Μεταφορά
    • Σχέση ποιότητας - τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • xrysalex

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γαλάζιο

    • Ποιότητα
    • Φρένα
    • Μεταφορά
    • Σχέση ποιότητας - τιμής
  • 1
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Cosmo-market

    δεν στρίβει όπως είπαν κι άλλοι

    • Μεταφορά
    • Ποιότητα
    • Φρένα
    • Σχέση ποιότητας - τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    0 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ροζ

    Πολύ καλό, τέλειο μπορώ να πω!!!αλλά ακριβω

    • Ποιότητα
    • Φρένα
    • Μεταφορά
    • Σχέση ποιότητας - τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 3
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γαλάζιο

    Όλα καλά αλλα δεν στρίβει οταν το σπρώχνει άλλος η κανει μικρό παιδάκι καθισμένο στο κάθισμα!!

    • Ποιότητα
    • Φρένα
    • Μεταφορά
    • Σχέση ποιότητας - τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γαλάζιο

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γαλάζιο

    • Ποιότητα
    • Μεταφορά
    • Σχέση ποιότητας - τιμής
    • Φρένα
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γαλάζιο

    • Ποιότητα
    • Φρένα
    • Μεταφορά
    • Σχέση ποιότητας - τιμής
  • Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γαλάζιο

    • Μεταφορά
    • Ποιότητα
    • Φρένα
    • Σχέση ποιότητας - τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ροζ

    • Ποιότητα
    • Μεταφορά
    • Σχέση ποιότητας - τιμής
  • Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γαλάζιο

    • Ποιότητα
    • Φρένα
    • Μεταφορά
    • Σχέση ποιότητας - τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γαλάζιο

    • Ποιότητα
    • Φρένα
    • Μεταφορά
    • Σχέση ποιότητας - τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γαλάζιο

    • Ποιότητα
    • Φρένα
    • Μεταφορά
    • Σχέση ποιότητας - τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Γαλάζιο

    • Ποιότητα
    • Σχέση ποιότητας - τιμής
    • Μεταφορά
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα
    • Φρένα
    • Μεταφορά
    • Σχέση ποιότητας - τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ροζ

    • Ποιότητα
    • Φρένα
    • Μεταφορά
    • Σχέση ποιότητας - τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Ροζ

    • Ποιότητα
    • Φρένα
    • Μεταφορά
    • Σχέση ποιότητας - τιμής

Ερωτήσεις

75 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
maria.anto

Ξέρει κάποιος αν ανάβουν φωτάκια στις ροδες όταν τρέχει το πατίνι??

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες