Kinderkraft Παιδικό Τρίκυκλο Ποδήλατο Πτυσσόμενο, Μετατρεπόμενο με Χειρολαβή Γονέα & Σκίαστρο Aveo New για 9+ Μηνών Malachite Grey
Παιδικά Τρίκυκλα Ποδήλατα

Kinderkraft Παιδικό Τρίκυκλο Ποδήλατο Πτυσσόμενο, Μετατρεπόμενο με Χειρολαβή Γονέα & Σκίαστρο Aveo New για 9+ Μηνών Malachite GreyΚωδικός: 41010691

Το τρίκυκλο ποδήλατο AVEO από την Kinderkraft προορίζεται για παιδιά ηλικίας από 9 μηνών έως περίπου 5 ετών. Είναι εξοπλισμένο με ανθεκτικούς τροχούς που δεν χρειάζονται φούσκωμα.

Δες όλη την περιγραφή

Το τρίκυκλο ποδήλατο AVEO από την Kinderkraft προορίζεται για παιδιά ηλικίας από 9 μηνών έως περίπου 5 ετών. Είναι εξοπλισμένο με ανθεκτικούς τροχούς που δεν χρειάζονται φούσκωμα.

Δες όλη την περιγραφή
139,90
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+35,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 132,80 €

Περιγραφή

Το τρίκυκλο ποδήλατο AVEO από την Kinderkraft προορίζεται για παιδιά ηλικίας από 9 μηνών έως περίπου 5 ετών. Είναι εξοπλισμένο με ανθεκτικούς τροχούς που δεν χρειάζονται φούσκωμα.

Ένα επιπλέον πλεονέκτημα του ποδηλάτου AVEO είναι το αναστρέψιμο κάθισμα, το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί με φορά προς τα εμπρός ή προς τα πίσω. Αυτό το προϊόν μεγαλώνει μαζί με το παιδί. Η πτυσσόμενη κατασκευή του με αποσπώμενα μέρη επιτρέπει την τροποποίηση και την προσαρμογή του ποδηλάτου στην ηλικία του παιδιού.

Μεγάλοι τροχοί για κάθε έδαφος

Το τρίκυκλο ποδήλατο AVEO διαθέτει τροχούς που δεν χρειάζονται φούσκωμα. Είναι αδιαπέρατοι και εξασφαλίζουν καλή πρόσφυση στο έδαφος, ανεξαρτήτως του αν περπατάτε στο πεζοδρόμιο ή σε χαλικόστρωτο δρομάκι.

Αναστρέψιμο κάθισμα

Το κάθισμα μπορεί να τοποθετηθεί με φορά προς τα εμπρός ή προς τα πίσω. Αυτό καθιστά το AVEO κατάλληλο για μωρά από την ηλικία περίπου 9 μηνών. Θα γίνει ανεκτίμητος σύντροφος σε κάθε βόλτα. Ενώ όταν το μωρό μεγαλώσει, μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε το AVEO σε αυτόνομο τρίκυκλο ποδήλατο.


Εύκολη αναδίπλωση

Αυτό το ποδήλατο αναδιπλώνεται σε χρόνο μηδέν, επομένως μπορείτε να το πάρετε μαζί σας παντού. Θα χωρέσει στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου σας, αλλά και στην ντουλάπα του σπιτιού σας, εάν δεν έχετε αρκετό χώρο για την αποθήκευση ξεδιπλωμένου ποδηλάτου.

Πάντα με ασφάλεια

Το τρίκυκλο ποδήλατο διαθέτει ρυθμιζόμενες ζώνες ασφαλείας 3 σημείων και μπάρα ασφαλείας. Οι ζώνες διαθέτουν μαλακά προστατευτικά μαξιλαράκια, ενώ η ζώνη καβάλου εύκολα κουμπώνει πάνω στην μπάρα, παρέχοντας στο μωρό σας ακόμα περισσότερη ασφάλεια.

Ψηλή, άνετη πλάτη

Η ψηλή πλάτη του καθίσματος εξασφαλίζει στο μωρό καλό στήριγμα την ώρα της οδήγησης. Χάρη σε αυτό οι βόλτες με το τρίκυκλο ποδήλατο AVEO γίνονται εξαιρετικά άνετες ανεξαρτήτως της φοράς του καθίσματος.

Δύο τιμόνια

Το AVEO είναι ένα ποδήλατο, το οποίο σχεδιάστηκε για τα παιδιά, αλλά και για τους γονείς. Η ρυθμιζόμενη λαβή διαθέτει ειδικό σύστημα κλειδώματος, το οποίο αποτρέπει το παιδί από το να αλλάξει την πορεία του ποδηλάτου. Αυτή η λύση επιτρέπει στον γονέα να οδηγήσει εκείνος το ποδήλατο.

Ελεύθερος τροχός (ελεύθερη κίνηση)

Η λειτουργία ελεύθερου τροχού επιτρέπει στο παιδί να κάνει πετάλι χωρίς να θέτει το ποδήλατο σε κίνηση και συνεπώς χωρίς να κινδυνεύει να προχωρήσει σε ανεπιθύμητη κατεύθυνση. Όταν το μωρό κουραστεί να κάνει πετάλι, αρκεί να μετακινήσετε έναν μικρό μοχλό, προκειμένου τα πεντάλ να σταματήσουν να στρέφονται.

Ρυθμιζόμενη λαβή γονέα

Η λαβή γονέα στο AVEO είναι ρυθμιζόμενη και προσαρμόζεται στο ύψος του γονέα. Υπάρχει διαφορά ύψους μεταξύ των γονέων; Κανένα πρόβλημα! Το μήκος της λαβής προσαρμόζεται εύκολα, προκειμένου η οδήγηση του ποδηλάτου να είναι άνετη για τον κάθε γονέα.

Πτυσσόμενα υποπόδια

Εάν το μωρό σας κουραστεί να κάνει πετάλι, μπορεί να ακουμπήσει τα ποδαράκια του πάνω στα άνετα υποπόδια που βρίσκονται στον μπροστινό τροχό. Τα υποπόδια είναι επίσης χρήσιμα, όταν το μωρό δεν φτάνει ακόμα στα πεντάλ.

Πτυσσόμενη κουκούλα

Το AVEO διαθέτει μεγάλη, πτυσσόμενη κουκούλα, η οποία προστατεύει το παιδί από τον ήλιο και τον άνεμο. Η γωνία κλίσης της είναι ρυθμιζόμενη, έτσι ώστε το μωρό να βρίσκεται πάντα στη σκιά.

Πρακτικά αξεσουάρ

Μαζί με το ποδήλατο παρέχονται: τσάντα για μικροαντικείμενα, 2 καλάθια (ένα στο τιμόνι και ένα πίσω από το κάθισμα) και ποτηροθήκη για τον γονέα.

Χαρακτηριστικά

Σύνθεση:

• Πλαίσιο: ατσάλι
• Ύφασμα: πολυεστέρας

Διάμετρος τροχών

• Εμπρός: 26 cm
• Πίσω: 21,5 cm

Διαστάσεις:

  • Ξεδιπλωμένο: 112 x 50,5 x 106,5 cm
  • Ύψος τιμονιού: 57 cm
  • Μήκος πλάτης: 65 cm
  • Λαβή γονέα: 76, 86, 89 cm

Κατασκευαστής

Kinderkraft

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης
Κωδικός Προϊόντος
KRAVEO00GRY0000

Πληροφορίες

Σκίαστρο
Ναι
Αποθηκευτικός Χώρος
Ναι
Air Wheels
Όχι
Πτυσσόμενο
Ναι
Μετατρεπόμενο
Ναι
με Χειρολαβή Γονέα
Ναι

Γενικά

Ηλικία
9+ Μηνών
Χρώμα
Γκρι
Βάρος Τρίκυκλου
12,35 kg

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

32 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη