Ad
Joie Chrome Ρυθμιζόμενο Καρότσι 3 σε 1 Kατάλληλο για Nεογέννητο Μαύρο 11.28kg
Καρότσια Μωρού

Joie Chrome Ρυθμιζόμενο Καρότσι 3 σε 1 Kατάλληλο για Nεογέννητο Μαύρο 11.28kgΚωδικός: 41029403

Καρότσι 3 σε 1 της εταιρείας Joie, με ρυθμιζόμενο προσανατολισμό θέσης. Κατάλληλο από νεογέννητο.
Το καρότσι αυτό περιλαμβάνει το κλασικό καρότσι, το port bebe και το κάθισμα του αυτοκινήτου. Αποτελεί ένα πλήρες σύστημα μεταφοράς σίγουρα για τον πρώτο χρόνο του μωρού. Το port bebe κουμπώνει πάνω στο σκελετό του καροτσιού για τις πρώτες μεταφορές...

Δες όλη την περιγραφή

  • με Κουκούλα
  • Διάσταση Ανοιχτού: 87 x 59 x 106.5cm
  • Διάσταση Κλειστού: 88.5 x 59 x 38.5cm
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+65,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 448,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 479,99 €

  2. 448,00 €

  3. 448,00 €

  4. 479,00 €

  5. 449,00 €

  6. 449,00 €

  7. 448,20 €

  8. 449,00 €

  9. 479,99 €

Περιγραφή

Καρότσι 3 σε 1 της εταιρείας Joie, με ρυθμιζόμενο προσανατολισμό θέσης. Κατάλληλο από νεογέννητο.
Το καρότσι αυτό περιλαμβάνει το κλασικό καρότσι, το port bebe και το κάθισμα του αυτοκινήτου. Αποτελεί ένα πλήρες σύστημα μεταφοράς σίγουρα για τον πρώτο χρόνο του μωρού. Το port bebe κουμπώνει πάνω στο σκελετό του καροτσιού για τις πρώτες μεταφορές του μωρού, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν το πρώτο του κρεβατάκι στο σπίτι. Ακόμα προσφέρει δυνατότητα οριζοντίωσης της θέσης που βοηθά κυρίως τα νεογέννητα, αφού δεν μπορούν να στηρίξουν όρθια τα κεφαλάκια τους αλλά και σε μεγαλύτερα παιδάκια που μπορούν να κοιμηθούν ήσυχα και πιο εύκολα στο καρότσι.
Διαθέτει ρυθμιζόμενο κάθισμα, με προσανατολισμό, είτε προς τον δρόμο, είτε προς τον γονεά, δίνοντας του έτσι τη δυνατότητα να παρακολουθεί το παιδί κατά τη διάρκεια της βόλτας, εάν το επιθυμεί. Η ρυθμιζόμενη λαβή, προσαρμόζεται στην επιθυμητή θέση, για μεγαλύτερη εξυπηρέτηση στο κράτημα κατά τη μετακίνηση του.

  • με Κουκούλα
  • Διάσταση Ανοιχτού: 87 x 59 x 106.5cm
  • Διάσταση Κλειστού: 88.5 x 59 x 38.5cm

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
T1201FAEMB000

Γενικά

Είδος
Καρότσι 3 σε 1
Προσανατολισμός Θέσης
Ρυθμιζόμενο
Δυνατότητα Οριζοντίωσης Θέσης
Ναι
Ρυθμιζόμενη Λαβή
Ναι
Ηλικία
Από Νεογέννητο
για Μέγιστο Βάρος Παιδιού
-
Χρώμα
Μαύρο

Parts

Κάθισμα Αυτοκινήτου
Ναι
Port Bebe
Ναι
Τσάντα-Αλλαξιέρα
Όχι
Ποδόσακος
Όχι
Αδιάβροχο
Όχι
με Κουκούλα
Ναι

Διαστάσεις

Διάσταση Ανοιχτού
87 x 59 x 106.5 cm
Διάσταση Κλειστού
88.5 x 59 x 38.5 cm
Βάρος Καροτσιού
11,28 kg
Βάρος Σκελετού
4,41 kg

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5 αστέρια
    0
  2. 1
  3. 1
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Agapikzt
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Παρα πολύ ωραίο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ καροτσι,το έχουμε πάρει για δεύτερο στο χωριό που πάμε πολύ συχνα μιας και κουβαλάμε πολλα πράγματα να μην κουβαλάμε και καροτσι μαζί.Προφανώς δεν συγκρίνεται με πιο ακριβα όπως πχ το inglesina electa που έχουμε εμείς σαν βασικό καροτσι.Αλλα ότι δίνεις περνεις.Το πορτ μπεμπέ του είναι πολύ μικρό,δεν ξερω γιατί το παρακάτω σχόλιο είπε ότι είναι ευρύχωρο..Αλλα έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση μωρό 5-6 μηνών να κάθεται εκει στις βόλτες,τα μωρα μετά από 3 μήνες μαξ θέλουν λίγη ανάκληση,γιαυτο αφήνουμε το πορτ μπεμπέ και τα βάζουμε στην κανονική θέση καροτσιου.Το κάθισμα αυτοκινήτου είναι I size παρα πολύ καλό και ποιοτικό,το έχουμε σαν βασικό καθισματάκι του μωρού μας(δεν έχουμε πάρει της inglesina δεν υπήρχε λόγος αφού υπήρχε αυτό σε αυτό το πακέτο)και το μωρό μας είναι ένας γίγαντας 9 μηνών 11,5 kg και 70 εκατοστά(τώρα θα του αλλάξουμε κάθισμα αλλα έχει ακόμα περιθώριο).Δεν είναι μέχρι 3 μηνών οπως λεει το παρακάτω σχόλιο.Είναι μέχρι 75 εκατοστα,περίπου 1 έτους δηλαδή.Αν οντως το μωρό είναι 75 εκατοστά στους 3 μήνες τότε να το δηλώσουν στο βιβλίο Γκίνες,δεν φταίει το κάθισμα.Μάλλον πολλοί γονείς χωρίς να τους το έχει πει κανένας απολύτως,νομίζουν ότι όταν τα πόδια των μωρών εξέχουν απέξω τότε δεν κανει πια το καθισματάκι,ή και τα γυρνάνε σε μπροστινή φορά στο αμαξι για αυτον τον λόγο.Καμία σχέση δεν έχει αυτό.Τα πόδια τους έτσι είναι,κουλουριασμένα στο αυτοκίνητο είτε σας αρέσει είτε όχι.Κλείνει και ανοιγει πανευκολα,ΔΕΝ χωράει σε πολλα πορτμπαγκάζ είναι πολύ ογκώδες οποτε μετρήστε τον χώρο στο πορτμπαγκάζ για να σιγουρευτείτε ότι χωράει.Μια χαρά κάθεται παιδί μεγάλης ηλικίας απλά δεν έχει πολύ μεγάλο υποπόδιο οποτε αναγκαστικα τα πόδια του παιδιού θα κρέμονται μέχρι να μπορέσουν να πατήσουν κάτω στον σκελετό.Αλλα αυτό δεν νομίζω να είναι και πολύ πρόβλημα,μπορεί να μην ενοχλεί καν το δικό σας παιδί,αλλα έτσι και αλλιώς παιδί μετά απο 1 μιση χρονο δεν κάθεται και πολύ σε καροτσι γιαυτο θα είναι οκ θεωρώ.Και τα inglesina έτσι είνα,και τα cybex και τα περισσότερα καροτσια γενικά.Από βάρος είναι οκ,ζυγίζει οσο τα περισσότερα καροτσια απλά δεν έχει από κάπου να το κρατήσεις όταν το μεταφέρεις πχ κάτι σαν λαβή και γιαυτο το νιώθεις πολύ πιο βαρύ από ότι είναι.Τα υφάσματα του πλένονται εύκολα.Σαν οδήγηση είναι μια χαρά,ξανά λέω δεν συγκρίνεται με ακριβα τέρμα αρίστης ποιότητας καροτσια αλλα ναι μια χαρά.Το συστήνω ανεπιφύλακτα,έτσι και αλλιώς ένα τέτοιο καροτσι δεν βολεύει για ένα παιδί άνω του ενός έτους μαξ,θα προτιμήσετε μετά κάτι πολύ μικρό που κλείνει με το ενα χέρι και γίνεται και χειραποσκευή,αλλα αυτό συμβαίνει με όλα τα μεγάλα καροτσια.Για έναν χρονο λοιπόν είναι ότι πιο value for money υπάρχει.

    • Αποθηκευτικός χώρος
    • Χειρισμός
    • Αντοχή
    • Μηχανισμός αναδίπλωσης
    • Βάρος
    • Καθαρισμός
    • Όγκος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Athanasios_Pousias
    3
    0 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Για οικονομικό είναι απλά οκ. Το αυγό που δίνεται στο πακέτο είναι μέχρι 3 μηνών. Το καρότσι επίσης δεν χωράει μεγάλο παιδί και δεν απορροφά σχεδόν καθόλου τους κραδασμούς. Εύκολη αναδίπλωση, αλλά δεν στέκεται όρθιο διπλωμένο και δεν χωράει εύκολα στα περισσότερα πορτ παγκάζ. Την καλαθούνα δεν την έχω χρησιμοποιήσει καθόλου και δεν μπορώ να πω κάτι. Φαίνεται ευρύχωρη όμως.
    Γενικά τώρα θα κοιτούσα με την εμπειρία μου ένα άλλο καρότσι και ας είχε και την διπλή τιμή. Δοκιμάστε πριν αγοράσετε.

    • Μηχανισμός αναδίπλωσης
    • Βάρος
    • Όγκος
    • Αποθηκευτικός χώρος
    • Καθαρισμός
    • Χειρισμός
    • Αντοχή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

4 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη