Tesla Ψυγείο Ντουλάπα Total NoFrost Υ177xΠ90xΒ66εκ. Inox
Ψυγεία

Tesla Ψυγείο Ντουλάπα Total NoFrost Υ177xΠ90xΒ66εκ. Inox Κωδικός: 41171930

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χωρητικότητα: 513 lt
  • Total NoFrost
  • Θόρυβος: 39dB
  • Διαστάσεις: 177 x 90 x 60 cm

Ψυγείο ντουλάπα της Tesla με χωρητικότητα 513 λίτρα, που μπορεί να καλύψει άνετα τις ανάγκες μιας οικογένειας με 5 άτομα ή και περισσότερων ατόμων.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί ψύχει ικανοποιητικά τα τρόφιμα και είναι αθόρυβο.

Δες όλη την περιγραφή
890,00
ΠαράδοσηΤετ, 24 Ιουλ - Τρί, 30 Ιουλ
+270,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Αγοράζοντας μέσω Skroutz έχεις:

Δωρεάν παράδοση σε όροφοΕπικοινωνία από τη μεταφορική πριν την παράδοση

Παρόμοια προϊόντα

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 890,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    890,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής

    Tesla Ψυγείο Ντουλάπα RB5210FHXI Total NoFrost Υ177xΠ90xΒ66εκ. Inox

    Δωρεάν παράδοση σε όροφο για αγορές μέσω Skroutz!
    890,00 €

Περιγραφή

DUAL Inverter

Επιλέξτε μεγάλη ακρίβεια και σταθερότητα θερμοκρασίας με την τεχνολογία Dual inverter. Μια καινοτομία που σας βοηθά να μειώσετε σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας και τα επίπεδα θορύβου.

Έξυπνη διανομή αέρα

Η διατήρηση σταθερής θερμοκρασίας στο ψυγείο είναι σημαντική, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα συστήματα Multi και DynaCool Air Flow διανέμουν τον αέρα ομοιόμορφα σε κάθε μέρος του ψυγείου, διατηρώντας τον συνεχώς σε ιδανικά επίπεδα.

Παγομηχανή

Με μία βολική παγομηχανή, αυτό το μοντέλο της Tesla διαθέτει παγάκια άμεσα για όποτε τα χρειάζεστε. Έρχονται φίλοι; Μην ανησυχείτε καθώς αυτός ο χώρος μπορεί να αποθηκεύσει έως και 1,5 κιλό πάγου!

Ψύκτης νερού

Αυτό το ψυγείο μπορεί να συνδεθεί στην παροχή νερού και να κρυώσει απευθείας το νερό, αφού περνά από ένα εύκολα αντικαταστάσιμο φίλτρο για απλή και εύκολη πρόσβαση σε κρύο νερό, οποιαδήποτε στιγμή.

Παιδική προστασία

Η επιλογή παιδικής προστασίας σας επιτρέπει να κλειδώνετε την οθόνη ελέγχου ή και άλλες λειτουργίες έτσι ώστε τα παιδιά να μην μπορούν να κάνουν κλικ και να ενεργοποιούν καταλάθος λειτουργίες.

Θρυμματισμένος πάγος

Θέλετε λίγο θρυμματισμένο πάγο; Απλά πατήστε ένα κουμπί! Αυτό το μοντέλο της Tesla διαθέτει κινητήρα συνεχούς ρεύματος που συνθλίβει παγάκια και σας επιτρέπει να φτιάξετε τα αγαπημένα σας καλοκαιρινά ποτά γρήγορα και εύκολα.


Κατασκευαστής

Tesla

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης
Κωδικός Προϊόντος
RB5210FHXI

Γενικά

Τύπος
Ψυγείο Ντουλάπα
Retro
Όχι
Χρώμα
Inox

Νέα Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
E
Ετήσια Κατανάλωση Ενέργειας
306 kWh/y
Συνολική Χωρητικότητα
513 lt
Χωρητικότητα Κατάψυξης
169 lt
Χωρητικότητα Συντήρησης
344 lt
Επίπεδο Θορύβου
39 dB
Ενεργειακή Κλάση Θορύβου
C

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Εντοιχιζόμενο
Όχι
Σύστημα Ψύξης
Total NoFrost
Αναστρέψιμη Πόρτα
Όχι
Έξοδος Κρύου Νερού
Ναι
Τροφοδοσία Κρύου Νερού
Βρυσάκι με Εσωτερικό Δοχείο
Έξοδος για Παγάκια
Ναι
Ενσωματωμένο Μίνι Μπαρ
Όχι

Διαστάσεις

Ύψος
177 cm
Πλάτος
90 cm
Βάθος
66 cm

Smart Ιδιότητες

Wi-Fi
Όχι
Bluetooth
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • marpapast
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πάρα πολύ καλό ψυγείο. Έχει πολλούς χώρους και βάθος και χωράνε πάρα πολλά πράγματα. Το μόνο "θέμα" που αντιμετώπισα, είναι ότι το νερό που βγάζει δεν είναι παγωμένο, απλά δροσερό. Δοκίμασα να κατεβάσω τη θερμοκρασία της ψύξης και κατάψυξης αλλά δεν είδα κάποια διαφορά, οπότε φαντάζομαι ότι απλά έτσι είναι. Καθόλου δεν πειράζει όμως. Βάζεις νερό, πατάς το κουμπί δίπλα, βάζεις και παγάκια κ όλα μια χαρά.
    Πραγματικά θεωρώ ότι είναι value for money καθώς είναι σχετικά φθηνό σε σχέση με αντίστοιχα ψυγεία άλλων εταιρειών. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • octap
    4
    29 στους 29 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Απ'ότι φαινεται αρκετοί το έχουν αγοράσει το συγκεκριμένο και αρκετοί το ψάχνουν οταν βγαίνει εκτός διαθεσιμότητας αλλά καμία κριτική μέχρι τώρα.
    Το αγόρασα πριν σχεδον 1 μήνα. Στα χρήματα που χρειάζεται να επενδύσει κάποιος νομίζω ότι είναι μια παρα πολυ αξιόλογη επιλογή. Εχει παροχή κρύου νερού, παγάκια και θρυμματισμένου πάγου με παροχή νερού εξωτερική. Στο εσωτερικό δεν θα βρεις κατι τρελό αλλά ειναι ευρύχωρο και τα γυλαινα ράφια δείχνουν να αντέχουν το όποιο λογικό βάρος. Ενα θεματάκι εχω μόνο με τα συρτάρια, ειδικά το επανω της κατάψυξης που όταν το τραβάω λίγο περισσότερο απο την μέση ειναι οριακά στο να πέσει γιατι μοιάζει να ειναι στενότερο στο πίσω μέρος του και τραβοντας το δεν πατάει πλέον όσο θα έπρεπε. Σχετικά μικρό το κακό.
    Στο θέμα της ψύξης δεν έχω κανένα παράπονο, ότι θερμοκρασία του βάλεις, την πιάνει ευκολα, και ειναι περίοδος αυτή τη στιγμή με 40άρια σε κουζίνα που δεν κλιματίζεται το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας.
    Όπως όλα τα ψυγεία νομίζω, οταν το πρωτοβάλεις μπροστά για να κατεβάσει θερμοκρασία σε συντήρηση και κατάψυξη θα πάρει κάποιες ώρες, τις οποίες ο θόρυβος μπορεί να ειναι αυξημένος αλλά όταν οι θερμοκρασίες πλέον έρθουν εκεί που πρέπει δουλεύει σε πολύ πιο νορμαλ ρυθμούς για να συντηρήσει τις θερμοκρασίες όταν ανοίγεις τις πόρτες ή το φορτώνεις πράγματα απο το σουπερ μαρκετ.

    Κανένα ιδιαίτερο παράπονο, value for money. το αντίστοιχο LG ξεκινά στα 1300 ...και Samsung, αν δεν κάνω λαθος 1500...

    Δεν βάζω 5 αστέρια γιατί μπορεί να θεωρώ ότι για τα λεφτά του ειναι ΠΟΛΥ καλό αλλά νομίζω ότι θα ειναι άδικο για ψυγεία που ενδεχομένως μεν να ειναι πιο ακριβά αλλά έχουν και καλύτερο design και εργονομία στο εσωτερικό, περισσότερους αυτοματισμούς και επίσης σε βάθος χρόνου, αν χρειαστεί, ανταλλακτικά για τις πιο κλασσικές εταιρίες θα βρεις πιο ευκολα σε σχέση με την Tesla που σε 5-10 χρόνια μπορεί να μην υπάρχει καν ή να έχει αλλαξει όνομα ...οτιδήποτε...

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ψύξη τροφίμων
    • Χωρητικότητα συντήρησης
    • Χωρητικότητα κατάψυξης
    • Αθόρυβο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Εργονομία χώρου
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

8 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Δες όλες τις ερωτήσεις (6)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες