Niimbot B21 Ηλεκτρονικός Ετικετογράφος Χειρός Μονός σε Μαύρο Χρώμα
Ετικετογράφοι Χειρός

Niimbot B21 Ηλεκτρονικός Ετικετογράφος Χειρός Μονός σε Μαύρο Χρώμα Κωδικός: 41161614

Ο φορητός εκτυπωτής ετικετών Nimbot B21 θα λειτουργεί καλά στο κατάστημα, στο σπίτι ή στη δουλειά. Δεν απαιτεί μελάνι και σας επιτρέπει να εκτυπώνετε πολλές ετικέτες ανά δευτερόλεπτο. Είναι

Δες όλη την περιγραφή

Ο φορητός εκτυπωτής ετικετών Nimbot B21 θα λειτουργεί καλά στο κατάστημα, στο σπίτι ή στη δουλειά. Δεν απαιτεί μελάνι και σας επιτρέπει να εκτυπώνετε πολλές ετικέτες ανά δευτερόλεπτο. Είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 1200 mAh, η οποία μεταφράζεται σε μεγάλο χρόνο εργασίας.

Δες όλη την περιγραφή
ΠαράδοσηΤετ, 24 Ιουλ - Παρ, 26 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 2 τεμάχια

από 64,90 €

Περιγραφή

Ο φορητός εκτυπωτής ετικετών Nimbot B21 θα λειτουργεί καλά στο κατάστημα, στο σπίτι ή στη δουλειά. Δεν απαιτεί μελάνι και σας επιτρέπει να εκτυπώνετε πολλές ετικέτες ανά δευτερόλεπτο. Είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 1200 mAh, η οποία μεταφράζεται σε μεγάλο χρόνο εργασίας. Η λειτουργία της συσκευής διευκολύνεται από μια εφαρμογή και το Bluetooth 4.0 είναι υπεύθυνο για μια γρήγορη και σταθερή σύνδεση. Επιπλέον, θα βρείτε ένα ρολό στο κιτ, το οποίο είναι αρκετό για να εκτυπώσετε 230 ετικέτες.

Για καθημερινή χρήση

Ο θερμικός εκτυπωτής Niimbot θα βρει τη χρήση του σε διάφορες καταστάσεις. Θα το χρησιμοποιήσετε στο σπίτι για να επισημάνετε τα μπαχαρικά ή τα δοχεία τροφίμων. Το B12 θα αποδειχθεί επίσης χρήσιμο στο κατάστημα για την επισήμανση προϊόντων με κωδικούς EAN, την εκτύπωση τιμών και τις καλύτερες ημερομηνίες πριν ή για τη δημιουργία κωδικών QR.


Αποκλειστική εφαρμογή

Για να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε τον εκτυπωτή, κατεβάστε την αποκλειστική εφαρμογή Niimbot – είναι συμβατή με Android και iOS. Από αυτό μπορείτε να σχεδιάσετε ετικέτες, να προσαρμόσετε τη γραμματοσειρά, την ποσότητα του περιεχομένου κ.λπ. Σας επιτρέπει να εκτυπώνετε γραμμωτούς κώδικες, κωδικούς QR, πίνακα Excel ή ώρα και ημερομηνία. Υποστηρίζει επίσης σειριακή εκτύπωση, σάρωση ή emoticons και φωνητική είσοδο. Οι δυνατότητες είναι σχεδόν ατελείωτες!

Φιλικό προς το χρήστη

Ο Niimbot B21 είναι ένας θερμικός εκτυπωτής, που σημαίνει ότι δεν απαιτείται μελάνι για τη λειτουργία του. Συνοδεύεται από ένα ρολό ετικετών, που είναι αρκετό για να εκτυπώσετε 230 κομμάτια. Επιπλέον, το προϊόν υποστηρίζει κανονικό θερμικό χαρτί, για παράδειγμα, αυτό για ταμειακή μηχανή ή τερματικό πληρωμής (απλώς πρέπει να αλλάξετε τον τύπο του χαρτιού μέσω της εφαρμογής). Το B21 είναι επίσης εξοπλισμένο με μπαταρία λιθίου 1200 mAh και η φόρτισή της θα διευκολυνθεί από το παρεχόμενο καλώδιο USB-A σε USB-C.

Κατασκευαστής

OEM

Χαρακτηριστικά

Είδος
Ηλεκτρονικός
Τύπος
Μονός
Χρώμα
Μαύρο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Ισαbelle
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Καλο πλαστικό. Εύχρηστο έρχεται με ένα ρολο 3Χ5 έχω αγοράσει το 5x8. Το απ είναι ευκολο εχει γραμματοσειρές κ τα βασικά τυπογραφικά για επεξεργασία..

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

43 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Stavroula_Andreou2918

καλησπερα. το μεγαλυτερο κ το μικροτερο μεγεθος ετικετων που μπορει να τυπώσει ποιο ειναι κ σε τι χρωματα? ευχαριστω πολυ!

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες